AmLactin lábkrém: ideális a száraz bőr a lábadon!

AmLactin lábkrém: ideális a száraz bőr a lábadon!

  • A láb javítás lábkrém terápia ideális lágyító a durva, száraz bőr a lábakon. A szabadalmaztatott Alfa hidroxisav formula gyengéden hámlasztja és mélyen hidratálja, hogy felfedje a baba-puha lábak.
  • Erőteljes, mégis gyengéd tejsav (AHA) és a gazdag bőrpuhítók gyengéden hámlasztják és hidratálják a kemény, száraz bőrt a lábakon, így a lábad érintéssel puha és simább érzés a saroktól a lábujjig.
  • AmLactin az #1 Podiatrist ajánlott hidratáló márka **. Terápiás exfoliant krémeink segítenek bezárni a nedvességet és enyhíteni a száraz, pelyhes, durva vagy göröngyös bőrt.
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Miért az AmLactin?

AmLactin lábkrém: ideális a száraz bőr a lábadon!

Az AmLactin termékek több, mint hidratáló szerek. Terápiás összetételünket a tejsav táplálja, egy erőteljes, ám enyhe alfa-hidroxi-sav (AHA), amelynek három jellemző tulajdonsága van:

  • Gyengéd hámlasztás a durva, száraz bőr lebontásához, és fokozza a bőr természetes bőrmegújítási folyamatát.
  • Erős nedvesítőszer, amely segíti a nedvesség vonzását és megtartását • A természetes bőrnedvesítő tényező (NMF) kulcseleme

Az amlaktin termékek gazdag lágyítószereket és egyéb krémes hidratálószereket tartalmaznak, amelyek a tejsavval együtt azonnal hidratálódnak, és enyhítik az egyenetlenséget. Naponta használja fel, hogy felfedje a bőr alapvető, egészséges megjelenésű textúráját és megjelenését.

Az ampaktin finoman hámlasztja és mélyen hidratálja, hogy enyhítse a durva, száraz bőrt. Ez egy hatalmas plusz.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: