Candidol: egy egszerű módszer megszabadúlni a gombától örökre!

Candidol: egy egszerű módszer megszabadúlni a gombától örökre!

 • Megszabadít a lábgomba tüneteitől már az első használat után
 • Teljesen megszabadít a lábgombától 1 túra alatt
 • Leveszi a viszeketést, hántást és a láb bőr ingerlését
 • Eltávolítja a kellemetlen szagot
 • Normalizálja az izzadást
 • Összenöveszti a sebeket és a repedéseket a lábakon
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Hogyan műkődik a Candidol krém?

Candidol gyakori használata megszabadít sok lábbőr problémától. Belejárúló az összetevők segítenek az első használattól örökre meg SZABADÚLNI:

 1. Lábgomba
 2. Kellemetlen szag
 3. Izzadás
 4. Repedések
 5. Elkeményedett bőrt
 6. Viszketés és kényelmetlenség járás közben

Candidol: egy egszerű módszer megszabadúlni a gombától örökre!

Klimbazol — megszünteti a gyulladást és a viszketést, elpusztítja a gombák összes fő típusát. Közvetlen hatást fejt ki a betegség okára, megállítva az élesztő és a dermatofiták növekedését.

 

Propolisz — természetes fertőtlenítőszer, fertőtlenítő, antibiotikus, antibakteriális és gombaellenes hatással rendelkezik. Növeli a helyi immunitást, elpusztítja a gombákat és elősegíti a szövet gyors regenerációját.

 

Rozmaring – több mint 95 baktériumölő és fertőtlenítő tulajdonságú anyagot tartalmaz. Fungicid (gombaellenes) hatását terpén tartalmának köszönheti, amely elpusztítja a gomba szerkezetét és gátolja a kórokozó szervezetek élettevékenységét.

MI TÖRTÉNIK A TALPÁVAL Candidol 30 NAP HASZNÁLATA UTÁN

 • Ön örökre megszabadúl a gombától a talpán és a körmén
 • Önt elhadja a kényelmetlenség és a viszketés a lábakban
 • Az ön lába örökre megszabadúl a kellemetlen szagtól
 • Komfortot és puhaságot fog érezni járás közben
 • A lába nem fog annyira erősen izzadni
 • A lábbőr megújúl és puha meg egyenes lesz
 • A körme tökéletes állapotba merűl
 • Szép lába lesz amit már nem lesz ciki a medencébe rakni

HOGYAN HELYES A Candidol KRÉM HASZNÁLATA

Napi 2-3 alkalommal vigye fel a száraz, tisztára mosott bőrre. Ne öblítse le.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Candidol: egy egszerű módszer megszabadúlni a gombától örökre!

Miért a Candidol krém hatásosabb mint a többi gomba elleni szer?

Gombaelleni szerek két kategóriára bontódnak: vagy nem műkődnek, vagy addig segítenek amíg használják őket. Ha gombával találkozott, akkor biztos tudja hogy miről avn szó, és mindig nem műkődő krémeket használ.

Candidol teljsen megváltoztatja a gombaelleni szerekről való véleményt. Nagy klínikai kisérletek megmutatják hogy ez a krém nagyon hatásoson megöli a talp és a köröm gombát. Az első használati kúra után a gomba eltűnik örökre. Ez a hatás jó összetevők miatt van.

Szakértő véleménye – dermatológus

A krém teljes vizsgálatai után Candidol én biztosra tudom mondani, hogy ez egy nagyon hatásos szer. És ami a lényeg ebben a krémben – komplexes talpbőr vigyázás. Még ha már az egyik tünete megvan, akkor önnek már javasolt a krém használata Candidol , hogy kikerülje a veszélyes betegségeket. Emlékezzen, a talp gomba gyorsan jelenik meg és nagyon gyorsan terjeszkedik! Ma kis kénylmetlenséget és rövíd viszketést érez holnap meg már antibiotikomot vog inni. NE HÚZZON A GYÓGYULÁSSAL! Végezzen a problémával már az első tüneteknél. És tudja! Lábgomba – leges leg terjeszekedőbb betegség. Már elég hozzáérni a probléma kezdetéhez és már van esély a megbetegedésre, vagyis még az egész családra is!

— Németh Sándor, k.m.n., MMCN N. Nagy. Dermatologus orvos, kozmetológus, mikológus.

Visszajelzések

Én mindig azt hittem hogy a lábgomba engem sose fog érínteni. De amikor a medencézés után el kezdett viszketni a lábam, én rájöttem hogy végűl is megbetegettem… Ami előtt használtam Candidol én sok szert kipróbáltam, amik egy időre eltűntetik a viszketést és a repedéseket. De ez mind csak pár napra segített. Végűl, amikor a sarkam megrepedt és elkezdett vérezni, orvoshoz mentem. És ő ajánlotta nekem Candidol . És mostmár nem félek levenni a cipőt a strandon! Köszönöm!

Mária, Székesfehérvár

Amikor megrepedeztek a sarkaim, emlékeztem, hogy a mamámnak meg a papámnak is ilyennye van. De ők már majdnem 70 évesek én meg csak 28! Ez borzalmas volt. Utána megértettem hogy ez még is csak a lábgomba, főleg akkor amikor a repedések nagyon erősen viszketni kezdtek. Utána meg emlékeztem hogy egy hónapon keresztűl medencébe jártam papucs nékűl, és rájöttem honnan van a gomba. Végűl megtuttam hogy a barátnőmnek segített a Candidol , kipróbáltamm mindent! Megint fiatalak a talpaim!!!

Barbara, Balatonfüred

Már sok ideje probálom kigyógyítani a lábgombát harapással, amíg nem égettem el vele a bőrőm… Ez nagyon fájdalmas volt és kellemetlen. A lábgomba az nekem gyakori probléma, azért mert a láb izzadás nálam nagyon fejlett. Anyukámnál megtuttam a Candidol -ről, kiprobáltam, megszabadúltam a gombátol meg a viszketéstől!

Kata, Kiskunység

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: