Cardiotens Plus a magas vérnyomásból: GYORS SEGÍTSÉG A SZÍV ÉS AZ EREK SZÁMÁRA!

Cardiotens Plus a magas vérnyomásból: GYORS SEGÍTSÉG A SZÍV ÉS AZ EREK SZÁMÁRA!

 • Erősíti és tisztítja az erek falát.
 • Feloldja a koleszterin plakkokat
 • A szövődmények megelőzése
 • Stabilizálja a vérnyomást
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

HOGYAN TARTSUK EGÉSZSÉGESEN A SZÍVÜNKET?

A magas vérnyomás néha évekig észrevétlen maradhat. A magas vérnyomás a fáradtság, a rossz időjárás vagy a test jellemzői miatt. Amikor fejfájás, álmatlanság vagy légszomj jelentkezik, az emberek utoljára a szívproblémákra gondolnak. Nekem ez normális, csak meleg van kint – mondta anyám, amikor elakadt a lélegzete.

 

Félek, ha visszagondolok arra a napra, amikor el akartam veszíteni őt … Körülbelül 2 hónappal a szívroham előtt állandóan fáradt volt, és fejfájásra panaszkodott. A vérnyomása pedig maximum 135/90 volt. A támadás napján anya olyan jól érezte magát, hogy elment vásárolni. Később felhívtak a kórházból, hogy az intenzív osztályon van. Megtörtént.

A CARDIOTENS PLUS NAGYSZERŰ VÉDELEM A SZÍV ÉS AZ EREK SZÁMÁRA

Cardiotens Plus a magas vérnyomásból: GYORS SEGÍTSÉG A SZÍV ÉS AZ EREK SZÁMÁRA!

 1. Stabilizálja a vérnyomását.
 2. Csökkenti a koleszterinszintet
 3. Megakadályozza a szervek oxigénhiányát
 4. Tisztítsa meg az ereket.
 5. Nincs fejfájás vagy fülzúgás
 6. Visszaadja az erek megfelelő tónusát.
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK: a hosszú élet titka

 • GALAGONYA KIVONAT
  erős szívtónus, tonizálja a szívet és a tüdőt, serkenti a koszorúér-keringést, erősíti a szívizmot.
 • MATCHURT KIVONAT
  Serkenti a szívet és a keringési rendszert, csökkenti a stroke kockázatát. Erősíti az erek falát és növeli azok rugalmasságát.
 • FOKHAGYMAGUMÓ KIVONAT
  Jótékony hatással van az érrendszerre, csökkenti a szívre nehezedő nyomást, segít megbirkózni a szívelégtelenséggel és az angina pectoris fájdalmával.
 • Melissa
  Segít megszüntetni a magas vérnyomás tüneteit: gyengeség, hányinger, fejfájás és szédülés.

5 KARDIOLÓGUS TIPP

Cardiotens Plus a magas vérnyomásból: GYORS SEGÍTSÉG A SZÍV ÉS AZ EREK SZÁMÁRA!

 1. Tartsa szemmel a nyomást
  Készítsen egészségügyi naplót, amelyben naponta legalább 2-3 alkalommal méri a vérnyomását.
 2. Próbálj meg uralkodni az érzelmeiden.
  A stresszhormon az idegrostok elpusztítása mellett negatívan hat a szív- és érrendszerre. A stressz felgyorsítja az anyagcserét, a szívverést és növeli a nyomást az erekben. Ennek következtében a magas vérnyomásban szenvedő betegek azonnal kellemetlen érzést érezhetnek a fülükben, a szemükben és a mellkasukban.
 3. Ne feledkezzünk meg a helyes táplálkozásról és a testmozgásról.
  Korlátozza a só- és cukorfogyasztást. Kerülje a dohányzást és az alkoholt is. Ha túlsúlyos, próbálja meg csökkenteni azt. A szervezetben lévő túlzott zsírszövet nagy terhelést jelent az összes szervre és a mozgásszervekre, és szívterhelést okoz.
 4. Gyakran tesztelje.
  Fontos, hogy a koleszterinszint, a hemoglobin, a kreatinin, az elektrolitok, a húgysav és más mutatók a normális határértékeken belül legyenek.
 5. Vegyen be vitaminokat.
  Az artériás hipertónia esetén a hagyományos vitaminkomplexek nem alkalmasak. Nem tartalmaznak a szív- és érrendszer egészségéhez szükséges összetevőket. Minden betegnek Cardiotens Plus írok fel. Hatékonysága olyan összetevők kölcsönhatásának köszönhető, amelyek segítenek megtisztítani az ereket a koleszterin plakkoktól, csökkentik a vérnyomást és a vesék terhelését. A Cardiotens Plus és más gyógyszerek közötti fontos különbség a vér oxigénkoncentrációjának stabilizálása. A vérnyomás emelkedik érgörcs és a plazma oxigénhiánya esetén. A B-vitaminok, amelyek kölcsönhatásba lépnek az anyatejkivonattal, biztosítják az oxigénszint állandóan magas szinten tartását, megakadályozva az érszűkületet és a vérnyomás emelkedését.

VÉLEMÉNYEK

Géza Kis,
42 éves

“10 évvel ezelőtt kezdődött a krónikus magas vérnyomásom. A oldalon. megmenteni az állandó tablettaszedéstől, az orvosom Cardiotens Plus-t írt fel. A nyomás visszatért a normális állapotba, a fáradtság elmúlt, a fejemben lévő fájdalom és zajok ahogy az álmatlanság és a fájdalom is. Miután csináltam egy Cardiotens Plus-ciklust, rájöttem, hogy túl sokáig gyógyszerfüggő voltam, ezért a veseproblémáim voltak. Örülök, hogy most már a vérnyomásom és a tesztek normálisak.”

Gina Papp,
27 éves

“A Cardiotens Plus-t a szüleimnek vettem: mindketten magas vérnyomásban szenvednek. hipertóniás. Anya és apa sokkal jobban kezdte érezni magát a szedése után. Konzultáció után orvoshoz fordulva, magam is elkezdtem szedni megelőzés céljából. Nagyon magas a kockázatom A Cardiotens Plus tágítja az ereket, stabilizálja a szervezet szív- és érrendszeri, idegrendszeri és immunrendszeri funkcióit. a szervezet szív- és érrendszeri, idegrendszeri és immunrendszerét. Egy héttel később a migrénem megszűnt. elkezdtem jobban aludni. Mindez a tisztulás eredménye a szív- és érrendszer. Szóval mindenkinek ajánlom, akinek vérnyomásproblémái vannak.”

Sándor Kerekes,
54 éves

” A Cardiotens Plus-t akciósan vettem. Nem vártam csodát, Minimális javulásra számítottam. De egy héttel később észrevettem az első javulást. Elkezdtem jobban aludni, és a nyomáscsúcsok megszűntek. Gondolkodtam, és rájöttem, hogy megoldottam a problémát. Most van egy kisfiús elemzésem és a vérnyomásom 120-80. Jól érzem magam, a jövőben újra szedni fogom megelőzés céljából.”

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: