Alcobarrier alkoholizmusból: mondj NEMET az alkoholfüggőségnek!

Alcobarrier alkoholizmusból: mondj NEMET az alkoholfüggőségnek!

 • Csökkenti az alkohol iránti vonzalmat
 • Regenerálja a máj károsodott sejtjeit
 • Eltávolítja a toxikus anyagokat a szervezetből
 • Nyugtatóan hat az idegrendszerre
 • Íztelen és szagtalan

Az AlcoBarrier – hatékony szer, amely eltávolítja a toxikus anyagokat a szervezetből és megszünteti az alkohol iránt érzett vonzalmat. A borostyánsav és a gumiarábikum az AlcoBarrier összetevőiként elősegítik a toxikus anyagok eltávolítását a szervezetből az alkoholos italok fogyasztását követően, és immunerősítő hatással bírnak. Az AlcoBarrier egyedülálló növényi összetevője – az articsóka kivonat, mely pszichés szinten szünteti meg az alkoholfüggőséget. Az AlcoBarrier szabadalmaztatott formulája B6 vitamint is tartalmaz, melynek hiánya minden alkoholfüggő embernél fennáll. A vitaminszint emelkedésének köszönhetően megszűnik az alkoholos pszichózis, és a beteg onnantól kezdve könnyen nemet tud mondani az alkoholfogyasztásnak, Az AlcoBarrier-nek nincs se intenzív íze, se szaga, és könnyen oldódik vízben. Ezért nem okoz gyomorirritációt vagy rászokást.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Hogyan működik az AlcoBarrier

Alcobarrier alkoholizmusból: mondj NEMET az alkoholfüggőségnek!

 1. A gumiarábikum A toxikus anyagok kiürülését a szervezetből és elősegíti az emésztőrendszer munkájának normalizálódását.
 2. Az articsóka kivonat Megszünteti az alkohol iránti vonzalmat, májvédő és méregtelenítő hatással bír
 3. A gyöngyajak kivonat Nyugtatólag hat az idegrendszerre és segít a másnaposság eltüntetésében
 4. A Borostyánsav Csökkenti az alkohol toxikus hatását, megszünteti a másnaposságot, javítja a szívműködést
 5. A B6 vitamin Hozzájárul a mentális állapot javulásához, csökkenti az alkohol iránti vonzalmat

Az AlcoBarrier a gyakorlatban is bevált módszer

Egy 2016-ban megrendezett felmérésben 1000 alkoholfüggő önkéntes vett részt, akik 1 hónapon át rendszeresen fogyasztották az AlcoBarrier-et. A felmérés eredményeként a kutatásban részt vevők 25%-a jelezte, hogy csökkent az alkohol iránti vonzalmuk és javult az egészségük állapota, 75%-uk pedig teljesen abbahagyta az ivást! A vizsgálatok eredményeként ki lehet emelni a máj, a szív- és érrendszer és az idegrendszer állapotának jelentős javulását. Az ital hatásosnak bizonyult az önkéntesek 100 %-ának esetében, függetlenül az alkoholfüggőség súlyosságától és időtartamától.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Az AlcoBarrier – egyedülálló, minőségi bizonyítvánnyal rendelkező szer

Alcobarrier alkoholizmusból: mondj NEMET az alkoholfüggőségnek!

 • Az AlcoBarrier nem tartalmaz génmódosított anyagokat, klinikailag tesztelt és semmilyen mellékhatást sem okoz.
 • 90%-ban természetes növényi összetevőkből áll
 • Az AlcoBarrier nem emeli a vércukorszintet és cukorbetegek is fogyaszthatják
 • AlcoBarrier hitelesítési teszteken ment át, melyek megerősítették kiváló minőségét és biztonságosságát

Addiktológusok ajánlják az AlcoBarrier-et

”Az AlcoBarrier-et minden betegemnek ajánlom – annak is, aki iszákos, meg annak is, aki csak keveset iszik, de le akar szokni. A szer nem csak pszichés szinten szabadít meg az alkohol iránti vonzalomtól, de helyreállítja a szervezetet is, pozitív hatást gyakorol a májra, szívre, vesékre és az idegrendszerre. A szer széleskörű hatása segít a pácienseimnek abbahagyni az ivást és gyorsan visszatérni a teljes értékű élethez.”

Dr. Szabó Péter

Ügyfél-értékelés

Amikor elvált tőlem a feleségem, beleestem a mélygödörbe. Néhány hónapon át majd’ minden nap ittam, elvesztettem a munkám, ekkor tudatosodott bennem, hogy szép lassan teljesen tönkreteszem az életem, de gyenge voltam, semmit sem tudtam tenni. Hálás köszönet a testvéremnek, aki a segítségemre sietett. Kényszerített, hogy kezdjem el az AlcoBarrier fogyasztását, ragaszkodott, és figyelemmel követte, hogy minden nap fogyasszam az AlcoBarrier-et. Most már nyugodtan mondhatom, hogy szabad ember vagyok! Ha nektek vagy közeli rokonaitoknak van ilyen problémája, használjátok az AlcoBarrier-et, valóban segíteni fog!

András, 40 éves

Régebben a férjem nem ivott olyan gyakran, de idővel az alkohol túl nőtt rajta és függővé vált. Azonban ő nem akarta beismerni, hogy beteg. Barátnőm ajánlotta, hogy próbáljam ki a férjem alkoholizmusának kezelésére. Nehezen, de sikerült meggyőzni, hogy egy próbát tegyen. Így elkezdtük adagolni az italába a port, szerencsére az AlcoBarrier íztelen és szagtalan, így a vele együtt fogyasztott folyadékok élvezeti minőségén nem ront. Valamennyi idő elteltével a férjem alkohol iránti vonzalma eltűnt. Mostanra teljesen megszabadult a függőségétől! Óriási köszönet az AlcoBarrier gyártóinak!

Erzsébet, 53 éves

Nekem az édesapámnak volt nagyon erős alkoholfüggősége, nem egyszer egy-egy mulatsága után orvosi segítségre volt szükség, hogy azok glükózzal hozzák őt vissza emberséges állapotba. Anyámmal megrendeltük az AlcoBarrier-et és apám meggyőzése után kezdtük el adagolni italaiba. Azóta 3 hónap telt el és apám egyszer sem ivott azóta. Ha nálatok is fennáll a családban ez a szörnyű gond, erősen ajánlom az AlcoBarrier-et!

Miki, 35 éves

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: