Cardiotonus: legyőzi a hipertóniát és annak valamennyi tünetét!

Cardiotonus: legyőzi a hipertóniát és annak valamennyi tünetét!

INNOVÁCIÓ ÉS ÁTTÖRÉS A KARDIOLÓGIÁBAN

 • TELJES MÉRTÉKBEN MEGSZÜNTETI A HIPERTÓNIÁT EGYETLEN KÚRA ALATT!
 • VÉDI A SZÍVET ÉS AZ EREKET A TÚLTERHELÉSTŐL
 • TERMÉSZETES MÓDON SZABÁLYOZZA A VÉRNYOMÁST
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Cardiotonus szív – és érrendszeri betegségek ellen!

Ez egy új készítmény, amely TERMÉSZETES ÚTON, nem pedig mesterségesen csökkenti a vérnyomást és telejs mértékben rendbe hozza a vérnyomást!

A Cardiotonus célja a vérkeringés normalizálása és a hipertónia fő okainak megszüntetése.

Cardiotonus: legyőzi a hipertóniát és annak valamennyi tünetét!

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Egyedülálló technológia Vasodilat

A hypocapnia tartós oxigénhiány a vérben — az artériás hipertónia közvetlen oka az arteriolák és a kis artériák folyamatos abnormális leszűkült (görcsös) állapota.

 • Az oxigénkoncentráció csökkenése az artériás vérben.
 • Beindul a szükséges védőmechanizmus az ér hirtelen leszűkül!
 • A Vasodilat technológia segítségével a Cardiotonus segít fenntartani a megfelelő oxigénkoncentrációt a vérben.
 • Minél több oxigén van a vérben, annál kisebb nyomás nehezedik a érfalakra.

MEGSZÜNTETI AZ OXIGÉNHIÁNY 3 LEGFŐBB OKÁT

A magas vérnyomás a szervezet kényszeres védekező reakciója a következőkre:

 1. STRESSZ. A Cardiotonus semlegesíti a “stresszhormon” kibocsátását: adrenalin, noradrenalin és a kortizol, amely szapora szívverést és légzést, megnövekedett érrendszeri tónust a perifériás érrendszeri ellenállás növekedésével, fokozott szívteljesítményt okoz.
 2. ÉRGÖRCS. Normalizálja a vér természetes szén-dioxid és oxigén szintjét, megakadályozva az arteriolák és a kis artériák szűkülését (görcsét).
 3. METABOLIKUS SZINDRÓMA. A készítmény összetevői növelik az inzulinérzékenységet, szabályozzák a szervezet hormonháztartását, regenerálják a hasnyálmirigy sejtjeit és normalizálják az anyagcserét.

HÁTÉKONYSÁGA KLINIKAILAG IGAZOLT:

 • Az első 6 órában normalizálja a vérnyomást, ugrások és rándulások nélkül szabályozza a szív munkáját az esetek 99%-ában
 • Javítja az érfalak rugalmasságát, lebontja a vérrögöket, megakadályozva a trombózis kialakulását az esetek 98%-ában
 • Csökkenti a stresszhormon szintjét és megakadályozza az oxigénhiányt az esetek 96%-ában
 • Hatékony alvászavarok esetén, normalizálja az “alvás-ébrenlét” ciklusát az esetek 91%-ában

Cardiotonus KARDIOLÓGUSOK ÁLTAL AJÁNLOTT

Cardiotonus: legyőzi a hipertóniát és annak valamennyi tünetét!

A klinikai vizsgálatok eredményei alapján hivatalosan is megerősíthetem, hogy a Cardiotonus jelenleg a leghatásosabb készítmény a hipertónia kezelésére.

Az esetek 98%-ában a magas vérnyomás OKÁT szünteti meg, nem csak a tüneteket.

Már a szedésének 1-3-ik napján normalizálódnak a vérnyomás mutatók, megakadályozható a fejfájás, az aritmia, tachikardia és egyéb rendellenességek előfordulása a kardiovaszkuláris rendszerben.

Azonkívül a Cardiotonus erőteljes értágító hatással bír és javítja a vérkeringést, az immun- és idegrendszer működését, ami a normális vérnyomás záloga.

A készítményt javaslom a hipertóniás betegek számára a betegség bármely szakaszában.

 • A Cardiotonus teljesen biztonságos
 • Nincs mellékhatása
 • Megoldja a magas vérnyomás fő problémáját
 • Bármely életkorban alkalmazható

Cardiotonus már több ezer betegnek segített a gyógyulásban!

4 évvel ezelőtt szörnyű diagnózist állítottak fel nálam: rosszindulatú artériás hipertenzia érrendszeri károsodással. Az életem pokollá változott. Az orvosok tablettákkal “kúráltak” amitől az állapotom csak rosszabbodott. Jó, hogy a lányom idejében tudomást szerzett a Cardiotonus-ról. Elég volt egy kéthetes kúra, hogy teljesen megszabaduljak minden tünettől. A vérnyomásom már néhány szedés után nem “szökött fel”és azóta is normális. Újra egészséges embernek érzem magam!

Szabó Réka, Nyíregyháza, 61 éves

A hipertónia 53 éves koromban kezdődött nálam és nagyon súlyos lefolyású volt. Egyik krízist a másik után éltem át, a vérnyomásom az egekben volt. Sehogy se tudtam levinni. Szerencsére normális kardiológust fogtam ki. A Cardiotonus-t írta fel, három hétig szedtem. Eleinte nem hittem, hogy használni fog. De már a harmadik napon jelentős megkönnyebbülést éreztem, a vérnyomásom rendbe jött, elmúlt a folyamatos fejfájás, szívfájdalom. Most már anélkül élek, hogy aggódnom kellene egy bármely pillanatban bekövetkező infarktus vagy stroke miatt!

Molnár Sándor, Budapest, 58 éves

30 éves korom óta szenvedek a túlsúly miatt, aztán cukorbetegséget állapítottak meg, erre rá még jött a hipertónia. Ez mind örökletes nálam, ezért beletörődtem a betegségembe. Nem éltem, csak léteztem. Gyógyszereken éltem, teljes mértékben tőlük függtem. Barátnőm tanácsára, aki korábban hipertóniás volt, végigszedtem a Cardiotonus kúrát. Azóta életem új szakaszába léptem! A vérnyomás problémáim megszűntek, most már teljesen egészséges vagyok. Mindenkinek, aki ugyanezzel küzd ezt a készítményt ajánlom, és mielőbbi gyógyulást kívánok!

Jónás Kinga, Sopron, 52 éves

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: