Bioretin a ráncok ellen: legfőbb társunk a kor elleni harcban

Bioretin a ráncok ellen: legfőbb társunk a kor elleni harcban

 • Eltávolítja a ráncokat
 • Visszaállítja a fiatalságot
 • Meghúzza a kontúrokat
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

BIORETIN – INNOVÁCIÓK ÉS EREDMÉNY

Bioretin az egy innovációs krém, amely gyógyító olajokat tartalmaz, ami kedvez a bőrnek, vitaminokat és galiron savat tartalmaz, táplálja és fiatalítja a bőr mély rétegeit, stimulálja a hámszövet növekedését.

 

A krém aktívan stimulálja a kollagén termelését és az intercellurális „mártrix” regenerálódását. Ennek következtében a homlok, a száj barázdái és a szem szarkalábai észrevehetően kisimulnak. Bioretin – egy elképesztő “koktél” az orr-száj barázdák és a szemöldök ráncok kisimításáért

Olyan összetevőket tartalmaz, amelyek un.”térfogat növelők”, amelyek belülről betöltik a ráncokat “visszaállítják” a bőr eredeti állapotát. Hozzájárul még az izmok pihenéséhez, hogy megakadályozzák a barázdák kialakulását a szemöldökök között.

 

Bioretin – tartalmazza az egyik legerősebb antioxidánst, amely a szabad gyököket semlegesíti, ami az egyik legfontosabb öregedést okozó tényező.

 

Gátolja a kollagén lebomlását, vagyis a sejtek pusztulását gátolja, így lassítja az öregedést. Serkenti a vérkeringést a nyirokrendszerben, hogy a szem alatti „táskákat” eltüntesse. Megerősíti a bőr strukturáját, erősíti a bőr szerkezetét, meghúzza az arc kontúrját, a kollagén és az elasztin természetes termelése miatt

Bioretin a ráncok ellen: legfőbb társunk a kor elleni harcban

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

SZENZÁCIÓS HATÁS – BIORETIN

40 év után a sejtek regenerációja lassulni kezd. Egyre több ránc jelenik meg, a bőr elveszíti a rugalmasságot, az arc kontúrjai észrevehetetlenebbek lesznek. A forradalmi öregedés gátló hatását a Bioretin készítménynek kifejezetten a bőr fiatalítására fejlesztették ki.
Bioretin háromszoros hatásával egyet ért:

 • 1183 nő a kutatás szerint jelentős csökkenést érzékelt a ráncok és a ráncos vonalak kialakulásában(77%), a szemek sarkában ( 56%) és a homlokon ( 76%)
 • 927 nő szerint az orr – száj körüli barázdák eltűntek
 • 1321 nő szerint látható eredmény, hogy a bőr tónusa megnőtt (+65%), teltebb lett (+54%) és 48 órán át hidratált.

KOZMETOLÓGUSOK FÜGGETLEN VÉLEMÉNYE

Én azt javaslom, hogy ne siessenek az injekciókkal, műtétekkel és más szépészeti beavatkozásokkal. Azt javaslom, hogy ne rohanjon injekciós kezelésekre, műtétekre és egyéb beavatkozások elvégzésére. Hagyja ezt az ötletet 20 évvel későbbre. Csak probálja ki Bioretin és 1 hónap múlva látja, hogy a változás megtörtént. Kozmetika – a szépség és a fiatalság jövője, amit mi alkalmazni tudunk már most.

Kis Katalin, Sebész fő aszisztense, 7 éve dolgozik

Bioretin a ráncok ellen: legfőbb társunk a kor elleni harcban

12 000 000 $ -BA KERÜLT A BIORETIN KIFEJLESZTÉSE

 • 4 év kellett a kisérletek elvégzéséhez
 • 3 év kellett a formula kifejlesztéséhez
 • 118 műkődő szakértő
 • 100 százalék hatás89százalék boldog nő
 • 3 minőségi tanúsítvány ЕС, РТС, ISO
 • 80 természetes összetevő

IGAZI VISSZAJELZÉSEK

A Bioretin-t nemrég vettem, és már eélgedett vagyok at eredménnyel, az arcom feszesebbé vált, a ráncok kisebbek lettek. Ezen kívül még a pórusok is összeszűkültek, a külsőm most sokkal jobban tetszik nekem. Ami a legfontosabb – nem kellett sokáig várni a hatásra

Viktória, Esztergom

Természetesen 40 év után a bőr már messze nem az, és őszintén bevallva, nemigen hittem, hogy valamilyen maszk segíteni fog nekem. De a Bioretin tényleg hat, szemmel láthatóan az arcom frissebbnek látszik, a bőr színe nem olyan fakó, a ráncok sem olyan mélyek már. Nagyon elégedett vagyok.

Veronika, Veszprém

A Bioretin a legjobb maszk, amit próbáltam. Különösebben nincsenek ráncaim, de vannak kisebb mimikai ráncok,és néha az arcszín hagy kívánni valót. A Bioretin-kal a ráncok teljesen eltűntek, az arcom olyan friss lett, hogy senki sem ad nekem 30 évet

Anna, Pest megye

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: