Demyxil segít a gomba elleni küzdelemben örökre

Demyxil segít a gomba elleni küzdelemben örökre

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Mi a Demyxil?

A Demyxil egy természetes gyógynövényekből készült gombaellenes termék. Kiváló minőségű, az Orvosszövetség által is ajánlott, és az Országos Gyógyszernyilvántartásban is szerepel.

Milyen problémát old meg a Demyxil?

A Demyxil segít megelőzni és kezelni a különböző gombás fertőzéseket, mint a körömgomba, a gombás fertőzést okozó gyógyszerek által kiváltott májkárosodás, és a zsírmáj. Megvédi a szervezetet a méreganyagok, környezetszennyezők, alkohol és gyógyszerek káros hatásaitól.

Demyxil segít a gomba elleni küzdelemben örökre

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

A Demyxil előnyei és működési elve

A Demyxil erőteljes antioxidáns hatása megvédi a szervezetet a szabadgyökök és méreganyagok károsító hatásaitól. Regenerálja a sérült sejteket, gátolja a betegségek kialakulását, és elősegíti a nehézfémek és méreganyagok kiürülését a szervezetből.

Ezen kívül segíti a zsírok, szénhidrátok és lipidek anyagcseréjét, normalizálja a hormonháztartást, és javítja a vérkeringést.

A Demyxil összetevői

A Demyxil 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz:

 • Teafaolaj: hatékony antioxidáns, alkaloidokat és bioflavonoidokat tartalmaz, melyek védik a májat. Gazdag A-, C-, B-vitaminokban és ásványi anyagokban.
 • Porrá őrölt rozmaring: javítja a vérkeringést és a máj általános egészségi állapotát. Segíti a sejteket ellenállni az oxidatív stressznek és eltávolítani a méreganyagokat.
 • Kamillafélék: Gyulladáscsökkentő hatásúak, segítik az emésztést és gátolják a felesleges zsírok felszívódását.
 • Máriatövismag por: Serkenti a májsejtek regenerálódását, helyreállítja a sérült szöveteket, csökkenti a gyulladást, serkenti az epeműködést és csökkenti a koleszterinszintet.

Demyxil segít a gomba elleni küzdelemben örökre

A Demyxil alkalmazása

Májbetegségek megelőzése esetén naponta 1 Demyxil kapszulát kell bevenni étkezés közben 60 napon át.

A máj regenerálására túlevés, alkoholfogyasztás vagy gyógyszerszedés miatt szintén napi 1 kapszula javasolt 60 napig.

Májbetegségek, mint zsírmáj, májgyulladás vagy hepatózis esetén is napi 1 Demyxil kapszula javasolt 60 napig.

A Demyxil mellékhatásai

Nincs jelentős mellékhatása ismert. A Demyxil természetes készítmény, így biztonságos.

Szakértői vélemény a Demyxilről

Szabó Ernő, hepatológus: “A máj védi a szervezetet a külső ártalmaktól, és a méreganyagokat eltávolítja a vérből. A Demyxil erőteljes antioxidáns hatása megvédi a májat a méreganyagoktól és a szabadgyökök károsító hatásaitól, regenerálja a sérült sejteket, és gátolja a betegségek kialakulását. A Demyxil összetevői gátolják a májkárosító enzimeket. Hatékony készítmény májgyulladás, fibrózis, gyógyszer- és toxikus eredetű májkárosodás ellen. Kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy a májat megfelelően működtesse, megvédje és rekordidő alatt regenerálja.”

Vásárlói vélemények a Demyxilről

 • Jakab Tímea, 45 éves
  Örökletes májbetegségem van, ezért rendszeresen kell májvédő gyógyszereket szednem. A Demyxil eddig a kedvencem. Természetes, nincs mellékhatása és robbanó energiát érzek, amikor beveszem.

 • Balogh Krisztián, 33 éves
  Imádok kimenni a barátaimmal és sörözni. Időnként megengedem magamnak, de nem akarom kockáztatni az egészségemet, ezért a Demyxil szedésével védem a májamat. Sosincs másnaposságom.

 • Nagy Erika, 52 éves
  Az orvosom a Demyxilt ajánlotta apámnak. A májából zsírt és méreganyagokat kellett kiürítenie. Egy hónap Demyxil után vérvizsgálatot csináltak, és a gyógyulási folyamat dinamikája lenyűgöző volt. Apám most nagyszerűen érzi magát.

 • Kiss Lajos, 86 éves
  86 éves vagyok és még sokáig szeretnék élni. 3 gyermekem és 8 unokám van. Minden évben rizst termesztek. Hálás vagyok az életemért, minden napot kiélvezek, és nagyon hosszú ideig szeretnék élni. A Demyxil ebben segít nekem. Hiszen mi lehetne jobb, mint a természetes gyógynövények?

Átverés vagy sem?

A Demyxil nem átverés. Természetes termék, melyet szakértők és az Orvosszövetség is ajánl. A vásárlói és szakértői vélemények is megerősítik hatékonyságát.

Hol lehet Demyxilt

A Demyxilt a gyártó hivatalos weboldalán rendelheti meg akciós 9900 Ft-os áron a normál 19800 Ft helyett. Rendelje meg most és gondoskodjon természetes módon májának egészségéről!

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: