Astragalus: megbízható segítség magas vérnyomás esetén

Astragalus: megbízható segítség magas vérnyomás esetén

Nadányi segítség magas vérnyomás esetén

 • Segít helyreállítani az érrendszer egészségét
 • Segít normalizálni a vérnyomást
 • Segít a vér tisztításában
 • Segít normalizálni a koleszterinszintet
Megrendelés kedvezménnyel

Astragalus természetes tudományos formula

A tudósok célul tűzték ki, hogy természetes módon, mellékhatások nélkül (szemben a gyógyszertárban kapható szintetikus készítményekkel), fejlesszenek ki egy természetes megoldást az ereket tisztítására.

A hagyományos hipertónia elleni szerek mesterségesen csökkentik a vérnyomást. Eközben a probléma nem szűnik meg, és idővel csak rosszabbá válik: a szív, a vesék, az endokrin rendszer szenved, és fennáll a számos betegség kockázata.

Az Astragalus másképp működik: 100%-ban természetes összetételének köszönhetően gyengéden és biztonságosan helyreállítja az egész kardiovaszkuláris rendszert, visszaállítva a szervezet természetes szabályozási funkcióját az artériás vérnyomás tekintetében.

Astragalus: megbízható segítség magas vérnyomás esetén

Megrendelés kedvezménnyel

Az Astragalus egy erőteljes összetevő, amely átalakítja a szervezet állapotát

Az astragalus kiegészítőként használatos a magas vérnyomás kezelésében. Kutatások kimutatták az astragalus potenciális előnyeit a magas vérnyomás esetén, ideértve:

 • Artériás nyomáscsökkentés: Segít csökkenteni az artériás nyomást a vérerek falainak ellazításával és a vérkeringés javításával.
 • Szív védelme: Az astragalus antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segíthetnek védeni a szívizmot a károsodástól és javíthatják annak működését.
 • Gyulladáscsökkentés: Az astragalus gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segíthetnek csökkenteni a gyulladást a szív ereiben és szöveteiben.

Astragalus számos előnnyel rendelkezik:

 1. Támogatja az egészséges agyi tevékenységet és idegrendszert.
 2. Hozzájárul az gyulladásos folyamatok fejlődésének blokkolásához.
 3. Csökkenti az atherosclerosis kockázatát.
 4. Erősíti a szív- és érrendszert.
 5. Növeli az általános hangulatot és energiapotenciált.
 6. Segít a véredények tágulásában és a vérkeringés javításában.

Astragalus a vérnyomás normalizálásán túl segít csökkenteni a koleszterinszintet, szabályozza az anyagcserét, valamint:

 • Segíti az immunrendszer erősítését, csökkenti a gyulladásos folyamatokat, segít a toxinok eltávolításában.
 • Segít megerősíteni az ereket, helyreállítja a falak normál áteresztőképességét, csökkenti az atherosclerosis kialakulásának kockázatát.
 • Megmutatja hatékonyságát az oxidatív stressz elleni harcban, megakadályozza a sejtek károsodását a szabad gyökök által.
 • Hozzájárul az energiaaktivitás javulásához, növeli az állóképességet

Szakértő véleménye

Astragalus: megbízható segítség magas vérnyomás esetén

A magas vérnyomást “csendes gyilkosnak” nevezik. A legtöbb beteg nem is sejti ezt a problémát, mivel gyakran a betegség nem ad figyelmeztető jeleket, és tünetmentesen zajlik. Ezért rendkívül fontos rendszeresen mérni az artériás nyomást.

 

A gyakorlatomban az Astragalus a magas vérnyomás elleni harcban igazi áttörést hozott. Ez a készítmény, amely egyedülálló összetevőkből áll, nemcsak hatékonyan tisztítja és helyreállítja a vérereket és a vér egészségét, hanem védelmet nyújt a belső szerveknek és szöveteknek a magas vérnyomással kapcsolatos károsodásokkal szemben.

Zelman D.G. kardiológiai sebészet területén felső kategóriás szakember

Hogyan kell szedni az Astragalus?

 1. Naponta kétszer vegyen be 1-2 kapszulát.
 2. Ne felejtse el megfelelő mennyiségű vizet inni a kapszulák szedése közben.
 3. Ismételje meg naponta, 1 hónapon keresztül.

Szakértői vélemények

Édesanyám hosszú ideje magas vérnyomásban szenved. Néha minden rendben van, aztán hirtelen támadások kezdődnek. Megszoktuk és megbirkózunk ezzel, de az életkorral egyre nehezebb megelőzni a rohamokat. Egy másik eset után szakorvoshoz fordultunk a gyógyszeres kezelés igazítása érdekében. Astragalust ajánlotta nekünk. Anya örül ennek a szernek, végre stabilizálódott a nyomás, és megszűntek a támadások.

Dora Szallai

Évek óta szenvedtem a magas vérnyomástól. A betegség annyira súlyossá vált, hogy havonta többször elvesztettem az eszméletemet. Férjem rendelt Astragalust, és elkezdtem szedni. A szédülés kb. egy hét után megszűnt. Idővel fantasztikusan éreztem magam. Nincsenek többé szédülések és kék karikák a szemem előtt.

Adorjan Eszter

Fiatal korom óta félelmet éreztem a szív- és nyomásproblémákkal kapcsolatban. Az apám és az ismeretlen nagyapám is szívbetegségben szenvedett, mindketten férfiak. Fiatalon igyekeztem egészséges életmódot folytatni. De nem olyan egyszerű megegyezni egy olyan szervezettel, amely hajlamos betegségre. Amikor végre növekedni kezdett a vérnyomásom, elkezdtem szedni az Astragalus nevű készítményt. A kúra után felkerestem a kardiológusomat, és azt mondta nekem, hogy most nagyobb esélyem van, hogy dinoszaurusz falatozzon meg, mint hogy szívrohamot kapjak. Tehát határozottan folytatni fogom a rendszeres kúrákat.

Attila Nagy

Megrendelés kedvezménnyel

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: