BigBoy Special hogy növelje: hogy a partner egy felejthetetlen élmény!

BigBoy Special hogy növelje: hogy a partner egy felejthetetlen élmény!

 • Növeli a hosszát és vastagságát!
 • Biztonságos és könnyen használható!
 • 1 019 800 elégedett ügyfél!
 • KÉPLET: Zsálya kivonat + Rózsás varjúháj gyökér kivonat ÉS GUARANA
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

A termék összetétele

BigBoy Special hogy növelje: hogy a partner egy felejthetetlen élmény!

 1. Rózsás varjúháj gyökér kivonat erősíti az érfalakat és javítja a vérkeringést, lehetővé teszi a vér szabad áramlását.
 2. Guarana gyümölcs kivonat megnöveli a szervi szövetek hosszát és átmérőjét. Gazdag tápanyagforrás, amelyek javítják a spermium termelődését és növelik a férfi szexuális aktivitását.
 3. Zsálya kivonat onizáló és stimuláló hatást fejt ki a potenciára, serkenti a növekedési hormon kiválasztódását, ezen felül sporttáplálkozásban is felhasználható.
 4. Mezei menta kivonat melegítő hatással rendelkezik, biztosítja a vérellátást a hímvesszőben, növeli a férfierőt.

SZAKÉRTŐI ÉRTÉKELÉS Bigboy – garantált pénisznagyobbítás 5 cm-enként havonta.

Ez a gél nem okoz allergiás reakciókat, és minden egyéb mellékhatás, nem okoz függőséget, és ami a legfontosabb: az alkalmazás után elért eredmény mindig veled van.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

HOGYAN MŰKÖDIK A Bigboy?

A különleges enzimek és afrodiziákumok a készítményben kedvező hatást fejtenek ki a pénisz szöveteire, amelyek ártalmatlanul feszülnek, és velük együtt a pénisz kavargó testének sejtjei, amelyek hozzájárulnak mind a hosszúság, mind a kerület növekedéséhez. A gélt masszírozó mozgásokkal az merev péniszre alkalmazzák. Garantáltan hozzáad +5 cm-t a pénisz hosszához, Bigboy masszázs után. A legjobb hatás elérése érdekében – alkalmazza a gélt fél órával a szex előtt Ez további ingerlést biztosít a pénisz növekedéséhez mind hosszában, mind körméretben.

A gyógyszer előnyei

BigBoy Special hogy növelje: hogy a partner egy felejthetetlen élmény!

 1. PARTNERE EKSZTÁZISA ГGARANTÁLT Guarana, csiga szekréció szűrlete, az Rózsás varjúháj gyökér kivonat és a Zsálya kivonat – ez a képlet, amely után egy nő többet kérni fog! EGÉSZ
 2. ÉJSZAKA MINDEN ÉJJEL! A szexmaraton ászá válik köszönhetően a több órányi kitettség és acél erekciónak.
 3. ERŐS SEX DRIVE Egy egyedülálló formula növeli a tesztoszteron termelését a vérben ez a hormon, ami a sikeres férfiak erejének kulcsa!
 4. GYORS EREDMÉNY MELLÉKHATÁSOK NÉLKÜL Néhány nap múlva érezni fogja egy kő erekciót, és erőteljes orgazmusokat tapasztal.

MIKOR LESZ LÁTHATÓ EREDMÉNY?

 • 2 hét Az erekció hosszabb és keményebb lesz, a pénisz érzékenysége 2-szer nő. A pénisz hossza és körvonala emelkedik 1,5 cm-re.
 • 3 hét A péniszed észrevehetően nagyobb, anatómiailag helyes formává válik. A nemi közösülés időtartama 70% -kal nő!
 • 4 hét A pénisz 4-5 cm-rel meghosszabbodik! Többször növeli a szex minőséget. Az orgazmus gyorsabb, és 5-7 percig tart!

Az orvos véleménye

а Főorvos, Urológiai Intézet, Központi Klinika Kórház, Budapest

A gél segítségével bármikor jelentős változást érhet el a pénisz méretében, ami közvetlenül befolyásolja a szexuális életet: Földöntúli öröm a kapcsolattol kap a nőkkel és erős és hosszú orgazmust ad nekik. Bigboy-el mindig kész harci készen állsz!

Ügyfél-értékelés

Papp Ádám 35 éves

Lenyűgözött Bigboy -Inka fű a szexhez, erősíteni akartam az orgazmust, és ennek eredményeként a pénisz 2 cm-rel nőtt. Orgazmus felejthetetlen. Ajánlom.

Kovács Zsolt 35 éves

Áll mint a szikla, négyszer bírtam a feleségemet a lakás minden sarkában

Madaras Tibor 42 éves

Spermábol lett mint a tenger, élvezettel végzek a lányok gyomrára naponta többször

Vándor Viktor

A PÉNISZ ÁLL ÉS FÜSTÖL! ILYEN VIAGRÁVAL NEM ÉRHETŐ EL

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: