African Mango a fogyáshoz: az ön receptje a karcsú alakra

African Mango a fogyáshoz: az ön receptje a karcsú alakra

Az African Mango:

 • A zsírszövetek égetését felgyorsító, a konkurenciát messze megelőző készítmény,
 • 100%-ban hatékony összetétel,
 • a hastájéki zsír csökkentésének mestere,
 • természetes összetevőkből álló, a fogyást segítő biztonságos készítmény,
 • az afrikai mangó csökkenti az éhség érzetet és hosszabb ideig biztosítja jóllakottság érzetét!
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

A HATÉKONY ÉTREND AFRIKAI MANGÓ GYÜMÖLCSÉBE REJTETT TITKA

Az African Mango megoldás azok számára, akik kiábrándultak a számos fogyókúra alkalmazásából, melyek nem hozták meg a várt eredményt. Ez a készítmény biztonságos módon segíti a felesleges zsírszövetek elégetését, valamint megőrizni és felügyelni a megfelelő testsúlyt.

 

A készítmény a vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag – afrikai mangó alapján készült. A gyümölcs magvai nagy mennyiségű rostot tartalmaznak, ami hosszantartóbb jóllakottság érzetet kelt és lényegesen csökkenti az éhséget. Az African Mango összetevői között szintén megtalálható az igen erős antioxidáns, az Irvingia Gabonensis, mely segíti a fogyást és a zsírszövetek égetését. Ezen túlmenően az energia erőforrások gazdálkodásáért felelős leptinek harmonizálása révén az African Mango kivételesen hatékony módon segíti a megálmodott alak elérését. Már régóta komoly konkurenciája az Acai bogyót tartalmazó híres fogyást segítő készítményeknek.

 

Az afrikai mangó számos előnye között szintén érdemes aláhúzni jótékony hatását a koleszterin szint csökkenésére. A gyümölcs a gyulladási tünetekkel is szembeszáll. Ezen túlmenően biztosítja a reaktív C fehérje és az adiponektin megfelelő szintjét, valamint szabályozza a glükóz szintjét a vérben és segít megszabadulni a mérgező anyagoktól. Ily módon az African Mango pozitívan hat ki az egész szervezet kondíciójára.

 

Természetes összetevők alapján kidolgozott, nem tartalmaz felesleges kitöltő anyagokat és káros anyagokat, slágerré vált az étrend-kiegészítők piacán! Az African Mango Nagy-Britanniában kerül legyártásra, a GMP standardoknak megfelelően.

African Mango a fogyáshoz: az ön receptje a karcsú alakra

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

VIZSGÁLATOKKAL IGAZOLT ZSÍRSZÖVET CSÖKKENTÉS

Az University of Yaounde (Kamerun) egyetemen 2005-ben elvégzett klinikai kutatások igazolták az African Mango kimagasló hatékonyságát!

A figyelem központjában az Irviginia Gabonensis (az afrikai mangóban található antioxidáns) testsúlyt csökkentő hatása állt. A vizsgálat 40 fő részvételével került elvégzésre. A kísérlet 28 résztvevője naponta három alkalommal 1,05 gramm afrikai mangó kivonatot. A többi 12 fő placebo-t kapott. A vizsgálat hossza 4 hét volt. Az eltelt időszak után az afrikai mango-t szedő személyek súlya 5,26%-kal csökkent! Míg a placebo-t alkalmazó személyek testsúlya egyedül 1,26%-kal csökkent.

Az African Mango bevált és kivételesen hatékony módja a felesleges kilogrammoktól való megválásnak. Ez az Ön szervezete számára biztonságos étrend-kiegészítő nem csupán csökkenti az Ön zsírszöveteit, hanem segít a megálmodott alakját is megőrizni! Szeretne mindörökre megszabadulni felesleges kilóitól és a hasán levő hájtól? Ez mind lehetséges az African Mango-val!

ÉRTÉKES ÖSSZETEVŐK EREJE

Az African Mango étrend-kiegészítő a főleg Kamerunban termő kivételes gyümölcs – az afrikai mangó alapján készül. A mangó gyümölcs számos vitamint tartalmaz:

 • Antioxidáns C és E vitamin,
 • B6 és K vitamin,
 • B csoportba tartozó vitaminok,
 • polifenolok,
 • A provitamin,
 • karotének, kálium,
 • réz,
 • 17 aminosav,
 • Omega-3 sav és 6-többszörösen telítetlen zsírsavak.

A HATÉKONY ÉTREND TITKA

 1. Az afrikai mango Irvingia Gabonensis magvainak kivonatából készül.
 2. Hatékonyan égeti a zsírszöveteket és segít eltávolítani a káros mérgező anyagokat a szervezetből.
 3. Korlátozza az étvágyat és csökkenti a koleszterin szintet.
 4. Az afrikai mangó rostban gazdag,ennek köszönhetően segíti az emésztést.

African Mango a fogyáshoz: az ön receptje a karcsú alakra

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK AFRICAN MANGO

AZ AFRICAN MANGO ÉRTEND-KIEGÉSZÍTŐ GARANTÁLJA A FELESLEGES KILÓK ELVESZTÉSÉT?
A megfelelő összetevők révén az African Mango igen előnyösen hat ki a hormon háztartásra. A káros mérgező anyagok a szervezetből eltávolításra kerülnek, csökken a koleszterin szintje. Szintén csökken az étvágy mértéke, aminek eredménye a zsírszövetek égetése és annak kialakulásának megállítása. Az African Mango értékes magjai (Irvingia Gabonensis) segítenek hatékonyan megszabadulni a felesleges kilogrammoktól és örülni a szép és karcsú alaknak. Az African Mango-nak köszönhetően fogyasztók ezrei boldogok az egész világon, melynek hatékonyságát a tudósok is igazolják.

 

MILYEN KULCS ÖSSZETEVŐK VANNAK AZ AFRICAN MANGO-BAN?
Az African Mango étrend-kiegészítő a vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag afrikai mangóból készül. A gyümölcsöt az egész világon értékelik és számos tünet gyógyítására használják. A Dél-Afrika esőerdőiből származó Afrikai Mangó „Dikka mogyorónak“ nevezett magvakban igen gazdag. Az étrend-kiegészítő legértékesebb összetevője az afrikai mangó magvainak kivonata – az Irvingia Gabonensis. Ez az értékes összetevő felgyorsítja a zsírszövetek égetését és igen előnyösen hat a hormon háztartásra. Az African Mango nagy mennyiségben tartalmaz értékes rostokat, ami hatékonyan támogatja az emésztést.

 

HOGYAN KELL AZ AFRICAN MANGÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐT ALKALMAZNI?
Naponta 1-2 kapszulát kell bevenni, az étkezés alatt.

 

AZ AFRICAN MANGO BIZTONSÁGOS AZ EGÉSZSÉGEMRE?
Az african mango készítmény teljes egészében biztonságos és nem tartalmaz az egészség számára káros anyagokat. Kizárólagosan természetes összetevőkből áll, nincs mellékhatása, emellett könnyen alkalmazható.

 

A KÉSZÍTMÉNY ALKALMAZÁSAKOR MENNYI IDŐ UTÁN ÉSZREVEHETŐK AZ EREDMÉNYEK?
Az african mango készítmény használatának már első heteiben érezhető a testtömeg csökkenése és a közérzet javulása. A jobb eredmények érdekében érdemes a fizikai aktivitást is növelni és megfelelő étrendet alkalmazni.

 

AZ IGAZ, HOGY AZ AFRICAN MANGO KIVÉTELESEN HATÉKONY A HAS TÁJÉKI ZSÍR CSÖKKENTÉSÉBEN?
Igen. Az African Mango egy kivételes készítmény, mely serkenti az anyagcserét és segít megszabadulni a hastáji nehezen leküzdhető zsírtól. A készítményben található afrikai mangó mag kivonat hatékonyan felgyorsítja és hatékonnyá teszi a zsírégetést.

AZ AFRICAN MANGO ÜGYFELEINEK VÉLEMÉNYE

Szeretném megköszönni az African Mango gyártójának, hogy ilyen tökéletes fogyasztó készítményt hozott létre. Ez tényleg működik! Hét kilóval boldogabb és könnyebb vagyok! Ha valóban hatékony készítményt keresel, válaszd az African Mango-t, az eredmény már a használat első heteiben látható!

– Diana

Az African Mango határozottan a kedvencem! Hosszabb ideje harcoltam a „felesleges“ kilóimmal. Végre meg tudtam tőlük szabadulni és nem kell kísérleteznem a szigorú diétákkal. Köszönöm African Mango, hogy itt vagy!

– Melina

Egy hónap alatt megszabadultam a hasi hájamtól, mellyel már régóta küzdöttem! Most büszkén viselhetem a strandon a bikinit, komplexustól mentesen, nem bújok el laza blúzokba. Az African Mango-nak köszönhetően végre lapos a hasam és megvan a megálmodott alakom. Ajánlom!

– Tanja

Az African Mango kipróbálására a nővérem vett rá, aki Angliában és dolgozik. Amikor 3 hónap elteltével Karácsonykor haza jött, egészen másképp nézett ki. Lefogyott pár kilót és tele volt energiával. Ezt az African Mango készítménynek köszönheti, amelyet egy ide szed. Úgy döntöttem, hogy követem és már látom az elképesztő eredményeit!

– Anja

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: