Carattia Cream ránctalanító: eltünteted a ráncok 98%-át és megfiatalítod arcbőrödet és nyakad

Carattia Cream ránctalanító: eltünteted a ráncok 98%-át és megfiatalítod arcbőrödet és nyakad

 • Eltávolítja még a legmélyebb ráncok 98%-át is az arcról és a nyakról – hasonló eredményt produkál, mint a botox kezelés;
 • sima és puha arcbőrre szert tenni – mint a ráncfelvarrás után;
 • intenzíven táplálni, regenerálni és hidratálni a bőrödet, eltüntetni a leglátványosabb elváltozásokat, az öregedés jeleit;
 • kiegyenlíteni a bőr tónusát – eltüntetni az elszíneződéseket, a szarkalábakat és a bőrhibákat;
 • legalább 15 évvel megfiatalítani a bőrödet 28 év alatt – és ezt a hatást hosszútávon megtartani,
 • ennek köszönhetően megszabadulni a komplexusoktól, amit az öregedés jelei okoznak, fiatalnak és szépnek lenni újra…

Nem számít, hogy 30 éves vagy az első ráncaiddal, vagy már 80 éves nagymama, aki teljesen elvesztette reményét az öregedés jeleinek eltüntetésében. A tudomány bebizonyította, hogy a bőr legalább 15 évvel történő megfiatalítása akár 28 napon belül is lehetséges, 100%-ban természetes módon.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

TÖBB MINT 98%-OS HATÉKONYSÁGGAL BÍR

 1. fájdalom nélkül – nem kell kés alá feküdnöd, műtétnek alávetni magadat;
 2. megelőzni a komoly komplikációkat, úgy, mint az izombénulás, a szövetelhalást vagy az idegrendszer rendellenességeit;
 3. A természettel harmóniában fiatalodsz – köszönhetően az arany mikrorészecskéi és a Renovage komplex legalább 15 éves (vagy annál jobb) megjelenést helyreállítanak, ahelyett, hogy mesterséges, műanyag maszkot kapnának;
 4. tízezer forintokat megpsórolni, ahelyett, hogy kidobnád azt veszélyes beavatkozásokra.

Carattia Cream ránctalanító: eltünteted a ráncok 98%-át és megfiatalítod arcbőrödet és nyakad

Az egész családod és a barátaid is meg fognak lepődni az átváltozásodon. Kevesebb, mint 28 napon belül már fogadhatod is az olyan bókokat mint pl.: „milyen fiatalos és szép vagy!”.

 • KITÖLTI A RÁNCOK 98%-ÁT, MINT A BOTOX INJEKCIÓ UTÁN
 • KÖNNYŰ HASZNÁLAT
 • FESZES BŐR, MINT A RÁNCFELVARRÁS UTÁN
 • TÖBB SZÁZEZER FORINT MEGTAKARÍTÁS
 • 15 ÉVVEL FIATALABB BŐR 28 NAPON BELÜL
 • 100%-BAN TERMÉSZETES ÉS BIZTONSÁGOS KEZELÉS

Háromszoros elégedettségi garancia

 1. Eredetiségi garancia – a Carattia Cream kúrában innovatív fiatalító formula található arany mikrorészecskékkel, Ranovage komplexszel és szkvalénnel, amely visszafordítja a bőr biológiai korát. A ráncok eltüntetésében és a bőr megfiatalításában való hatékonyságát klinikai tesztek bizonyítják. Ez az első és egyetlen ilyen innovatív formula. Ezért biztos lehet abban, hogy az eredeti kúrát kapod me, ami csak ezen a weboldalon érhető el.
 2. Minőséggarancia – a makromolekuláris fiatalító formula fejlett gyártási eljárásának köszönhetően a Carattia Cream megfelel a legmagasabb minőségi normáknak. Minden összetevője alapos tesztelések után kerül kiválasztásra. A laboratóriumi tesztek bizonyították, hogy nem okoz bőrirritációt, és minden bőrtípusra alkalmazható – beleértve a pattanásos, az atópiás és az allergiás bőrt is. Mindezt azért, hogy 100%-ban megfeleljen az elvárásaidnak.
 3. Elégedettségi garancia – Számos laboratóriumi teszt igazolja a Carattia Cream magasszintű hatékonyságát. Ezen eredményekre alapozva a kezelést a kozmetológia legismertebb specialistái is elismerték, és világszerte ajánlják pácienseiknek. Biztosak benne, hogy megszabadulsz vele az idő múlásának jeleitől, és megfiatalodsz, akár 15 évvel, alig 28 nap alatt.
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Carattia Cream ránctalanító: eltünteted a ráncok 98%-át és megfiatalítod arcbőrödet és nyakad

Szakértői vélemény

Fél éven át folytattam intenzív laboratóriumi teszteket. A természetbe és a tudományos ismereteimbe vetett hit, a türelem és egy kis szerencse hamar meghozta gyümölcsét. Kifejlesztettem egy egyedi, fiatalító formulát arany mikromolekulákkal. Az áttörést jelentő felfedezés titka abban rejlik, hogy a bőr kollagénszintjét belülről növeli, ezzel visszafordítja a bőr öregedésének folyamatát. Ez az első és egyetlen ilyen formula a világon. Azonnal felterjesztettem további vizsgálatokra. 98%-os hatékonyságát a legnagyobb európai és amerikai kutatóközpontok is megerősítették! A tesztek során a fiatalító krémem természetesen állította vissza a fiatalos bőrt az arcon és a nyakon, több ezer önkéntes tesztalany esetében!

A Carattia Cream kizárólag természetes, biztonságos és szuperhatékony fiatalító vegyületeket tartalmaz. A krémbe 24 karátos arany mikrorészecskéket tettem, amelyek maximálisan aktívak és ugyanakkor biztonságosan használhatók. A Carattia Cream-ben található arany 93%-kal növeli a kollagénszintézist, amelynek köszönhetően intenzíven regenerálja az arcbőrt és ragyogóvá teszi az arcszínt az első alkalmazás után. Ezenkívül 7 napos használat során eltávolítja az összes szabad gyök 78%-át. Mindez fiatalossá teszi a bőrt, és a ráncok lesznek kitöltve a legkisebb természetellenes beavatkozás nélkül, mint a szike vagy tű. Ez a legtermészetesebb “botox-hatás”, amelyről valaha is álmodhattál.

Egy másik nagyon aktív összetevő a Carattia Cream krémben a Renovage komplex. Ez egy exkluzív összetevő, amely méregteleníti a bőrt és biztosítja annak természetes frissességét, miközben védi a bőrt az öregedéssel szemben. A Renovage komplex többek között a következőkből áll: kaprilsav (Caprylic Trigliceryde), amely nagymértékben képes visszatartani a vizet a bőrben, valamint a teprenont, ami csökkenti a elszíneződést és kiegyenlíti a bőr tónusát. Ennek köszönhetően visszanyeri a fiatal és friss megjelenést.

A Carattia Cream krém természetes hidrolátumot tartalmaz a csodamogyoró leveleiből, aktív formában. Ez felel a bőr megfelelő sűrűségéért, ami sajnos az idő műlásával csökken. Ezért a szkvalán-szint biztosítása a bőrben garantálja, hogy a bőr visszanyeri feszességét, mint a 15 évvel korábban.

A Carattia Cream formula emellett édes mandulaolajjal dúsított, amely egy igazi vitamin- és fiatalító bomba, erősen öregedésgátló tulajdonságokkal. 89%-kal javítja a vérkeringést, és tartósan hidratálja a bőrt 85%-kal. Ez azt jelenti, hogy a formula első alkalmazása után érezni fogod, hogy puhább, simább és kellemesen hidratált a bőröd.

prof. Földes Ferenc

Vélemények

Elhiszitek, hogy nem volt ráncfelvarrásom? Még ha nagyítóval nézetek, akkor sem fogtok egy darab ráncot sem találni, mivel a Carattia Cream kezelés két hónapja elég volt hozzá, hogy úgy nézzek ki, mint a saját lányom! És még azt mondják, hogy csak a gazdagok maradhatnak örökké fiatalok…

Heller Mónika, 72 éves, Salgótarján

Elképzelhetetlen, hogy egy ilyen egyszerű módszer ilyen csodákat tehet. Csak felkened a krémet az arcodra, és nézed, hogyan tűnnek el a ráncok Fantasztikus. Én, a húgom, és az unokatestvéreim is használjuk. Teljes szívemből ajánlom!

Botz Sára, 55 éves, Zalaegerszeg

A kezelés nem egész 3 hét alatt visszahozta a fiatalságomat. Eleinte, amikor az ujjaimmal az arcokhoz értem, el sem tudtam hinni, hogy ez az enyém! Ennyire sima és bársonyos… Úgy éreztem, hogy új életem lett, komplexusok nélküli. Köszönöm.

J. Ildikó, 69 éves

A válásom után azt hittem, hogy egy korombeli nő soha nem talál magának újra férfit. Az igazság az, hogy egy lépésre voltam a totális kétségbeeséstől. Éveket fiatalodtam, visszakaptam az önbizalmamat, és elkezdtem randizni. Gyorsan találtam is partnert! 7 évvel fiatalabb nálam, de nem érdekli – idősebbnek néz ki nálam!

Villányi Cecília, 67 éves, Győr

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: