AGROMAX biofertilizer: a szerves trágya fokozza a kerti növényi kultúrák növekedését!

AGROMAX biofertilizer: a szerves trágya fokozza a kerti növényi kultúrák növekedését!

 • 1 csomag egyenlő egy 50 kg-os lótrágya hatásával
 • Tápanyagban gazdag 100%-ig szerves trágya
 • A magok kibújása kétszer gyorsabb
 • A palánták és dugványok növekedésének serkentése
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Az “AgroMax”® univerzális trágya minden növényfaj számára megfelelő

 • A csírázás és a maghajtás megerősítése
 • A növény gyökereinek feltöltődése nitrogénnel, foszforral, kalciummal és magnéziummal.
 • A fiatal növények anyagcseréjének aktiválása
 • A terméshozamok 50%-os növekedése. Kétszer annyi érett gyümölcs egy termési időszakban.
 • Természetes trágyán termesztett, természetes, lédús zöldségek finom és élénk ízzel.

A magcsírázástól a betakarításig kevesebb, mint 5 hónap

AGROMAX biofertilizer: a szerves trágya fokozza a kerti növényi kultúrák növekedését!

 • Szerves hidrogén Nagy mennyiségű tápanyaggal tölti meg a földet, növeli a tápanyagbevitel sebességét a növény leveleibe és gyümölcseibe.
 • Huminsavak Helyreállítják és felépítik a termékeny talajt. Elősegíti a hasznos baktériumok gyors szaporodását és javítja a növénnyel kialakult szimbiózist.
 • Foszfor A növények növekedéséhez szükséges fő energiaforrás. Egyidejűleg felgyorsítja a növények csirázását, meggyökerezését, virágzását és termékenységét.
 • Kálcium A növények kötelező tápláléka, a növény megfelelő immunitásához szükséges.
 • Magnézium Segít felszívni a tápanyagokat a talajból, a vízből és a napfényből maximális mennyiségben.
 • Nitrogén A növény sejtfalait keménnyé teszi, a lombozatot dússá, a virágokat és gyümölcsöket naggyá és ízben gazdaggá varázsolja.
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

A terméshozam maximális növekedése az AgroMaxszal®

 • erősíti a zöldségkultúrák és a kerti növényi kultúrák termésének, illetve a gabonatermések növekedését
 • bármely mag meggyökerezik, még az egzotikus gyümölcstermő növényeké is.
 • a piacon ismert összes híres műtrágya koncentrációja.
 • a növény törzse, levelei és gyümölcsei több tápanyaghoz jutnak .

Szakértői vélemény: A kert egész évben örömet fog okozni!

Az AgroMax növekedésserkentő tesztelésének 6 éve alatt több mint 40 000 visszajelzést kaptunk Magyarország minden tájáról profi és amatőr kertészektől egyaránt. A koncentrátum egy valóban innovatív termék, amely egyesíti az az agronómia és a mezőgazdaság területén ismert összes fejlesztést . A koncentrátum hatóspektruma hatalmas, felgyorsítja a magok kihajtását és csírázását, segíti a növény zöld részének növekedését, a virágzást és javítja a termékenységet. Elértük, hogy a termés átlagos időtartama egy üvegházban 4-5 hónapot tesz ki! A nagy, lédús, ízletes gyümölcsök közel hat hónapig tartó folyamatos betakarítása, karcinogének és nitrátok nélkül. Ez egy igazi áttörés

Berkesi Alexandra, a Magyarországi Agronómusok Szövetségének tagja.

A kertészek véleménye az AgroMax növekedésserkentőről®

Tavaly felénk a nyár hideg és esős volt, a szomszédok az összes palánta elpusztult, ősszel nem volt termés, még az alma sem érett be! Mi viszont az AgroMaxszal trágyáztuk a kertünket, és nálunk az egész nyáron termett a cukkini, a padlizsán, a paradicsom, az üvegházi uborka és mindenféle bogyó, nagyon sokat betakarítottunk. A virágoknál is használtuk, virágzott is minden rendesen, a bazsarózsa, a krizantém szinte novemberig. Jövőre, úgy döntöttem, hogy egy kockázatos lépész teszek, és rózsabokrot fogok elültetni! Egész életemben rózsákról álmodtam, de felénk nem a legjobban nőnek… És csak ott nőnek, ahol jól táplálják a földet! Korábban nem gondoltam erre, sajnálom, hogy annyi betakarítás kárba ment, hány savanyúság, lekvár lehetett volna ennyi termésből! Most egész télen szedjük az uborkát az üvegházban, már a következő évre is kinőttek a magok: paprika és paradicsom. Mindenhez használom az AgroMaxot, nagyon segít!

Kellemesen csalódtam, igazán lenyűgöző termésem volt idén! Az AgroMaxszal trágyáztunk, áprilistól kezdve ültettünk paprikát, padlizsánt, cukkinit, uborkát, sütőtököt, uborkát, paradicsomot, káposztát, sárgarépát, patissont és brokkolit. Az AgroMaxot használtuk a szilvafák, a cseresznyefák, a körtefák talajánál és a bogyós növények ültetésénél is. Még soha nem volt ilyen termésünk! Nagyon szép zöldségek is termettek, július elején meg is kóstoltuk és értékeltük őket! A paradicsom gyönyörű, lédús, ízletes, és ami a legfontosabb, hatalmas! A szomszédok közül senkinek sincs ilyen nagy paradicsoma, csak úgy járnak a kertembe, és nem akarnak hinni a szemüknek! A kertemben minden természetes, mindent saját kezűleg termesztek, vegyszerek nélkül, nagyon jó érzés!

Jó napot kívánok! Nincs túl nagy kertészeti tapasztalatom, de már így is rendkívüli haladást értem el! 3 éve vettünk egy kis telket, ott már hihetetlenül nagy uborkák, paprikák és paradicsomok nőnek, na meg az eper! A telek kezdetben nem volt igazán alkalmas a termesztésre, még a fű is rosszul nőtt rajta. Vetésforgóztunk, az üres részeken rendszeresen az AgroMax koncentrátumot használtuk, hogy beindítsa majd a növények növekedését. Az eredmények lenyűgözőek! 2-szer gyorsabban nő minden, minden csak úgy virágzik, sok a termés, és nagyon finomak is, nem olyan az ízük, mint a műanyagé! Ez egy szerves műtrágya, nincs miért félni a használatától, vagy hogy túl sokat használ belőle, csak előnye származhat belőle!

Hogyan lehet megrendelni az AgroMax®-ot, és hozzájutni a növekedésserkentőhöz már holnap?

 1. MEGRENDELÉS LEADÁSA Töltse ki az űrlapot az honlapon
 2. KONZULTÁCIÓ A menedzserünk válaszol a kérdéseire és megerősíti a megrendelését
 3. SZÁLLÍTÁS A megrendelt terméket gondosan becsomagoljuk és elküldjük a megadott címre
 4. KÉZHEZVÉTEL A kifizetés a megrendelés kézhezvételekor történik
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: