Artresin Plus mágneses talpbetétek: a 4 hetes kezelés megszünteti a fájdalmat!

Artresin Plus mágneses talpbetétek: a 4 hetes kezelés megszünteti a fájdalmat!

 • eltörli a fájdalmat 8 perc alatt
 • visszaszerezheted vele egészséges kondciódat
 • blokkolja a betegség kiújulását
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Krónikus fájdalmaktól szenvedsz?

Artresin Plus mágneses talpbetétek: a 4 hetes kezelés megszünteti a fájdalmat!

Az elviselhetetlen ízületi, gerinc- vagy térdfájdalmak megmérgezik az életedet? Le kell mondanod a mindennapi aktivitásról? A krónikus fájdalmak lehetetlenné tudják tenni az élet élvezetét. A zürichi székhelyű Holisztikus Ortopédiai Intézet vizsgálata kimutatta, hogy 2019-ig a krónikus fájdalmak a 40 év fölötti lakosság 78%-át fogja érinteni.

A fájdalom okai: az oxigenizáció és a sejtek táplálásának hiánya, a szervezet toxinokkal való szennyezése, a szervezet egyensúlyának hiánya, gyulladás, ízületi gyulladás és reuma. A fájdalomimpulzusok mechanikus, bakteriológiai vagy degeneratív okokból is megjelenhetnek. Ijesztő, de elkerülhető!

Sajnos nagyon gyakran nehéz megtalálni a probléma okait, vagy akár lehetetlen is. Ezért a fájdalom megszüntetésének legjobb módja egy olyan módszer, amely hatékonyan blokkolja a fájdalomimpulzusokat a sejtek szintjén. Ilyen módszert kínál a Artresin Plus.

Ez azt jelenti, hogy a Artresin Plus kezelésnek köszönhetően kevesebb mint 30 nap alatt:

 • teljesen megszabadulsz a fájdalom összes típusától
 • megszünteted a duzzanatott és az ízületi merevséget
 • olyan könnyedén mozogsz majd, mint egy 25 éves és úgy táncolhatsz majd, mint a régi szép időkben!
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Artresin Plus ajánlott terápiás célra olyan esetekben, mint

Artresin Plus mágneses talpbetétek: a 4 hetes kezelés megszünteti a fájdalmat!

 • az ízületi fizikai sérülése
 • az izmok túlterhelése
 • a szervezetben túl spk a toxin
 • diabetikus láb
 • migrénes fájdalmak
 • meteopátia (időjárás miatt kialakuló fájdalom)

Hogyan működik a Artresin Plus?

 • Mindegyik betét masszírozó kitüremkedésekkel és beépített mágnesekkel rendelkezik, amelynek mindegyike 4000 Gauss teljesítményű. Ez tökéletes masszázst biztosít a test minden pontján.
 • A professzionális mágneses tértechnológia hatással van a test 7000 idegvégződésére, amelyek a testünk minden részéhez elvezetnek, így stimulálja a szövetek regenerálódását a sejtek szintjén.
 • A mágneses tér gyorsan behatol a fájdalmas szövetekbe, és ellehetetleníti, hogy a fájdalom elektromos impulzusai kitörjenek a sejtekből, ami tovább gyorsítja és erősíti a fájdalom megszüntetésének folyamatát.

Artresin Plus specialisták ajánlásával

„A Artresin Plus-ről egy barátomtól hallottam, aki egy világszínvonalú ízületi szakértő Zürichben (Svájc). Azt mondta, hogy ez a leggyorsabb és leghatékonyabb módja annak, hogy eltöröljék a fájdalmat, amit a tudomány valaha is felfedezett.

 

A mágneses mező felhasználását a fájdalomterápiában a vakcinát felfedezéséhez lehet hasonlítani. Láttam, ahogy a pácienseim, akik szó szerint leküzdötték a fájdalmat, 4 hét alatt Artresin Plus megszabadultak a krónikus fájdalmaktól. Egy férfi, a ki korábban tolószékben közlekedett, 19 nap után kerékpárral jött be a rendelőbe, hogy meghatódva köszönetet nyilvánítson.

 

Ez lehetséges, a Artresin Plus-ban alkalmazott mágneses mező technológiával ami egyedülálló erősségű és 100%-ban biztonságos a szervezetre. Ez az egyetlen általam ismert talpbetét, amely nem csak a tüneteket kezeli, hanem mindenek előtt a fájdalmak okát szünteti meg. Meg vagyok győződve arról, hogy még a műtétnél is hatékonyabb lehet (ami mellesleg szövődményekkel járhat)”.

Prof. Chandler Scott, Ohio College

Ismerd meg a sikertörténeteket

„Egy gyógyszertárban dolgozom, álló munkát végzek, így amikor a hátfájás elkezdődött, azt hittem, az életemnek vége! A szúró fájdalom nem engedte, hogy kikeljek az ágyból… Egy munkahelyi barátnőm ajánlotta a Artresin Plus-t. Valódi csoda volt! Visszatértem, újra 100%-ban hatékony vagyok.”

Júlia Pomázról, 57 éves

„Elkezdtem használni ezeket a furcsa talpbetéteket, és azonnal ilyen fura bizsergést éreztem az ízületeimben. Körülbelül egy negyed óra múlva a térdfájás kezdett elmúlni! Azt hittem, lehetetlen, de a fájdalom egy napról a másikra eltűnt! Nos, ezeknek a csodálatos mágneseknek köszönhetően 30 évvel fiatalabbnak érzem magam!”

Mária Lajosmizséről, 69 éves

“A kerékpáros balesetem tönkretette a térdemet. Az orvosok nem adtak esélyt a teljes gyógyulásra. De mekkorát tévedtek! A Artresin Plus szó szerint lábra állított, alig 28 nap alatt! Újra járok biciklitúrára, és a térdfájást már el is felejtettem”.

Viktor Miskolcról, 48 éves

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: