Alkotox az alkoholizmus: megszabadulni a függőség örökre!

Alkotox az alkoholizmus: megszabadulni a függőség örökre!

Alkotox – mondj NEMET az alkoholfüggőségnek!

 • Csökkenti az alkohol iránti vonzalmat
 • Regenerálja a máj károsodott sejtjeit
 • Eltávolítja a toxikus anyagokat a szervezetből
 • Nyugtatóan hat az idegrendszerre
 • Íztelen és szagtalan

Az Alkotox – hatékony szer, amely eltávolítja a toxikus anyagokat a szervezetből és megszünteti az alkohol iránt érzett vonzalmat. A Kerti kakukkfű kivonat és a Ezerjófű kivonat az Alkotox összetevőiként elősegítik a toxikus anyagok eltávolítását a szervezetből az alkoholos italok fogyasztását követően, és immunerősítő hatással bírnak. Az Alkotox egyedülálló növényi összetevője – az Máriatövis kivonat, mely pszichés szinten szünteti meg az alkoholfüggőséget. Az Alkotox szabadalmaztatott formulája Kudzu gyökér kivonat is tartalmaz. A Kudzu gyökér kivonat köszönhetően megszűnik az alkoholos pszichózis, és a beteg onnantól kezdve könnyen nemet tud mondani az alkoholfogyasztásnak, Az Alkotox-nek nincs se intenzív íze, se szaga, és könnyen oldódik vízben. Ezért nem okoz gyomorirritációt vagy rászokást.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Hogyan működik az Alkotox

Alkotox az alkoholizmus: megszabadulni a függőség örökre!

 1. Kerti kakukkfű kivonat a toxikus anyagok kiürülését a szervezetből és elősegíti az emésztőrendszer munkájának normalizálódását.
 2. Ezerjófű kivonat megszünteti az alkohol iránti vonzalmat, májvédő és méregtelenítő hatással bír
 3. Máriatövis kivonat nyugtatólag hat az idegrendszerre és segít a másnaposság eltüntetésében
 4. Borsmenta kivonat csökkenti az alkohol toxikus hatását, megszünteti a másnaposságot, javítja a szívműködést
 5. Kudzu gyökér kivonat hozzájárul a mentális állapot javulásához, csökkenti az alkohol iránti vonzalmat

Az Alkotox a gyakorlatban is bevált módszer

Egy 2016-ban megrendezett felmérésben 1000 alkoholfüggő önkéntes vett részt, akik 1 hónapon át rendszeresen fogyasztották az Alkotox-et. A felmérés eredményeként a kutatásban részt vevők 25%-a jelezte, hogy csökkent az alkohol iránti vonzalmuk és javult az egészségük állapota, 75%-uk pedig teljesen abbahagyta az ivást!

 

A vizsgálatok eredményeként ki lehet emelni a máj, a szív- és érrendszer és az idegrendszer állapotának jelentős javulását. Az ital hatásosnak bizonyult az önkéntesek 100 %-ának esetében, függetlenül az alkoholfüggőség súlyosságától és időtartamától.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Az Alkotox – egyedülálló, minőségi bizonyítvánnyal rendelkező szer

Alkotox az alkoholizmus: megszabadulni a függőség örökre!

 1. Az Alkotox nem tartalmaz génmódosított anyagokat, klinikailag tesztelt és semmilyen mellékhatást sem okoz.
 2. 90%-ban természetes növényi összetevőkből áll
 3. Az Alkotox nem emeli a vércukorszintet és cukorbetegek is fogyaszthatják
 4. Alkotox hitelesítési teszteken ment át, melyek megerősítették kiváló minőségét és biztonságosságát

Alkalmazási mód

Használata nagyon kényelmes – vízben könnyen oldódó porként észrevétlenül adagolható

 

A pozitív hatás már az első napoktól kezdve megfigyelhető.

 

Ajánlott mennyiség napi 2 adag.

Addiktológusok ajánlják az Alkotox-et

Az Alkotox-et minden betegemnek ajánlom – annak is, aki iszákos, meg annak is, aki csak keveset iszik, de le akar szokni. A szer nem csak pszichés szinten szabadít meg az alkohol iránti vonzalomtól, de helyreállítja a szervezetet is, pozitív hatást gyakorol a májra, szívre, vesékre és az idegrendszerre. A szer széleskörű hatása segít a pácienseimnek abbahagyni az ivást és gyorsan visszatérni a teljes értékű élethez.

Dr. Szabó Péter, addiktológus főorvos

Ügyfél-értékelés

Amikor elvált tőlem a feleségem, beleestem a mélygödörbe. Néhány hónapon át majd’ minden nap ittam, elvesztettem a munkám, ekkor tudatosodott bennem, hogy szép lassan teljesen tönkreteszem az életem, de gyenge voltam, semmit sem tudtam tenni. Hálás köszönet a testvéremnek, aki a segítségemre sietett. Kényszerített, hogy kezdjem el az Alkotox fogyasztását, ragaszkodott, és figyelemmel követte, hogy minden nap fogyasszam az Alkotox-et. Most már nyugodtan mondhatom, hogy szabad ember vagyok! Ha nektek vagy közeli rokonaitoknak van ilyen problémája, használjátok az Alkotox-et, valóban segíteni fog!

András, 40 éves

Régebben a férjem nem ivott olyan gyakran, de idővel az alkohol túlnőtt rajta függőséggé. Azonban ő nem akarta beismerni, hogy beteg. Barátnőm ajánlotta, hogy próbáljam ki a férjemen a függősége ellen az Alkotox-et. Elkezdtem hozzákeverni az italába a port, szerencsére az Alkotox kiszerelése – íze és szaga lehetővé tette, hogy észrevétlenül tegyem ezt. Valamennyi idő elteltével a férjem alkohol iránti vonzalma eltűnt. Mostanra teljesen megszabadult a függőségétől! Óriási köszönet az Alkotox gyártóinak!

Erzsébet, 53 éves

Nekem az édesapámnak volt nagyon erős alkoholfüggősége, nem egyszer egy-egy mulatsága után orvosi segítségre volt szükség, hogy azok glükózzal hozzák őt vissza emberséges állapotba. Anyámmal megrendeltük az Alkotox-et és titokban kezdtük el adagolni apám italaiba. Azóta 3 hónap telt el és apám egyszer sem ivott azóta, de ennek okát csak én és anyám tudjuk. Ha nálatok is fennáll a családban ez a szörnyű gond, erősen ajánlom az Alkotox-et!

Miki, 35 éves

Hogyan lehet megrendelni az Alkotox-et?

 1. Töltse ki a megrendelőlapot
 2. Válassza ki a szállítás módját
 3. Fizessen a termék átvételekor
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: