DIANOL cukorbetegség ellen: normalizálja a vér glükózszintjét

DIANOL cukorbetegség ellen: normalizálja a vér glükózszintjét

 • Növeli az inzulintermelést
 • Véd a magas cukortartalomtól
 • Megakadályozza a hipoglikémiát
 • Helyreállítja a máj és a hasnyálmirigy működését
 • Normalizálja a szénhidrát anyagcserét
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Az DIANOL – ÚJ GENERÁCIÓS KÉSZÍTMÉNY A CUKORBETEGSÉG ELLEN

Az DIANOL nemcsak hatékonyan szabályozza a vér glükózszintjét, hanem célzott hatást gyakorol az inzulin célsejtjeire és a hasnyálmirigy a béta sejtjeire is, helyreállítva a súlyos betegség által érintett szervek működését és állapotát.

Az DIANOL egyéb hatással is rendelkezik:

 1. szabályozza az immunrendszert
 2. rendbe hozza az anyagcsere folyamatait
 3. javítja a bőr állapotát
 4. normalizálja az érzelmi állapotot
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

DIANOL cukorbetegség ellen: normalizálja a vér glükózszintjét

MIÉRT NEVEZIK EGYRE GYAKRABBAN AZ DIANOL-ETMEGMENTÉSNEK A CUKORBETEGSÉG ELLEN?

A VÁLASZAZ DIANOL EGYEDÜLÁLLÓ INNOVÁCIÓS ÖSSZETÉTELÉBEN REJLIK

 1. BANABA. A banaba jótékony hatását korozolsav-tartalmának köszönheti, amely csökkenti a vércukorszintet. A banaba levelei azonkívül ecetsavat is tartalmaz, amely csökkenti a vér koleszterinszintjét és elősegíti a zsírok lebontását.
 2. KIRÁLYDINNYE. Nagy mennyiségben tartalmaz gyantát, aszkorbinsavat, alkaloidokat, szaponinokat, szteroidokat, glikozidokat és tanninokat. A glikozidok inzulinszerű hatással rendelkeznek.
 3. GURMAR. Gimneminsavat tartalmaz, amely csökkenti az édesség iránti vágyat és elősegíti a hasnyálmirigy inzulintermelését. Azonkívül segít helyreállítani a hasnyálmirigy sejtjeit.
 4. PÁFRÁNYFENYŐ. Jótékony hatást fejt ki a hasnyálmirigy sejtjeire, normalizálja az anyagcsere folyamatait, értágító hatással rendelkezik, elősegíti az érfalak megerősítését.
 5. FAHÉJ. Felgyorsítja az anyagcserét, csökkenti a vér glükózszintjét, csökkenti a káros koleszterin tartalmat, javítja a vérerek állapotát, fokozza a lágy szövetek inzulinérzékenységét.
 6. ASZTAXANTIN. Erőteljes antioxidáns, segít csökkenteni a hiperglikémia következtében kialakuló oxidatív stresszt, aktiválja a vörösvértesteket és erősíti az immunrendszert. 4-szer hatékonyabban védi a látást, mint a lutein.

AZDIANOLALKALMAZÁSÁNAK EREDMÉNYEI

 • A cukor normál határon belül van
 • A komplikációk kockázatának csökkenése
 • Az életminőség javulása
 • Késleltetett inzulinbevétel
 • Csökken a szedett gyógyszerek mennyisége

SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY

DIANOL cukorbetegség ellen: normalizálja a vér glükózszintjét

A mai cukorbetegség elleni készítmények a tünetek enyhítését szolgálják, nem a betegség okának megszüntetését. Az DIANOL cukorbetegség elleni kapszula hosszú távú remisszióra irányul. A kúra befejezése után a vércukorszint normalizálódik, és teljesen egészséges emberként fogja érezni magát, az összes testrendszer helyreáll. A gyógyszer hatékonyságát mind laboratóriumi vizsgálatok, mind gyakorlati alkalmazása megerősítették. Az DIANOL kúra után a cukorbetegség kezelésének dinamikája jelentősen javult a betegeimnél. Ajánlom ezt a modern és hatékony eszközt.

Dr. Pálffy Győző. PhD, endokrinológus orvos

ALKALMAZÁSI MÓD

 • 1 kapszula reggel
 • 1 kapszula este

AZ DIANOL-ET ÉTKEZÉS ELŐTT KELL BEVENNI

VISSZAJELZÉSEK

”Az orvos tanácsára az DIANOL-et szedem. Napról napra egyre inkább azt érzem, hogy stabilan javul az állapotom: elmúlt a fáradékonyság, rendbe jött az étvágyam. Étkezés után nem megy fel hirtelen a cukrom, mint korábban. De a legfontosabb az, hogy elmúltak a sztenokradiás rohamok, amelyek éveken át kínoztak. Végre egészségesen érzem magam!”

Márta, 56 éves, Miskolc

”Nálam az DIANOL kúra elvégzése után a cukor 9,3 mmol/l-ről 6,2-re csökkent. Már rengeteg féle gyógyszert kipróbáltam, de az DIANOL a legjobb mind közül! Az orvos által felírt készítmény szedése után, amelyeknek rengeteg mellékhatása volt, nagyon örülök, hogy végre megjelent egy természetes készítmény mellékhatások nélkül!”

Sándor, 63 éves Budapest

”Két éve cukorbetegség előtti állapotot fedeztek fel nálam. Nagy volt az esélye, hogy krónikussá válik. Jó, hogy időben felírták az DIANOL kúrát. 30 nap elteltével az eredményeim jelentősen javultak, a reggeli vércukrom normalizálódott. És úgy általában javult az állapotom – aktív és tevékeny embernek érzem magam! Az orvosok pozitív dinamikát figyeltek meg nálam, és a 2-es típusú cukorbetegség veszélye most már nem fenyeget!”

Orsolya, 41 éves Baja

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: