Carattia Serum ránctalanító: a ráncok 98,9%-át eltünteti

Carattia Serum ránctalanító: a ráncok 98,9%-át eltünteti

Üdvözöllek!Kenzo Sakura vagyok, tudós, a Tokiói Biotechonólgiai Intézet molekuláris genetikai részlegének vezető szakértője Japánban. Egy éve feltaláltam egy egyszerűen használható és szuperhatékony aurodermális fiatalító formulát. A segítségével már 312 ezer önkéntesnek (köztük szeretett feleségemnek) sikerült örökre megszabadulnia a bőrhibáiktól (ráncaiktól, petyhüdt bőrüktől, hegeiktől, elpattant ereiktől, foltjaiktól, karikáiktól és 31 egyéb típusú tökéletlenségtől).

 

Ezért ha már eleged van abból, hogy:

 • folyamatosan azt figyeled, hogy évről évre egyre több ráncod van – és szomorúan nosztalgiázol, hogy régen milyen fiatalnak láttad magad, mennyire sima és ragyogó volt az arcod;
 • több réteg sminket viszel fel a bőrödre – hogy elrejtsd a megjelenő ráncokat, foltokat, karikákat a szemed körül, a barnás-szürkés bőrárnyalatot;
 • egy csomó pénzt költesz hatástalan kozmetikumokra – mert a reklámok rád tukmálják, hogy szükséged van nappali, éjszakai, ránctalanító és más bőrhibákat elfedő külön-külön krémekre…

Feltétlenül olvasd el az üzenetet, amit át akarok neked adni…

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

A Carattia Serum a ráncok 98,9%-át eltünteti, a bőr biológiai korát 15, 20 vagy akár 25 évvel is képes visszafordítani

Fontos volt számomra, hogy a találmányomat könnyű legyen használni, hogy minél több nő igénybe vehesse. Ezért a koncentrált bőrfiatalító formulát krém formájába zártam. Elég a formulát minden reggel és este felvinni az arcbőrre és már csak annyi marad hátra, hogy megfigyeljük, hogy a ráncok és az egyéb bőrhibák hogyan tűnnek el egyik napról a másika.

A Carattia Serum aurodermális bőrfiatalító krém már 2 perces használatát követően beindul a bőrödben a természetes kollagéntermelés. Már az első használattal észreveszed, hogy a bőröd feszesebb, és a korábban rajta lévő ráncok szó szerint „felszívódnak”.

Az aurodermális formulámat használó nők a krém működését gyakran „varázslat”-ként emlegetik. Első pillantásra talán tényleg ezt gondolhatja az ember. Az is lehet, hogy felviszed a formulát, aztán kimész a konyhába ebédet csinálni. Amikor pár óra elteltével tükörbe nézel, talán azt fogod gondolni, hogy valaki leradírozta a ráncokat az arcodról.

A Carattia Serum formula 21 napos használata után megszabadulhatsz minden ránctól, hegtől, folttól, a szem alatti táskáktól, elszíneződésektől, a mattságtól és a szürke arcbőrtől. Az arcod tökéletesen sima, feszes és ragyogó lesz, ugyanúgy mint egy 20 éves esetében. Úgy fogod érezni, mintha visszafordították volna az idő kerekét, elégedett leszel a kinézeteddel, büszkén nézel majd tükörbe!

Carattia Serum ránctalanító: a ráncok 98,9%-át eltünteti

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

A Carattia Serum aurodermális formula 21 napos használatát követően:

 • MEGSZABADULSZ A MÉLY RÁNCOKTÓL
 • MEGSZÜNTETED A MIMIKAI RÁNCOKAT
 • SOKKAL FESZESEBBÉ TESZED A BŐRÖD
 • VISSZASZERZED VILÁGOS ARCBŐRÖD
 • MEGSZÜNTETED A FOLTOKAT ÉS AZ ELSZÍNEZŐDÉSEKET
 • MEGSZÜNTETED A SZEM ALATTI TÁSKÁKAT ÉS ÁRNYÉKOKAT

Miért olyan hatékony az aurodermális formulám?

Gondolkoztál már azon, hogy miért van az, hogy a fiataloknak nincsenek ráncaik, a bőrük mindig sima, feszes és ragyogó? Mindez 1 összetevőnek köszönhető, a kollagénnak

 

A kollagént „a fiatalság széruma”-nak is hívják, az emberi szervezet magától is termeli. Sajnos a kor előrehaladtával a tested egyre kevesebbet állít elő belőle. 60 éves korunk felett a kollagéntermelés teljesen megszűnik, a bőr elveszti természetes simaságát, feszességét és ragyogását. Megjelennek a ráncok, a bőr megereszkedik, foltok és elszíneződések jelennek meg.

 

Ez olyan, mintha a bőrt úgy próbálnánk hidratálni, hogy arcon öntjük magunkat vízzel. Ez csak károsítja a bőrt. Sőt, a bőr egy ilyen kezeléstől inkább még szárazabb és irritáltabb lenne. Hasonló a helyzet a kollagénnal, amely több krémben, kapszulában és tapaszban is elérhető.

Az igazság az, hogy nem lehet visszaadni a bőr fiatalságát, ha a kollagént kívülről próbálod bejuttatni. Ez csak idő- és pénzpazarlás. Olyan, mintha arcon öntenéd magad vízzel. A bőröd fiatalságának, simaságának és ragyogásának visszaszerzéséhez vissza kell állítanod bőröd természetes kollagéntermelő képességét.

 

Pontosan így működik a Carattia Serum aurodermális formula.Az aktív összetevők és a 24-karátos arany összekapcsolásával a bőröd minden sejtjében megindul az automatikus kollagéntermelés. Ezáltal a bőr örökre természetes módon képes lesz megújulni, neked pedig nem kell aggódnod a ráncok megjelenése, a bőröd megereszkedése, az arcod, nyakad és dekoltázsod öregedése, az elpattant erek és elszíneződések megjelenése miatt.

Carattia Serum ránctalanító: a ráncok 98,9%-át eltünteti

IGAZOLT HATÉKONYSÁG

A formulám forradalmi összetétele képes még az olyan hegeket (ahogy az a feleségem esetében is volt), mély ráncokat és bőrhibákat is eltüntetni, amelyeken eddig csak a plasztikai sebészet volt képes segíteni. Éppen ezért a Carattia Serum aurodermális formulámat a „fiatalság japán széruma”-ként emlegetik. Felfedezésemért Konfucius-díjat kaptam (ez a Nobel-díj ázsiai változata) bőrgyógyászat kategóriában.
Azonban számomra a legjelentősebb elismerést azok a világ különböző pontjáról érkező levelek jelentik, amelyeket azok a nők küldenek, akik használták a Carattia Serum aurodermális formulámat.

Háromszoros elégedettségi garancia

 1. Eredetiségi garancia – biztos lehetsz benne, hogy eredeti termék jut el hozzád, amely kizárólag ezen az oldalon keresztül érhető el.
 2. Minőséggarancia –  a Carattia Serum aktív hatóanyagainak tisztasága a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek. Mindez annak érdekében, hogy az eredményei 100%-ban megfeleljenek elvárásaidnak.
 3. Elégedettségi garancia – számos vásárlói teszt igazolja a Carattia Serum készítmény kiemelkedő hatékonyságát.

Vélemények

Korábban nagyon szenvedtem a kompelxusaimtól. És most? 15 évet fiatalodtam, és ismét akcióba lendültem! Járkálok, emberekkel találkozom. Az életem új szintre lépett.

Katalin

FANTASZTIKUS. Végre puha és lágy bőröm van, és nem kell egy egész vakolatot feltennem, hogy jól nézzek ki… Úgy érzem több energiám van, és optimistább is vagyok. Ajánlom!

Mónika

A ráncos nyak, a csúnya barázdák és a szürke, száraz bőr teljesen elveszi az élet örömeit… De ez már a múlté! A Carattia Serumnek köszönhetően fiatalbbnak nézek ki, mintha megint 30 éves volnék!

Melinda

Ez a kezelés kigyógyított a komplexusaimból! Már nem gondolkozom a botoxon, mert nincs egyetlen ráncom sem. Hatalmas megkönyebbülés!

Anna

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: