Trichovell a hajhullás ellen: 28 nap alatt 67%-kal dúsabb lesz a hajad, egyszer és mindenkorra elfelejted a kopaszságot

Trichovell a hajhullás ellen: 28 nap alatt 67%-kal dúsabb lesz a hajad, egyszer és mindenkorra elfelejted a kopaszságot

 • Legalább 67%-kal dúsítani a hajad – mindössze 4 hét alatt;
 • Legalább 67%-kal dúsítod a hajad – mindössze 4 hét alatt;
 • intenzíven hidratálod, regenerálod és táplálod még a legsérültebb hajszálakat és fejbőrödet is;
 • azonnal megállítod a hajhullást és 4-szeresére vastagítod a hajszálakat – így a még dúsabb frizura hatását érheted el;
 • egészséges, dús hajad lehet 28 nap alatt – és élvezheted tartós hatását,
 • és ezáltal megszabadulsz komplexusaidtól, amelyeket a hajhullás okoz, visszaszerzed vonzerőd és magabiztosságod…

Nem számít, hogy 30 éves vagy-e, akinek a kopaszság első jelei jelentek meg, vagy 70 éves, aki már majdnem minden hajszálát elvesztette. Nem számít, hogy mindig vékony szálú volt a hajad, vagy hogy az kozmetikai eljárások vagy a kor miatt később gyengült-e meg. A tudomány bebizonyította, hogy legalább 67%-kal dúsíthatod be a hajad 28 nap alatt ezzel a 100%-ban természetes módszerrel!

RENDELÉS kedvezményes áron 50%

Az módszer ezért kiváló alternatívája a hajdúsítás egyéb népszerű módjainak:

 1. nem fogsz csalódni benne – nem kell többé frusztrálnod magad amiatt, hogy esetleg a következő hajnövesztő „sem működik”;
 2. elkerülöd azokat a fő mellékhatásokat, amelyek tabletták szedése, hajbepótlás vagy lézerterápia miatt jelentkezhetnek;
 3. a természet erejével teszed dússá a hajadat – visszaszerzed hajad egészségét ahelyett, hogy kinevettetnéd magad paróka vagy póthaj hordásával;
 4. több százezer forintot spórolhatsz meg ahelyett, hogy hatástalan módszerekre és kezelésekre költenél.

Trichovell a hajhullás ellen: 28 nap alatt 67%-kal dúsabb lesz a hajad, egyszer és mindenkorra elfelejted a kopaszságot

Minden ismerősöd, barátod és a családod is le lesz döbbenve az átalakulásodon. Alig egy hónap alatt vastag szálú, erős és egészséges hajad lehet!

 • 67%-KAL DÚSUL A HAJAD
 • 100% TERMÉSZETES MÓDSZERREL
 • MEGSZŰNNEK A KOPASZ FOLTOK ÉS A RITKULÓ TERÜLETEK
 • VÉGE A HAJHULLÁSNAK
 • A HAJSZÁLAID MEGVASTAGODNAK ÉS MEGERŐSÖDNEK

Háromszoros elégedettségi garancia

 1. Eredetiségi garancia – a Trichovell kezelés papillo-aktiváló formulát tartalmaz, ami serkenti és helyreállítja az elhalt hajhagymákat és az őssejteket új hajszálak előállítására kényszeríti. A hatékonyságát klinikai vizsgálatok igazolják. Ez az első és egyetlen ilyen innovatív formula. Ezért biztos lehetsz benne, hogy az eredeti terméket csak ezen az oldalon érheted el.
 2. Minőségi garancia – a papillo-aktív hajnövesztő formula rendkívül modern gyártási technológiájának köszönhetően a Trichovell legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelel. Minden összetevője alapos tesztelések után kerül kiválasztásra. A laboratóriumi tesztek bizonyították, hogy nem okoz bőrirritációt, nem zsírosítja a hajat és teljesen biztonságosan használható. Mindezt azért, hogy 100%-ban megfeleljen az elvárásaidnak.
 3. Elégedettségi garancia – számos laboratóriumi és fogyasztói teszt erősíti meg a Trichovell nagyfokú hatékonyságát. A kezelés ezen eredmények alapján vívta ki megannyi kiváló trichológiai szakember elismerését világszerte, akik ezt ajánlják saját ügyfeleiknek. Biztosak benne, hogy a hajadat legalább 67%-kal dúsítod be 28 nap alatt és örökre megállíthatod a hajhullást.
RENDELÉS kedvezményes áron 50%

Trichovell a hajhullás ellen: 28 nap alatt 67%-kal dúsabb lesz a hajad, egyszer és mindenkorra elfelejted a kopaszságot

Szakértői vélemény

Fél évig intenzív laboratóriumi kutatásokat végeztem. A természethez való hűség, a tudományos ismeretek, a türelem és egy kis szerencse gyors eredményt hozott. Egy egyedülálló transzdermális, papillo-aktiváló formulát fejlesztettem ki az azonnali hajnövekedésre. Az áttörés abban rejlik, hogy aktiválja és helyreállítja a halott szőrtüszőket, illetve stimulálja az őssejteket az új hajszálak növesztésére. Ez az első és egyetlen ilyen formula a világon. Azonnal bejelentettem, hogy nagyszabású teszteket végezzenek rajta. 98%-os hatékonyságát Európa és az USA legnagyobb kutatóközpontjai is megerősítették! A vizsgálatok során is jól látszott, hogy a transzdermális, papillo-aktiváló formulám felgyorsítja a hajnövekedést és természetes módon állítja helyre a haj dússágát és egészségét több ezer önkéntes tesztelő esetében!

A Trichovell csak természetes, biztonságos és szuperhatékony anyagokat tartalmaz, amelyek a haj növekedését serkentik. Gondoskodtam arról, hogy mindenki otthon is el tudja végezni a kezelést. A papillo-aktiváló formulát a könnyen használható transzdermális tapaszokba helyeztem, amiket mindennap lehet applikálni. Elég a tapaszt minden este alvás előtt ráragasztani tiszta fejbőrre, halántékra, nyakra, homlokra, vagy fül mögé, hogy megfigyeljük, ahogy a hajunk napról napra egyre dúsabbá, vastagabb szálúvá és egészségesebbé válik.

Prof. Széles Dorottyának, laboratóriumi trichológia szakértője

Vélemények

Korán elkezdtem kopaszodni, még a szakiskola végén, ezért mindig idősebbnek látszottam, mint a társaim. Az elmúlt években kezdek úgy kinézni, mint egy nagyapa. Aztán felfedeztem ezt a Trichovell-t. A hajam ezután gyorsan kezdett nőni, és olyan 20 évvel fiatalabbnak nézek ki! Pedig elvileg csak a gazdagok nézhetnek ki örök fiatalnak…

Czuczor Gábor, 42 éves, Lábatlan

Hihetetlen, hogy olyan egyszerű módszer csodákra képes. Szimplán ráragasztod ezt a tapaszt a bőrödre, és csak nézed, ahogy a fejeden egyszer több és több haj jelenik meg. Elképesztő. Használtam már én, a tesóim és unokatesóim. Szívből ajánlom!

Grátzi Laura, 38 éves, Fót

Ennek a kezelésnek köszönhetően 3 hét alatt visszanyertem férfias megjelenésemet. Megszabadultam a „szerzetes hajstílustól”, és senki sem viccelődik velem úgy mint korábban: „Boti, melyik rendbe tartozol?”. Éppen ellenkezőleg, nagyobb tisztelettel néznek rám, a nők jobban rám figyelnek. Köszönöm!

Juhász Botond, 31 éves, Székesfehérvár

A válás után úgy gondoltam, hogy egy ilyen ritkuló hajú, kopaszodó nő nem tud majd újra találni egy férfit, akivel együtt lehet. Igazából egy lépésre voltam a kétségbeeséstől. Aztán használtam ezt a kezelést. Szinte hihetetlen, de elég volt négy hét, hogy szép, buja hajam legyen! Gyorsan rátaláltam a páromra is. A férfiak gyakran utánam néznek!

Kónya Erzsébet, 56 éves, Sopron

RENDELÉS kedvezményes áron 50%

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: