Bracelet Bianchi: karkötő fekete shungite a hosszú életért!

Bracelet Bianchi: karkötő fekete shungite a hosszú életért!

 • Kozmikus eredetű
 • Nagyon egyszerű használatban
 • Megelőzi több, mint 100 különböző betegséget
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

AZ BRACELET BIANCHI JÓTÉKONY HATÁSÁRÓL

Bracelet Bianchi nem csak szépen néz ki, de rendkívüli jótékony hatással bír az egészségre. Úgy tartják, hogy kínai népi orvoslásnál mai napig használják a követ gyógyításra tibeti szerzetesek. Kína északi tartományában ásatások során megtalálták az Bracelet Bianchi tűket (melyeket az akkupunktúrához használták), melyek több, mint 7000évesek voltak. Régi időkben ez a kő értékesebb volt az aranynál, portéka, mely belőle készült öröklődött. Ezt a követ emlegette a munkáiban Konfuciusz, és gyógyításhoz is használták a híres Saolin kolostorban. Ma ezt a követ meg tudja szerezni ön is.

Bracelet Bianchi: karkötő fekete shungite a hosszú életért!

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

AZ BRACELET BIANCHI KLINIKAI KUTATÁSOK EREDMÉNYEI LENYŰGÖZŐEK

Utóbbi években az Bracelet Bianchi-re felfigyeltek számos tudósok és orvosok, a hihetetlen gyógyulási eredményeknek köszönhetően, melyeket azok az emberek mutatják, akik a gyógyuláshoz használták a követ. Bracelet Bianchi klinikai kutatásokat lefolytatták európai országokban, Kínában, Egyesült Államokban, Ukrajnában és Oroszországban. Az eredmények minden alkalommal lenyűgözőek.

 

Klinikailag bejelentették, hogy az Bracelet Bianchi rendelkezik erős terapeuta hatással és jótékonyan hat az egész emberi szervezetre.

 • Normalizálódik a vérkeringés és nyirok, eltünteti stagnált megjelenéseket, hozzájárul a szervezetből való toxinok és nehéz fémek kivezetéséhez.
 • Visszaállítja a szervezet védekező mechanizmusát, stimulálja az immunrendszert.
 • Segít a légúti problémáknál.
 • Javítja a motorikus funkciókat.
 • Hozzájárul a pszichikai relaxációhoz és izmok lazításához.
 • Küzd a stressz ellen és megszünteti a fáradékonyságot
 • Csökkenti a fájdalmat, ide értve az izom fájdalmat is
 • Csökkenti a megfázással járó megbetegedések számát
 • Megakadályozza a rák sejtek megalakulását
 • Eltávolítja a cellulitist, küzd a súly felesleggel, normalizálja az anyag cserét
 • Javítja az összes belső szerv működését: gyomor, bél rendszer (megszünteti a székrekedést), vese, máj, tüdő, szív.
 • Normalizálja a vérnyomást, megszünteti a fejfájást
 • Erős antibakteriális hatással bír
 • Javítja abőr, haj, köröm állapotát

Meg volt jegyezve, hogy emberek, melyek használták a karkötőt néhány hónapon át, sokkal jobban és egészségesebbnek érezték magukat. Ez tükröződött a külső kinézetükön is – sokkal fiatalabbnak és feszesebbnek néztek ki egykorúaknál.

MINEK KÖSZÖNHETŐEN BRACELET BIANCHI KŐ RENDELKEZIK ILYEN MAGAS HATÉKONYSÁGGAL?

 1. EGYEDI ÖSSZETÉTEL. Kémiai lelet kimutatta, hogy a kőben jelen van több, mint 30 kulcsfontosságú elem, melyek szükségesek az emberi szervezetnek, olyanok, mint Sr, Ti, Cr, Mn, Zn, Ca, Fe, P, K, Na, stb. Egyetlen más kő nem tartalmazza ilyen mennyiséget az emberi egészség számára hasznos elemekből.
 2. INFRAVÖRÖS SUGÁRZÁS. Bracelet Bianchi kő infravörös sugárzást produkál hullámmal, mely hosszúsága (8-14 nm), közel az infravörös hullám hosszúságához, melyet az emberi test sugároz, ami a rezonancia jelenségekhez vezet. Ennek eredményeképpen emelkedik a szervezet potenciális energiának a sejtek száma, aktívabbakká válnak és életerősebbek lesznek. Kimegy a nem megkötött víz, emelkedik a speciális sejtszerkezet tevékenysége, megnő a feromonok aktivitása, folytatódnak más az egészségre hasznos biokémiai reakciók.
 3. ULTRAHANGOS SUGÁRZÁS. A kő bőrrel való dörzsölésénél, mely kialakul a karkötő használatakor, Bracelet Bianchi generál ultrahangot. Ultrahang terápia – az egyik legnépszerűbb kezelési módszer számos megbetegedéseknél. Valamit ezt a terápiát alkalmazzák a hardver koszmetológiánál. Ultrahang aktiválja a sejt cserét és nyirokkeringést, javítja a vérkeringést, stimulálja a szövetek táplálását, elégeti a zsír lerakodásokat.

MIT MONDANAK AZ BRACELET BIANCHI KARKÖTŐRŐL AZ ORVOSOK?

«Bracelet Bianchi kő tulajdonságait viszonylag nemrég kezdték tanulmányozni, de kapott eredmények már is lenyűgözőek. Őszintén szólva nem osztom a népi orvoslást, de az, amit látok, az meglepő. Karkötő az Bracelet Bianchi kőből valóban erős gyógyító hatással bír és azok a páciensek, melyek ezt a karkötőt használják, gyorsabban gyógyulnak a különböző betegségektől. Utóbbi időben majdnem minden páciensemnek ezt a karkötőt javaslom és gyógyulások dinamikája javult majdnem 300%-ra. Ez megdöbbentő,de ez tény. Sok kollégámmal beszéltem, náluk kb. ugyanilyenek a megfigyelések. Bracelet Bianchi valóban képes gyógyítani!».

Kovács A. Terapeuta, orvos felső kategóriájú, orvosi tudományi jelölt

Bracelet Bianchi: karkötő fekete shungite a hosszú életért!

A KARKÖTŐ KIEGÉSZÍTŐ ELŐNYEI

 1. Stílusos és szép kiegészítő elegáns dizájnnal
 2. Ritka félértékes kő – valóban értékes darab
 3. Minőségi megmunkálás
 4. Nagyszerű ajándék, melynek örülni fog minden ember
 5. Megtakarítás a gyógyszereken
 6. Egyszerű a használatban
 7. Teljesen biztonságos
 8. Termék bizonyított klinikai hatékonysággal

HOGYAN KELL HELYESEN ALKALMAZNI A KARKÖTŐT?

 • Vegye fel a csuklójára a karkötőt
 • Viselje néhány órán át naponta
 • A karkötőt lehet hozzá érinteni azokhoz a helyekhez, melyekben érzi a feszültséget, díszkomfort érzetét, fájdalmat

Érezhető közérzet javulását a karkötő használatától észre veszi már néhány óra múlva, viszont maximális terapeuta hatás elérhető állandó hosszú távú viseletnél.

Bracelet Bianchi: karkötő fekete shungite a hosszú életért!

EZ DRÁGA?

Fekete shungite Bracelet Bianchi ritka félértékes kövekhez tartozik. Kibányászható csak egyetlen helyen és a bányászatára meg van alapítva monopoljog. Ha valahol látta a terméket Bracelet Bianchi -ből alacsony árban, valószínűleg, ez hamisítvány. Eredeti Bracelet Bianchi nem lehet olcsó. És évről évre az ára csak emelkedni fog!

A VÁSÁRLÓK VISSZAJELZÉSEI

Elkezdtem viselni a karkötőt és minden elmúlt, szó szerint pár nap alatt!

 

«Meglepődtem az Bracelet Bianchi karkötő hatásán. Egy ismerősöm javaslatára vásároltam meg, de akkor sem gondoltam, hogy ennyire segít. Utóbbi időben kezdtem magam rosszul érezni, ugyanakkor különösen nem fájt semmim. Orvosok látogatása nem segített semmit. Nem találtak semmit. Szenvedtem majdnem egy évig. Elkezdtem viselni a karkötőt és szó szerint minden elmúlt pár nap alatt. Még hozzá az első jótékony hatását észre vettem már az első napon este (a karkötőt felvettem kb. ebéd időben). Szerintem, ez egy jó terapeuta készítmény, mely soha nem fogy el és segíteni fog egész életem során.»

Szabina K., 38 éves

…segített pontosan a karkötő!

 

«Egész családom hordja, én, a férjem és a lányom. Ezen a télen egyszer sem voltunk betegek, pedig a környezetünkben mindenki – barátaink és kollégák a munkahelyről betegek voltak nem is egyszer. Mi magunk is gyakran betegek voltunk korábban. Szerintem, segített pontosan maga a karkötő. Ráadásul szép, nekem nagyon tetszenek kőből készült karkötők és nyakláncok»

Vivien M., 33 éves

Azóta, hogy a karkötőt felvettem, a szívem egyszer sem fájt!

 

«Elkezdtem hordani a terapeuta javaslatára. Szív problémáim vannak. Azóta, hogy felvettem a karkötőt, egyszer sem fájt. Folytatom a viselését. Tetszik!».

Mihály, 41 éves

Már nem fáj a fejem és a csontjaim!

 

«A közérzetem valóban javult. Messze nem vagyok fiatal, de a karkötővel megjelent az energia, mint fiatal koromban. Kevesebbet idegeskedek, jobban alszom és egyszerűen nagyszerűen érzem magam. Már nem fáj a fejem és a csontjaim. Még a külsőm is megváltozott, amit sokan észre is vettek. Abszolút meg vagyok elégedve a vásárlással. Mindenkinek ajánlom».

Károly, 58 éves

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: