Cistat a cystitis ellen: megszünteti a cystitist örökre

Cistat a cystitis ellen: megszünteti a cystitist örökre

Klinikailag bizonyított hatékonyság 5 erős növény komponensnek

 • Enyhíti a fájdalmat
 • Normalizálja a vizelést
 • Megszünteti a gyulladást
 • Megszünteti a cystitist örökre
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

ÖNNEK ISMERŐSÖK EZEK A JELENSÉGEK?

 1. Gyakran jár WC-be vizelni
 2. Általános gyengeség, rossz közérzet
 3. Fájdalmas vagy égető érzés vizeléskor
 4. Görcsök
 5. Kényelmetlen a szex
 6. Húzza a derekát hátul
 7. Enyhén megfázott – ismét cystitis!
 8. Naponta gyakran kell cserélni a tisztasági betétet
 9. Aggódik a kellemetlen szag miatt
 10. A vizelet kis adagokban jön ki.

Ha legalább 1 tünet megegyezik SÜRGŐSEN cselekedjen! MOST kezdje meg a cystitis elleni küzdelmet, különben következményei lesznek!

Cistat a cystitis ellen: megszünteti a cystitist örökre

1 TABLETTA 2-3 SZOR NAPONTA!

A gyógyszer könnyen használható tabletták formájában kapható, nincs mellékhatása, nem terheli a májat és a veséket.

LEGYŐZNI A CYSTITIST EGYSZER ÉS ÖRÖKRE – REÁLIS!

Több mint 10 000 nő és férfi elégedettek a változásokkal a cystitis legyőzése után! A hólyaggyulladás egyetlen hatékony gyógyszere a természetes gyógyszer volt – a CISTAT

 

Az aktív komponensek enyhítik a fájdalmat és megkönnyítik a vizelést a gyógyszer szedésének első napjaiban!

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

PERZSA TUDÓS ÉS ORVOS, AVICENNA MONDTA:

Az orvosnak három eszköze van a betegség elleni küzdelemben — szó, növény, kés.

Melyikünk akarna kés alá feküdni? Senki! Ezért itt az ideje, hogy az egészségét olyan növényekre bízza rá, amelyeknek gyógyító ereje több ezer évszázad óta segíti az embereket.

KLINIKAILAG BIZONYÍTOTT EREDMÉNYEK:

Cistat a cystitis ellen: megszünteti a cystitist örökre

Láttam olyan dokumentumokat, amelyek igazolják, hogy a Cistat működő gyógyszer. Többféle gyógyszert ajánlottam a betegeknek. Maguk választották ki a Cistat-ot, amikor megmutattam nekik a kutatási eredményeket. Gyorsan helyreállítja a Urogenitális rendszer állapotát. A fájdalom, a görcs és az égető érzés megszűntek. Sokkal ritkábban kezdtek el WC-be járni a betegek és a szex is kezdett örömet okozni.Eltűnik a diszkomfort, a betegek jobban koncentrálnak a munkára és egyéb dolgokra. A komplexumok már nem kínozzák az embereket. A Cistat-ot áttörésnek tartom a tudományban.Orvosként az a feladatom, hogy gyógyítsam meg a beteget, és minél kevesebb mellékhatása van a gyógyszernek, annál jobb. Ezért azt javaslom, hogy hadjuk el kémiát és küzdjünk a cystitisekkel finom, de erőteljes termékekkel!

Urológus, Ph.D. Körmendi Péter,Debrecen. 25 éves orvosi tapasztalat.

CISTAT VÉLEMÉNYEK

Ezen a télen engem is elkapott a baj, szégyelltem orvoshoz fordulni, rákerestem az interneten. A Cista-t segített, áfonyalét is ittam, fagyasztott áfonyát vásároltam. Sokat segített, rossz szó !! De továbbra is iszom az áfonyalét ! Minden esetre. Ajánlom ezt mindenkinek, tiszta szivből, különösen a hölgyeknek!

Valéria

A tablettákat mégis az orvosnak kell felírnia, mivel az antibiotikumokra is szokott kialakulni függőség és a mellékhatások is specifikusak. Korábban antibiotikummal kezeltem a cystitist, kiirtottam az összes flórát, tönkretettem a vesét de a cystitis visszatért . Nem volt mentség! Tavaly váltottam az egészséges táplálkozásra, és maximálisan elutasítottam a tablettákat. A kevesebb kémia több egészséget jelent. Tehát a Cistat-tal kapcsolatos vélemények meggyőztek és !!! SOHA NEM BÁNTAM MEG! Rögtön elmúlt! Gyorsan és hosszú időre, fél éve nem is emlékszem a cystitisre!

Olga

Hólyaggyulladáskor olyan összetevőket szedtem, amelyek csökkentik a fájdalmat. Hiszen először is ez jelentkezik. Láttam az áfonya és a medveszőlőt a termék összetételében, és azt gondoltam, hogy ez jó, segíteni fog. Ezért szedem a Cistat-ot. A cystitis nem rendszeres, évente egyszer jelentkezik nálam. Eddig 7 hónap telt el a Cistat kúra óta. Nagyon jól érzem magam. Nincs kizárva, hogy többé már nem fogom megtapasztalni a cystitis szörnyűségeit!

Mária

Nemrég volt egy újabb cystitis rohamom, 16 éves korom óta szenvedek a betegségtől. Orvos tanácsára kezeltem magam – sok folyadékot ittam(a fertőzés kimosására), teljes szexuális megvonáson voltam. De ezúttal antibiotikum helyett felírták a Cistat-ot . Az orvos figyelmeztetett, hogy nem lesz rögvest hatása , hosszabb ideig kell szedni, mint egy antibiotikumot. Viszont ez a gyógyszer biztonságosabb és nem okoz mellékhatásokat (tabletták után mindig szájpenészem volt ). A fájdalmak 3 nap alatt eltűntek. Ezt a terméket megjegyeztem magamnak.

Viktória

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: