Demaliss Serum ránctalanító: selymesen puha bőr 21 nap alatt!

Demaliss Serum ránctalanító: selymesen puha bőr 21 nap alatt!

 • folyamatosan azt figyeled, hogy évről évre egyre több ráncod van – és szomorúan nosztalgiázol, hogy régen milyen fiatalnak láttad magad, mennyire sima és ragyogó volt az arcod;
 • több réteg sminket viszel fel a bőrödre – hogy elrejtsd a megjelenő ráncokat, foltokat, karikákat a szemed körül, a barnás-szürkés bőrárnyalatot;
 • egy csomó pénzt költesz hatástalan kozmetikumokra – mert a reklámok rád tukmálják, hogy szükséged van nappali, éjszakai, ránctalanító és más bőrhibákat elfedő külön-külön krémekre…

Most te is gyorsan, könnyedén és diszkrét módon eltüntetheted minden ráncodat. Gondolj csak bele, hamarosan visszaadhatod bőröd fiatalos kinézetét anélkül, hogy a saját fürdődből kimozdulnál. Anélkül, hogy egy csomót költenél kozmetikumokra, egy csomó időt szánnál a krémek összetevőinek kielemzésére és szike alá feküdnél.

A Demaliss Serum a ráncok 98,9%-át eltünteti, a bőr biológiai korát 15, 20 vagy akár 25 évvel is képes visszafordítani

A Demaliss Serum aurodermális bőrfiatalító krém már 2 perces használatát követően beindul a bőrödben a természetes kollagéntermelés. Már az első használattal észreveszed, hogy a bőröd feszesebb, és a korábban rajta lévő ráncok szó szerint „felszívódnak”.

A Demaliss Serum formula 21 napos használata után megszabadulhatsz minden ránctól, hegtől, folttól, a szem alatti táskáktól, elszíneződésektől, a mattságtól és a szürke arcbőrtől. Az arcod tökéletesen sima, feszes és ragyogó lesz, ugyanúgy mint egy 20 éves esetében. Úgy fogod érezni, mintha visszafordították volna az idő kerekét, elégedett leszel a kinézeteddel, büszkén nézel majd tükörbe!

Demaliss Serum ránctalanító: selymesen puha bőr 21 nap alatt!

A Demaliss Serum aurodermális formula 21 napos használatát követően:

 • MEGSZABADULSZ A MÉLY RÁNCOKTÓL
 • MEGSZÜNTETED A MIMIKAI RÁNCOKAT
 • SOKKAL FESZESEBBÉ TESZED A BŐRÖD
 • VISSZASZERZED VILÁGOS ARCBŐRÖD
 • MEGSZÜNTETED A FOLTOKAT ÉS AZ ELSZÍNEZŐDÉSEKET
 • MEGSZÜNTETED A SZEM ALATTI TÁSKÁKAT ÉS ÁRNYÉKOKAT

IGAZOLT HATÉKONYSÁG

ELŐTTE. Kollagéntermelésre képtelen, ráncokkal fedett, rugalmatlan bőr, amely elvesztette ragyogását

UTÁNA. Kollagéntermelésre késztetett bőr, amely ideálisan sima, feszes és fényes

Szakértői vélemény

A piacon sok-sok kollagént tartalmazó termék van, amelynek gyártói azt ígérik, hogy hatására a bőröd újra fiatalos lesz. Azonban amikor az arcodat kollagént tartalmazó krémmel kened be, vagy éppen ezt az összetevő tartalmazó tablettákat is szedsz, nem növeled bőrödben való jelenlétét.

Ez olyan, mintha a bőrt úgy próbálnánk hidratálni, hogy arcon öntjük magunkat vízzel. Ezzel csak károsítanánk az arcbőrt. Sőt, a bőr egy ilyen kezeléstől inkább még szárazabb és irritáltabb lenne. Hasonló a helyzet a kollagénnal, amely több krémben, kapszulában és tapaszban is elérhető.

Az igazság az, hogy nem lehet visszaadni a bőr fiatalságát, ha a kollagént kívülről próbálod bejuttatni. Ez csak idő- és pénzpazarlás. Olyan, mintha arcon öntenéd magad vízzel. A bőröd fiatalságának, simaságának és ragyogásának visszaszerzéséhez vissza kell állítanod bőröd természetes kollagéntermelő képességét.

Pontosan így működik a Demaliss Serum aurodermális formula. A hatóanyagok egyedülálló kombinációjának köszönhetően, amely a tökéletes mennyiségű szkvalánnal lett gazdagítva, a bőröd minden sejtjét a kollagén automatikus termelésére ösztönzi. Ezáltal a bőr örökre természetes módon képes lesz megújulni, neked pedig nem kell aggódnod a ráncok megjelenése, a bőröd megereszkedése, az arcod, nyakad és dekoltázsod öregedése, az elpattant erek és elszíneződések megjelenése miatt.

dr. Kenzo Sakura

Demaliss Serum ránctalanító: selymesen puha bőr 21 nap alatt!

Háromszoros elégedettségi garancia

 1. Eredetiségi garancia – biztos lehetsz abban, hogy az eredeti termék jut el hozzád, amely kizárólag ezen az oldalon keresztül szerezhető be.
 2. Minőségi garancia – a Demaliss Serum aurodermális formula fejlett előállítási módszerének köszönhetően a legmagasabb minőségi normáknak is megfelel. A formula minden egyes összetevője részletes kutatásoknak lett alávetve, amelyek megerősítettek, hogy 100%-ban veszélytelen az egészségre és a bőrödre nézve.
 3. Elégedettségi garancia – számos fogyasztói és tudományos teszt megerősíti a Demaliss Serum aurodermális formula legmagasabb hatékonyságát.

Vélemények

Ez a kezelés csodákra képes! Már tükörbe sem bírtam nézni. Elvileg még nem vagyok olyan öreg, de olyan volt, mintha az élet keményen megbüntetett volna… A nyakamon lévő bőrről már ne is beszéljek! Mint egy pulyka. Egyszer meséltem a gondjaimról az unokatesómnak, aki a Demaliss Serum fiatalító formulát ajánlotta. Nem kellett sokáig győzködni. Használtam, nem hittem a szememnek. A ráncok kezdtek eltűnni, mintha valamiféle mágikus elixírt használtam volna. Nem egész 3 hét alatt már egy sem volt. A nyakam feszes és sima, olyan mintha a bőr visszahúzódott volna. Amikor legutóbb bort szerettem volna venni a vacsorához, az eladó kérte a személyimet. Hát nem mondom, jól meglepett. Minden nőnek ajánlom!

Fogarasi Ilona

Hát én nem hiszek a mesékben, mindent személyesen kell kipróbálnom. Minden szomszédom erről a kezelésről beszélt, úgy emlegették, hogy a „fiatalság japán titka”. – Hiszem, ha látom! – mondtam, és kipróbáltam. Láttam is! Két hete használom a kezelést. A bőröm olyan sima, mintha a ráncaimat valaki kivasalta volna. Eltűntek a szemöldökeim közötti csúf barázdák, a szemem sarkában lévő, és a szám körüli ráncok. Úgy érzem, mintha minden egyes nappal egy évvel fiatalabb lennék. Ha ez a továbbiakban is így lesz, a férjem rám sem fog ismerni, miután hazajön a munkából. Ajánlom!

Fehér Julianna

Egyszer a kisunokám azt mondta – nagyi olyan öregnek nézel ki, mint egy ráncos teknős. Persze, kisgyerek, még nem tudja, hogy ilyen dolgokat nem illik mondani. De akkor úgy döntöttem, hogy ráncba szedem magam. Különböző ránceltüntető szereket próbáltam ki, de nagyon sokba kerültek és nem is segítettek. Végül rátaláltam erre a formulára. Gondolta, ha a feltalálója tényleg ilyen neves, akkor nem árthat, ha kipróbálom. És megérte! Most úgy érem magam, mintha valaki visszaadta volna a fiatalságom. Minden ránc eltűnt, a bőröm kellemes tapintású, sima, egyszóval fiatal. Köszönöm!

Szendrei Dorottya

A válás után nagyon elengedtem magam, nem törődtem azzal, hogy hogy nézek ki. De egy idő után szerettem volna valakivel megismerkedni, újra boldognak lenni. Egy randioldalon megismertem egy férfit. Sokat írogattunk, úgy éreztem, hogy megértjük egymást. Azonban amikor „élőben” is találkoztunk egy étteremben, elszaladt, amikor wc-n voltam. Otthon itattam az egereket, majd úgy döntöttem, hogy lépnem kell. Egy kolléganőm nagyon ajánlotta ezt a Demaliss Serum formulát, hát kockáztattam. És 21 nap elteltével alig ismertem magamra a tükörben! A bőröm selymes lett – sima, bársonyos, egyszerűen szép. Jelenleg egy igen különleges férfi lépett az életembe, boldog vagyok.

Tóth Gabriella

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: