Aqua Disiac feromonalapú parfüm: vágyfokozó

Aqua Disiac feromonalapú parfüm: vágyfokozó

 • FÉRFIAK ÉS NŐK SZÁMÁRA IS ALKALMAS
 • ELLAZÍT, ÉS KEDÉLYÁLLAPOT-JAVÍTÓ HATÁSSAL BÍR
 • NEMI VÁGYFOKOZÓKÉNT HAT

A boldog, kiegyensúlyozott élet legnagyobb ellensége a bizonytalanság és a szexuális önbizalomhiány

 

A VONZÁS TITKA POFONEGYSZERŰ

 

Az Aqua Disiac formulájában található természetes feromonok még az elérhetetlen emberek elcsábításában is segítenek! A parfüm lágy, finom aromája elfedi a feromonok illatát és tudatalatti szinten, GARANTÁLTAN felizgatja a receptorokat.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Aqua Disiac feromonalapú parfüm: vágyfokozó

HOGYAN MŰKÖDIK AZ AQUA DISIAC?

Az Aqua Disiac-ban található feromonok a bőrön keresztül jutnak a vér-agy gátba, és közvetlenül hatnak az agyi receptorokra. A termék a következő tulajdonsággal bír:

 1. Ellazít, megszünteti a feszültséget és önbizalommal lát el
 2. Serkenti a szervezet természetes feromontermelését (a feromon egy olyan szexhormon, amely vonzóvá tesz mások számára)

Az Aqua Disiac belélegzésekor, a potenciális partner orrában található vomeronazális szerv működésbe lép. A feromonok észlelése után, a jelek az agy szubkortikális részébe kerülnek és szexuális vonzalmat váltanak ki a másik félből.

 

Az Aqua Disiac mellett, állandóan rivaldafényben lehetsz. Az üveg kompakt méretének köszönhetően, bárhová magaddal viheted a terméket.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

MINDENT AZ AQUA DISIAC-RÓL

 • A termék 100%-os minőségű
 • A parfüm minden szükséges tanúsítvánnyal rendelkezik
 • A készítmény nem áttetsző csomagolásban érkezik, így a vásárlás garantáltan anonim marad

Aqua Disiac feromonalapú parfüm: vágyfokozó

AZ AQUA DISIAC HATÁSÁT MÁR MEGTAPASZTALÓ VÁSÁRLÓI VISSZAJELZÉSEK

Bármennyire is próbálkoztam, nem sikerült összeszűrnöm a levet a főnököm titkárnőjével. Az egyik barátommal fogadtunk, hogy 2 héten belül ágyba fogom vinni a csajt. Virágokkal és ajándékokkal halmoztam el, de csak nem adta be a derekát. A fogadás előtti 4 nappal, végül a kocsimban dugtunk. Úgy ugrott rám, mint egy vadmacska… Rájöttem, hogy a szerencsenapomon a testvérem parfümjét használtam. Most magamnak is rendelek egyet az Aqua Disiac-ból. Ez a termék csodákra képes!

András, 44

A válásom után, sokáig kerültem a férfiakat. Rengeteg időmbe telt, hogy összeszedjem magam. A válás után két évvel töltöttem be a 40-et, de még mindig egyedül voltam. Senkinek nem kellettem. Fogalmam sem volt, mi tévő legyek. Az Aqua Disiac megvétele után, azonnal felfigyeltem a feromonok hatására. Egyre több srác hívott el randizni. Szinte le sem vették rólam a szemüket. Mindenkinek ajánlom az Aqua Disiac-ot. Másodjára is házasságra adtam a fejem. Remélem, most minden máshogy alakul majd…

Klára, 39

Most már tudom, mi történt velem. A feromonok teljesen az ujjuk köré csavartak! Az egyik szomszédom 2 hete, megállás nélkül pitéket, croissant-okat hozott nekem sőt, még a ruháim kivasalását is felajánlotta. Amikor ránéztem, alig tudtam kibírni, hogy magamévá ne tegyem. Tegnap megkérdezte, hogy jó illata van-e és megkért, hogy szagoljam meg az új feromonos parfümjét. Magam sem hittem el, de még 30 perccel a csaj elmenetele után is felállt!

Martin, 27

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Comments: 0
 1. Dániel

  Gondoljuk végig az egészet! Elolvastam az Aqua Disiac weboldalán található termékleírást… Nem kell mást tennünk, mint étellel vagy itallal összekeverni a készítményt. Természetesen, a megfelelő adagolás is nagyon fontos. Ettől a terméktől minden csaj beadja a derekát. Ezt a lányok is nagyon élvezik, csak kéretik magukat a pasik előtt.

 2. Barnabás

  Az Aqua Disiac segítségével 4 különböző csajjal feküdtem le, egy hét alatt. A termék mellett, nem tudod levakarni magadról a csajokat és AZT CSINÁLSZ VELÜK, AMIT CSAK AKARSZ!

 3. Lajos

  Én már kipróbáltam és ÉSZBONTÓ volt az egész… Lementem bulizni és sikeresen felcsíptem az általam kiszemelt lányt. Őrületes egy éjszakánk volt. Reggel a lány nem értette, hogy történhetett meg az egész, és elfutott. Nem gáz, úgy is találok mást!

 4. József

  Megvettem és nagyon elégedett vagyok. A termék segítségével, az egyik kollégámat is sikerült elcsábítanom, akivel mindössze 1 hete ismerjük egymást. Az egyébként szűz csajjal, az iroda kellős közepén szexeltem.

 5. Bence

  Nem tudom, de én rendeltem egy csomaggal belőle. Az eredmények magukért beszélnek! Szó szerint tapadnak rám a csajok. Eldöntöttem, hogy azoknál is bepróbálkozom, akik korábban nemet mondtak nekem.

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: