Bushnell: újgenerációs, rendkívül éles monokulár

Bushnell: újgenerációs, rendkívül éles monokulár

A MONOKULÁR TULAJDONSÁGAI

 • Vízálló
 • Üzemi hőmérséklet-tartomány -40+50
 • Kettős elrendezés
 • Gumis tok
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

NE MARADJ LE EGY RÉSZLETRŐL SEM

Gyakran látogatsz el a természetbe? A távolból kell megfigyelned bizonyos dolgokat? Egy jó monokulár egyaránt kapóra jöhet a tapasztalt vadászok és a természet szerelmeseinek is

Bushnell: újgenerációs, rendkívül éles monokulár

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

HOVA NEM ÉRDEMES MENNED A KÖVETKEZŐ MONOKULÁR NÉLKÜL: BUSHNELL?

 1. A VADÁSZATI TERÜLETEN vedd észre a zsákmányokat kétszer gyorsabban
 2. A VADONBAN élvezd a lenyűgöző tájképeket
 3. MECCSEN nézz végig egy focimeccset akár a leghátsó sorból

A MONOKULÁR TULAJDONSÁGAI

 • Nagyító teljesítmény: 16-szoros
 • Látómező: 66 m / 8000 m
 • Kép: Kiváló minőségű, éles
 • Objektív lencsék átmérője: 52 mm
 • Üzemi hőmérséklet-tartomány -40-től +50-ig
 • Súly: 270 g.
 • Optikák: üveg
 • Tok: gumi + fém tok

Bushnell: újgenerációs, rendkívül éles monokulár

MIÉRT ÉRDEMES VÁLASZTANOD A KÖVETKEZŐ TERMÉKET: BUSHNELL?

 1. ELKÉPESZTŐEN EGYSZERŰ HASZNÁLAT
 2. KOMPAKT ÉS KÖNNYŰ ESZKÖZ
 3. SZUPER NAGYÍTÁS
 4. KETTŐS ÁLLÍTHATÓSÁG

VÁSÁRLÓI VISSZAJELZÉSEK

Személy szerint, nagyon szívesen vadászok és mindig különböző vadakra szoktam. Tudjátok, az emberek többsége az állatok nyomait követve járja keresztül a vadont, ilyenkor azonban nem olyan kényelmes nagy távcsöveket cipelnünk magunkkal. Ezért döntöttem a monokulár megvásárlása mellett, és a(z) Bushnell márkát választottam, mivel az ő termékeik prémium minőségűek. Rengeteg kérdést tettem fel a menedzsernek a monokulár minőségével és tulajdonságával kapcsolatban. Mivel nagyon megtetszett a termék, megrendeltem. A menedzser szavai beigazolódtak, amikor megérkezett a termék és a saját kezeimben foghattam a monokulárt. A minőség páratlan, a gumis toknak pedig rendkívül jó tapintása van. A termék vízálló – ez egy rendkívül fontos kritérium számomra. Kipróbáltam a monokulárt vadászat közben: nagyon kényelmesnek és könnyen kezelhetőnek bizonyult a méretének köszönhetően. Nem csak vadászatra, túrázásra és kirándulásokra is magammal szoktam vinni. Ráadásul, a termék bármilyen szabadtéri tevékenységekhez jó. Ez a beruházás teljesen felvillanyozta az életem, nagyon elégedett vagyok vele. Köszönöm!

Pogány Ferenc

A SZABADTÉRI PROGRAMOK ÉS A KIRÁNDULÁS SZERELMESEI IMÁDNI FOGJÁK EZT A MONOKULÁRT!! A barátaimmal együtt gyakran megyünk raftingolni. Ez a sport óriási izgalmakkal jár. A csónakba azonban nem sok minden fér el. Ezért választottam a(z) Bushnell monokulárt: egy távcsőhöz képest nagyon kompakt, használata egyszerű, és ami a legfontosabb, vízálló. Amikor a folyómeder alja lenyugszik, mi is lassan sodródunk. Ilyenkor szoktam igazán élvezni a természet szépségét a monokulárom segítségével. Egy teljes szettnyi monokulárt rendeltem, ezért kedvezményt kaptam a másodikra. Egyértelmű, hogy a gyártók törődnek a vásárlóikkal. Barátaim, habozás nélkül tudom ajánlani nektek ezt a terméket. Köszönöm az őszinteséget, a bensőséges hozzáállást és a részletes magyarázatot. Már többször vásároltam ebben az áruházban, amikor más természetért rajongó barátomat is meg szerettem volna ajándékozni. Ők is nagyon elégedettek!

Magyar Károly

Imádom megfigyelni a természet szépségét. Más monokulárokkal szemben, ezt a terméket igazán egyedinek tartom. A minimalista dizájn, a képminőségnek köszönhető észbontó tájkép, valamint a kellemes tapintású gumis felület sokat segített a választásomban. :) Igazából, ezért döntöttem úgy, hogy ezt a monokulárt vásárolom meg magamnak. Azóta már az ismerőseim is érdeklődtek arról, honnan vehetik meg a terméket. Teljesen el vagyok ragadtatva ettől a beruházástól. Az ár rendkívül kedvező, a minőség pedig kiváló. Köszönöm, hogy lehetőséget kaphattam egy ilyen prémium minőségű termék kedvező áron való megvásárlására.

Kovács Amélia

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: