Artrovex ízületekhez: javítja a test ízületek funkcionális állapotát!

Artrovex ízületekhez: javítja a test ízületek funkcionális állapotát!

 • A fájdalom és a duzzanat megszüntetése
 • Csökkenti a gyulladást,
 • Megállítja a pusztítás folyamatát
 • Helyreállítja a sérült porcot
 • Javítja az ízületek mozgását
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Miért az Artrovex szükséges

Artrovex ízületekhez: javítja a test ízületek funkcionális állapotát!

Kiegyensúlyozott összetételű formula eredményeként a Artrovex védelmet nyújt a gyulladástól és biztosítja a hatékony szöveti növekedést. Komplex módon végzett munka hatása a következő:

 • Meglazítja a fájdalmat és a duzzanatot
 • Megszünteti a gyulladást,
 • Megállítja az ízületek megsemmisítésének folyamatát
 • Megakadályozza a szövődményeket és az esetleges sebészeti beavatkozást
 • Teljes mozgást eredményez és növeli az ízületek mozgásának mértékét
 • Ez növeli a terhelési toleranciáját

A gyógyszer összetétele

Artrovex ízületekhez: javítja a test ízületek funkcionális állapotát!

Artrovex – az első magyarországi termék, amely 3 szabadalmaztatott biokomponenst tartalmaz, az ízületek problémájára irányítva. Hatékony hatást a modern tudományos kutatások megerősítik Magyarországon és külföldön.

 1. Cápazsír — a mélytengeri cápákból nyert egyedülálló bioaktív szer. A szövetek funkcionális képességeit helyreállítja, javítja az izületek mozgását, táplálja a porcokat, enyhíti a fájdalmat, normalizálja az anyagcsere folyamatait, megszünteti a gyulladást, normalizálja az ízületcsillapítást, meggyógyítja a töréseket, feloldja a felhalmozódott sótartalmakat
 2. A symphytum levélkivonat – a fő hatóanyagnak, az allantoinnak köszönhetően felgyorsítja a csontszövet regenerálódását , visszaállítja a vérkeringést, megerősíti a csontok, ligamentumok és inak szerkezetét.
 3. Gglükózamin —az összes szükséges kenőanyag és lengéscsillapító szövet építőeleme, serkenti a sérült ízületek javításához szükséges hialuronsav termelést. Gyorsan eltávolítja a tüneteket, beleértve a fájdalom szindrómáját.
 4. Kondroitin – az emberi porcszövet szerkezeti analógja, amely származik a hal csontjaiból és porcaiból. Jelentős gyulladáscsökkentő hatású, serkenti a porcszövet regenerálódását, és javítja a glükózamin érintett ízületi behatolását is.
 5. Propolisz kivonat — kifejezett helyi érzéstelenítő és gyulladáscsökkentő hatása van.
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Szakértői vélemény

Barna Árpád független szakértő

A Artrovex egyértelműen hatékony megoldás az ízületek helyreállítására és az ízületi betegségek megelőzésére, még akkor is, ha az összetételen alapul. Minden Artrovex-as adag garantálja, hogy 88 mg boswellsavat és 240 mg tiszta MSM-et tartalmaz, és ez az összeg teljesen lefedi a szervezetnek az ízületek gyulladásos folyamata és az ízület kötőszövetének javításához szükséges szerves kén gyulladásos folyamata elleni küzdelem szükségességét. Ezért lehet teljesen biztos a Artrovex rendkívüli hatékonyságában. Nyilvánvaló, hogy az igazi eredmény csak a kúrás fogadásával lehetséges. A közös egészség céljától és állapotától függően a befogadási javaslatok a következők lehetnek: támogatás és megelőzés – a javasolt minimális 4-6 hét a helyreállítás kétszeres, 4-12 hét. Az ízületek állapotától függően egy hónap után megismételhető. A hatás megjavításához ismételje meg egy év mulva.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: