7-Slim a fogyás: operáció nélkül eltűnik a hasi zsír és úszógumi már 21 bap alatt!

7-Slim a fogyás: operáció nélkül eltűnik a hasi zsír és úszógumi már 21 bap alatt!

 • Kivonja a szervezetből a veszélyes „belső zsírokat”
 • Csökkenti a bőralatti zsírok mennyiségét
 • Optimizálja az anyagcserét
 • Blokkolja a gyors szénhidrátok felszívódását
 • Kivonja a méreganyagokat megtisztítja a szervezetet
 • Csökkenti az éhség érzetet
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Egészség az a 7-Slim

7-Slim a fogyás: operáció nélkül eltűnik a hasi zsír és úszógumi már 21 bap alatt!

A hason és oldalakon lévő zsírtömeg – nem csak esztétikai probléma, ez egyenes veszélyt jelent a szervezet számára! A hasi zónában helyezkednek el az életfontosságú szerveink : máj, vese, belek, a reprodukcióhoz szükséges szervek, amelyek mind védelemre szorulnak. Ennek érdekében létezik egy lipidréteg, amely zsírsejtekből áll. És amikor a has hízik, ezek a sejtek kontroll nélkül megnövekednek és kezdik nyomni az ereket, elzárják a limfo- és véráramlást, a belső szervek táplálék-el látását és ez komoly betegségek kialakulásást idézi elő.

7-Slim aktivizálja a szervezet anyagcseréjét, ami eredméyneként a táplálék feleseleges zsírjai kiürülnek, mielőtt még lerakódnának. És ekkor a szervezek elkezdi aktívan felhasználni az „érinthetetlen tartalékát” – eleinte a belső zsírokat, amelyek a szervekben lapulnak, azután pedig azokat, amelyek a bőralatt pihennek.

Garantált zsírleszívó hatás

7-Slim a fogyás: operáció nélkül eltűnik a hasi zsír és úszógumi már 21 bap alatt!

 1. Gyömbér gyökerek Meggyorsítja a metabolizmust, aktivizálja a szövetek zsírégető funkcióját és energiává való átalakulását, megelőzi az új zsírszövetek lerakódását. Oxigénnel dúsítja a szöveteket и nagyban megnöveli a munkaképességet.
 2. Kurkuma gyökerei Nagy mennyiségű krómot és aszkorbinsavat tartalmaz. 4-szer Gyorsabban serkenti az emésztést, enyhe, hashajtó és vízhajtó hatással bír, megtisztítva ezzel a szervezetet a méreganyagoktól és toxinoktól
 3. Spirulina Polifenolt tartalmaz, gyorsítja a a szervezetben működő melegáramlást az eltárolt zsírmennyiséget felhasználva. Csökkenti a vércukorszintet, elnyomva az éhségérzetet. Kivonja a felesleges nedvességet a szervezetből, gyorsan megszabadítva ezáltal a duzzadástól.
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Hogyan működik az 7-Slim?

 • 1-14 nap Feloldódnak és kiürülnek a belső szerveket nyomó szervezetünkben megtalálható veszélyes zsírok
 • 14-21 nap Feloldódnak és kiürülnek a megmaradt bőralatti zsír, megújul a lipidcsere, a has észrevehetően megfeszül
 • 21 és több nap Kisimulnak az oldalakon lévő úszógumik, eltűnik a hasi hullámzás és a narancsbőr jelei

Klinikai tesztek eredményei

Barna Mihály Orvos-dietológus

Rengeteg klinikai tesztet végeztünk el és nyíltan kijelenthetjük, hogy az 7-Slim veszélytelen a gyomorra, az emésztőrendszerre és az egészségre egyaránt. Ezzel a készítménnyel egyszerűen és problémamentesen szabadulhatnak meg a felesleges zsíroktól a has és csípő környékén.

Vélemények

Edina, 26 éves

Nem csak 8 cm-rel lett kisebb a hasam, de a folytonos gyomorégés is elmúlt! Általában az összes fogyasztó szer megöli a gyomrot és az egész emésztőrendszert, de az 7-Slim minden máshogy történt! Vele nemcsak, hogy lefogytam hasban 8 cm-rt, de a rendszeres gyomorégéstől is megszabadultam! Minden egyszerűen történt, még az édességről sem kellett lemondanom!

Viktória, 37 éves

Mikor körülötted mindenki fitnessguru, de a sportot meg az edzést – egyáltalán nem neked találták ki, az szomorú. Mikor a körzeti orvosod enyhe megjegyzéseket tesz arra, hogy, a hasad, oylan mint egy párna, és ez nem egészséges, az már ijesztő. Amikor a neten megtalálod az 7-Slim gyártójának a honlapját, reményt látsz az alagút végén. És máregy hónapi szedés után megjelenik a csípő és a feszes has! Sose gondoltam volna, hogy az én globális problémámat ilyen egyszerűen meglehet oldani!

Marika, 55 éves

A testem mint a harmicéveseké, a barátnőim meg irigykednek is! Igen, még az én koromban is vékonynak és vonzónak akarsz tűnni! És épp ezért, amikor alányom a külföldi útjáról elhozta nekem ezt a fogyasztó készletet, gondolkodás nélkül elkezdtem szedni azt.Az összetevői között egyetlenegy káros hatással rendelkező szer sincsen, semmi kémia, csak 100%-ban szerves anyag plusz vitamino. A szer szedése után a hasam feszesebb lett méghozzá 13 centiméterrel, a bőröm megfiatalodott, az önérzetem kijavult! És ez mind, kevesebb mint egy hónap alatt! Az alkatom mint a harmincasoké, a barátnőim irigyelnek is!

Beáta, 31 éves

Az én alkatommal a fogyás mindig rizikós volt : a lábaim így is vékonyak, de a hasat az méretes! Ahogy elkezdek egy diétát, a lábam tovább fogy, utánuk a mellem, és csak azutááááán érek el az utálatos hasamhoz! Az 7-Slim lett a megmentőm! Csak a hasamon lévő zsírt veszi célba. És ami a legjobb gyorsan hat. Elfogyasztottam 2 kúrát 3 hét alatt, és a hasa, most feszes mint a reklámokban! Már egynéhány barátnőm is elkezdte az 7-Slim szedni, példaként szerepelek előttük.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: