BacteOFF: gyors megszabadulás a paraziták minden fajtájától!

BacteOFF: gyors megszabadulás a paraziták minden fajtájától!

 • A FITONCIDOKNAK KÖSZÖNHETŐEN ELNYOMJA A PARAZITÁK ÉLETMŰKÖDÉSÉT.
 • ANTIMIKROBÁLIS HATÁSSAL BÍR
 • HATÁSOSAN ÜRÍTI KI A FÉRGEKET A SZERVEZETBŐL
 • STABILIZÁLJA AZ EMÉSZTÉST
 • KIÜRÍTI A MÉREGANYAGOKAT
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

EGYEDÜLÁLLÓ KIVONATOK KOMBINÁCIÓJA

BacteOFF – egy egyedülálló, biztonságos és hatásos, gyógynövény kivonatok kombinációjából készített készítmény, mely antiparazitális hatást fejt ki. Elősegíti a vizeletképződést, epeelválasztást és az emésztést javítja, ezzel együtt a BacteOFF kiirtja a férgeket, melyek nemcsak a belekben, hanem más szervekben is megtelepszenek, ahonnan hagyományos módszerekkel rendkívül nehéz eltávolítani őket. A készítmény enyhe hashajtó hatása nem csak fizikailag segíti elő a tőlük való megszabadulást, de méregteleníti a szervezetet a férgek maradványaitól, a giardiáktól és más egyebektől.

BacteOFF: gyors megszabadulás a paraziták minden fajtájától!

 1. NIGELLA SATIVA SEED EXTRACT hatékony antiszeptikus hatású a antibakteriális tulajdonságokkal. Természetes antibiotikumnak számít. A vízhajtó hatásnak köszönhetően a szervezet gyorsan eltávolítja a toxinokat.
 2. ÁLLIUM SATÍVUM BULB EXTRACT negatívan befolyásolja a paraziták aktivitását. A hashajtó hatásnak köszönhetően gyorsan eltávolítja a férgeket a testből
 3. CITRIС ACID normalizálja az emésztést, amely elsősorban a bélféreg inváziótól szenved.
 4. EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF EXTRACT olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek parazitákra és protozoákra mérgezőek, fokozzák az epeválasztást, segítenek az epehólyag gyulladásos betegségeinek.
 5. ACHILLEA MILLEFOLIUN LEAF EXTRACT stimulálja az emésztést, antibakteriális, gomba és paraziták elleni tulajdonságokkal rendelkezik

BacteOFF – ez egy hatásos, természetes féregirtó készítmény

BACTEOFF – BIZTONSÁGOS, MINŐSÉGI TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZŐ KÉSZÍTMÉNY

 • NEM TARTALMAZ GMO-T
 • TERMÉSZETES NÖVÉNYI ÖSSZETEVŐKBŐL ÁLL
 • NINCS ELLENJAVALLATA
 • NINCS MELLÉKHATÁSA
 • ORVOSI RECEPT NÉLKÜL IS HASZNÁLHATÓ
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

SZAKÉRTŐK VÉLEMÉNYE

BacteOFF: gyors megszabadulás a paraziták minden fajtájától!

Már jó ideje háziorvosként dolgozom, és ez alatt az idő alatt megbizonyosodtam, hogy a BacteOFF- egy univerzális készítmény, melyet az egész család fogyaszthat, hatékony, és nincsenek mellékhatásai. A BacteOFF – teljes mértékben természetes növényi kivonatokból álló koncentrátum, mely gyorsan kiűzi a parazitákat és megszünteti a problémákat, amik az élősködők mérgező ürüléke és maradványa okoz. A készítmény rendelkezik az összes szükséges tanúsítvánnyal és sikeresen teljesített a hatékonysági és minőségi teszteken. Egyetlen gyógyszer az egész család számára – nagyon előnyös és kényelmes!

DR. LÁSZLÓ ZSOLT, BELGYÓGYÁSZ ORVOS

NEM ÁRTALMAS AZ EGÉSZSÉGRE?

A BacteOFF természetes összetevőkből áll, nem tartalmaz tartósítószert, színezéket és GMO-t. Ennek az italnak nincs ellenjavallata vagy mellékhatása és rendelkezik a törvény által előírt összes szükséges minőségi tanúsítvánnyal.

VISSZAJELZÉSEK

Ebben az évben a 12 éves fiam a gyerektáborból férgeket hozott haza, amitól az allergiája is súlyosbodott. Nem mertem vegyi tablettákat adni neki, az interneten keresgélve rátaláltam a BacteOFF-ra, és megkezdtük a gyerekem kezelését. Nagyon meg voltam lepődve, milyen gyorsan és hatékonyan működik a szer. A fiamnak nem csak a bélrendszere tisztult meg a parazitáktól, de javult az étvágya és több energiája van a tanulásra és a testmozgáshoz. Úgy múlt el az allergiája, mintha nem is létezett volna. A biztonság kedvéért az egész család, beleértve a kisebbik lányomat is végigivott egy kúrát, profilaxisként. Mostantól a paraziták ellen csak a BacteOFF, semmi más! Nagyon hatékony és teljesen biztonságos szer.

EDIT, 36 ÉVES

A lányomnál, a vizsgálatok során férgeket találtak, pedig ő nagy tisztaságszerető, de mint köztudott sajnos senki sincs védett helyzeteben ezektől a lényektől. Úgy döntöttünk, hogy az egész családot kezelni kell. Nagyon figyelmesen választottunk gyógyszert, hogy mindenkinek megfeleljen, ami eléggé nehéz követelmény, ha azt nézzük hogy nekem például vannak betegségeim, ami alapjáraton ellenjavallat néhány gyógyszer szedésére. A BacteOFF mellett döntöttünk – megtetszettek a természetes összetevői. A kezelés után mindannyiunk vizsgálati eredményei negatívak lettek, kiegyensúlyozottabb lett mindannyiunk emésztése, a férjem gyomorégése elmúlt, én pedig 2 kg-ot fogytam! És ez mind annak köszönhető, hogy a BacteOFF nem csak kiirtja a férgeket, de normalizálja a gyomor- és bélrendszer működését is. A lányom nem olyan ingerlékeny mint régebben volt és sokkal mélyebben alszik. Ilyen érdekes „mellékhatásai” vannak a BacteOFF-nak!

RENÁTA, 34 ÉVES

Az éves egészségügyi szűrésen helmintózist diagnosztizáltak nálam. Ki gondolta volna, hogy a felnőttek is megfertőződhetnek ezekkel a kártevőkkel! Utánanéztem az interneten milyen gyógymódok léteznek, amikor is rátaláltam a BacteOFF-ra. A visszajelzések alapján a betegek mind elégedettek, úgyhogy én is rendeltem egy csomaggal. Nem tudjátok elképzelni, mennyire meg voltam lepődve, amikor ez a természetes anyagokból álló készítmény teljesen megszüntette a problémámat. Mostmár semmi szükségem tabletták garmadának fogyasztására. A legfontosabb, hogy az epeürítésem rendbejött, amin jó ideje nem segített semmilyen epehólyag-gyulladás elleni készítmény. Mindenkinek ajánlom az BacteOFF-ot, és mindenesetre otthon is mindig van egy üveggel.

JUDIT, 29 ÉVES

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Comments: 5
 1. Marek Ágota

  Megrendeltem magamnak a BacteOFF-ot . Az utóbbi 5 évben azt hittem, hogy elnyúló depresszióm van, de mint kiderült egyszerűen a szervezetem volt megterhelve mindenféle rosszal. Azóta a fellegekben érzem magam.  Ráadásul a csomag nagyon gyorsan érkezett meg.

 2. Pokorni Eszter

  Amikor elkezdtem inni a BacteOFF-ot, nem is gondoltam volna, hogy ilyen hatása lesz. Elmúlt a hasfájásom (úgy tűnik volt valami a bélrendszerben) és a légzési problémáim is megszűntek. Így, 43 évesen sokkal jobb formában érzem magam, mint 30 évesen. Óriási köszönet, hogy rávilágítottatok erre a problémára. Sajnos a háziorvostól ritkán hallható ilyen hasznos információ..

 3. Budai Laura

  Megrendeltem a BacteOFF-ot, negyednapra meg is érkezett a csomag. Elkezdtem a kúrát, és olyan dolgok kezdtek kijönni belőlem… Nem is gondoltam volna, hogy a bélrendszerben ennyi lény tud megtelepedni. Rosszul vagyok már a gondolattól is, hogy mi lakozott bennem ennyi ideig..

 4. Nagy Margit

  Kiváló készítmény, a férjemmel együtt tartottuk meg a tisztítókúrát, azóta mindkettőnk közérzete jelentősen javult. Tényleg olyan mintha megfiatalodtunk, több energiánk és kedvünk van mindenhez. A paraziták egyértelműen minden erőnket elveszik és megnehezítik az életet. Amikor végre megszabadulsz tőlük, teljesen új embernek érzed magad.

 5. Lukács Eszter

  A BacteOFF valóban egy kiváló készítmény. Magam is használtam, a tisztító kúra után sokkal jobban érzem magam. A kimerültségemnek nyoma sem maradt, a depresszió is elmúlt. Ez volt az első ilyen kúrám. Azt hiszem, mostantól évente fogok tartani egyet

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: