Cannabis Oil: helyreállítja a porc szöveteket és az ízületeket

Cannabis Oil: helyreállítja a porc szöveteket és az ízületeket

 1. Azonnal enyhíti a fájdalmat
 2. Megállítja a gyulladásos folyamatot
 3. Helyreállítja az ízületek mozgékonyságát
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Az ízületeket 28 nap alatt állítja helyre

15 perc

 • Megszünik a gyulladás
 • Elmúlik a fájdalom és a kényelmetlen érzés
 • Javul a közérzet

7 nap

 • Javul az ízületek vérkeringése
 • Az ízületi porc szövetek aktív gyógyulása
 • Visszatér az ízületek mozgékonysága

28 nap

 • Az ízületek egészségének teljes visszaállítása
 • Nem reagál a változó időjárási körülményekre
 • A porc szövet totális fiatalítása

A kannabiszolaj 30-szoros mennyiségű hasznos bioaktív anyagokat tartalmaz így fokozottabb hatékonyságot nyújt az ízületi betegségek kezelésében.

Cannabis Oil: helyreállítja a porc szöveteket és az ízületeket

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Egyedi természetes összetétel MAGAS BIOLÓGIAI ELÉRHETŐSÉGGEL

 1. Omega-9, Omega-6, Omega-3 a legideálisabb arányban. Normalizálja a szinoviális (izületi) folyadék összetételét, növeli a porc rugalmasságát.
 2. Palmintinsav és stearinsav. Leállítják a gyulladásos folyamatot és fékezik az ízületek szétesését.
 3. Természetes antioxidánsok. Megakadályozzák az ízületi szövetek korai öregedését.
 4. Klorofill. Erős fájdalom csökkentő összetevő, enyhíti a fájdalmat az idegsejtek szintjén.
 5. Tanninok. Ösztönzi a hialuronsav szintézisét, erősíti a porc, az inak, a szalagok összekötő struktúráját.
 6. А, B, С, D, Е, К vitaminok nagy mennyiségben. Javítják a porc és a csontszövet regenerációját, normalizálják az anyagcserét, fokozzák az immunitást.
 7. Ásványi anyagok: mangán, magnézium, vas, cink, foszfor, kalcium. Szükségesek az ízület egészségének fenntartására, az ízületbe belépő szövetek és közegek normalizálására.
 8. Proteinek. Erősítik az ízületek közelében lévő ízmokat és véredényeket.

MIT MONDANAK AZ ORVOSOK A FÁJDALMAS ÍZÜLETEK KENDER OLAJJAL TÖRTÉNŐ KEZELÉSÉRŐL ?

Az ízületi megbetegedéseknek csak 2 fontos kiváltó oka van. Ezek az immunrendszer működési rendellenességei és a porc romlása a kedvezőtlen körülmények vagy az életkor következtében. Ugyanakkor a modern gyógyszerészeti készítmények – a kannabiszolajjal ellentétben – az egyik okot sem sem szüntetik meg. A biológiailag aktív komponensek erősítik az ízületi membránokat és növelik a porc immunitását. Javítják a vérkeringést, elősegítik az aktív sejtek és az összes ízületi szövetek regenerálódását.

Az izületek helyreállítása érdekében már 2 éve csak a kannabiszolajat ajánlom a betegeimnek. Használata egyszerűen fantasztikus kezelési eredményeket mutat. Ha egészséges, mozgékony és erős ízületekre van szüksége még idős korban is, azt javaslom, hogy próbálja ki ezt az egyedülálló készítményt.

Gellért Imre, a legmagasabb kategóriájú reumatológus, professzor

A KENDER OLAJ KILINIKAI VIZSGÁLATÁNAK MEGGYŐZŐEK AZ EREDMÉNYEI

Az Európai Reumatológusok Szervezete 5 hónapig vizsgálta a kannabiszolajat az ízületi betegségek kezelésére. A teszteket 7 vezető európai intézetben végezték, és több mint 1500 önkéntes izületi megbetegedésekkel küzdő páciens vett részt.

A vizsgálatok eredményei:

 • A kender olaj használatakor az ízületi fájdalmak 15-60 percen belül elmúltak – 96% a vizsgálaton részt vevőknek
 • A porc helyreállítása a kurzusos kezeléssel – 93% a vizsgálatakon részt vevőknek
 • Megszabadultak az ízületi gyulladástól, az arthrozistól, a radikulitisztől és más meglévő betegségektől – 89% a vizsgálatokban részt vevők
 • Az ízületek mozgásának javulása – 97% a vizsgálatakon részt vevőknek
 • Nincs mellékhatás és függőség – 100% a vizsgálatokon részt vevőknek

Cannabis Oil: helyreállítja a porc szöveteket és az ízületeket

HOGYAN KELL SZEDNI?

 • 1 kapszula 2-3 -szor naponta
 • Minden nap, a kurzus teljes ideje alatt
 • A megbetegedés elhanyagolt állapotában a kezelést meg lehet ismételni

A vásárlók visszajelzései

«Köszvény. Fájtak a kezeim ujjai. Nem tudtam ökölbe szorítani a kezemet. Eddig krémekkel kezeltem, de már jó ideje nincs eredmény. Ezenkívül, a nyaki osteochondrosis miatt kibírhatatlan fejfájásaim voltak, a szemeim a homlokomra másztak. Azután, még a derekam is elkezdett fájni. Egyszerűen, az összes ízületem rossz állapotban volt. A szomszédasszony mondta, hogy a kenderolajjal ezt mind kezelni lehet. Először nem nagyon hittem ebben, de Ő bizonygatta, valamint a saját készletéből átadott nekem egy dobozzal. Az igazat megvallva, segített. A fájdalmaim elmúltak, az ujjaim újból hajlékonyak. Ez valami csoda szer. Most már csak ezt fogom használni».

Korondi Margit, 57 éves

«A kenderolaj- kiváló szer az ízületek helyre állítására. Néhány hónappal ezelőtt, minden reggel valami szörnyűség volt nekem. Fájdalom nélkül nem tudtam az ágyból felkelni, 15 percig is eltartott. A fájdalom csillapítók nem hatottak tovább. A térdeim nem hajlottak, sétabottal tudtam csak közlekedni. A kezelő orvosom tanácsára kipróbáltam a kenderolajjal történő kezelést. Azt nem mondom, hogy az ízületeim olyanak lettek, mint fiatal koromban, de már nem fájnak! És most már jobban is mozognak. Én mintha újra születtem volna. Ezelőtt azt gondoltam, hogy már leéltem az életemet. De most, kész vagyok újra élni. Minden időskorban lévőnek ajánlom a kenderolajjal való kezelést. Ezelőtt, soha sem gondoltam, hogy ilyen jó hatással lesz».

Berki József, 71 éves

«Az ízületim egyfolytában fájtak. A fájdalomcsillapítók maximálisan 2 óráig hatottak. Rengeteget szedtem be belőlük. Már nem is hittem, hogy valamikor sikerül elfelejtenem ezt a problémát. Aztán a feleségem véletlenül olvasott a kender olaj jótékony hatásáról. Úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk. Az olaj segített nekem. Mindössze 3 hete használom, de az ízületeim már nem fájnak. Megszünt a gyulladás és eltűnt a duzzanat. Megmutattam a kezelő orvosomnak, és Ö azt mondta, hogy az ízületek gyógyuló félben vannak. Folytatom a kenderolaj használatát. Végülis, a természet gondoskodott az emberről. Semmilyen negatívat nem észleltem. Elégedett vagyok vele».

Pelle István, 66 éves

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Comments: 0
 1. Kiss Sándor

  Én egyike vagyok azoknak, akinek sikerült kipróbálnia. A könyökizületek artritise volt. Erős gyulladás és tűrhetetlen fájdalmak. Eddig a kondroprotektoros kezeléssel próbálkoztam, de sikertelenül. Ismerősömtől hallottam a CANNABIS OIL-ról, úgy döntöttem, kipróbálom. A fájdalmakat szinte mintha kézzel vették volna le. Most az izületeim ideális állapotban vannak

 2. Szabó Elemér

  Köszönet Önöknek ezért az olajért!! Az utolsó 3 év az szinte katasztrófa volt az izületeimmel. Gyakorlatilag, normálisan nem is tudtam járni! A megsegítőm szószerint ez az olaj lett. Őszintén- nem hittem, hogy segíteni fog. De már két nap után érdemleges megkönnyebbülést éreztem. Egy hét alatt elmúlt a fájdalom és a merevség. Az izületek teljesen 1,5 hónap múlva álltak helyre. Ezt a klinikai vizsgálat is alátámasztotta. Mindenkinek ajánlom ezt az olajat.

 3. Garab Mihály

  50 éves vagyok. A CANNABIS OIL kapszulákat még tavaly kipróbáltam. Megmentettek engem. Fájtak az ujjaim izületei. Most már nem fájnak. Az olajt önállóan szedtem, orvoshoz nem jártam.

 4. Nagy István

  A kannabiszolaj- ez egy kitünő készítmény az izületek kezelésére. Saját magamon próbáltam ki. Egész életemben fájt a derekam. Örökölt probléma. Már minden csontkovácsnál, masszőrnél és népi csodadoktornál megjártam. Az utóbbi években már a fűzőmet is nagyon nehezen tudtam megkötni. Azután, egy újságban olvastam a kannabiszolajról. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Teljesen nem gyógyultam meg, de láthatóan jobb lett. Semmilyen injekció, tabletták és krémek nem segítettek olyan mértékben, mint a kannabiszolaj. Nagyon meg vagyok elégedve.

 5. Nagy Péter

  Fél életemen át fájtak a térdeim. Az ismerős orvosom javaslatára kezdtem el szedni a CANNABIS OIL-t. Eredményként már egy féléve semmim se fáj. Régebben járni sem tudtam, most pedig, reggelente futni járok. Ki is gondolta volna, hogy nem a drága tabletták fognak segíteni, hanem a természetes kannabisz olaj. Most mindenkinek javaslom. És ha újból fájni kezdenek a térdeim, csak vele fogom kezelni.

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: