Dietonus a fogyás: kapszula 2 héten belül feloldja akár 10 kg zsírt!

Dietonus a fogyás: kapszula 2 héten belül feloldja akár 10 kg zsírt!

 • Akár 4 órán át elnyomja az éhségérzetet
 • Felgyorsítja az anyagcserét elégeti a zsírfelesleget
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

A fogyasztó tulajdonságú Dietonus koncentrátum formulája

Dietonus a fogyás: kapszula 2 héten belül feloldja akár 10 kg zsírt!

 • REGGEL FÁZIS + KOFFEIN+ SZINEFRINT+ KURKUMA+ GINSZENG+ GUARANA: A REGGEL FÁZIS a test hőmérsékletének szabályozásával serkenti a zsírégetés folyamatát. A zsírégetéssel testsúlycsökkenés tapasztalható, valamint a narancsbőr is jelentősen csökken.
 • NAPI SZAKASZ + BROMELAIN, TERMÉSZETES ANANÁSZ ENZIM+ 5-HIDROXI-TRIPTOFÁN+ COLEUS FORSKOLII+ L-KARNITIN+ BORS Az ananászból kivont, magas koncentrátumú NAPI SZAKASZ megnöveli a gyomorsavban található enzimek aktivitását, valamint emésztőenzimként hat. Ez az alkotóelem beindítja az anyagcserét, amellyel a zsírégetés folyamata is felgyorsul.
 • ESTI SZAKASZ + GARCINIA GYÜMÖLCSEI+ EPERFA+ SPIRULINA+ VALERIAN+ CSALÁN A guarana Brazíliában őshonos. A helyiek már régóta ismerik a gyümölcs étvágycsökkentő hatását. A guarana serkenti az anyagcserét, valamint az ételekben fellelhető szénhidrátok lebontásával segít a gyors zsírégetésben. Szinte azonnali étvágycsökkenést okoz.

VIGYÁZAT!

A Dietonus NAGYON ERŐS! A Dietonus a valaha készített legerősebb zsírégető. Annyira erős a hatása, hogy semmi esetre sem szabad napi 3 adagnál többet fogyasztani belőle! Egyetlen adagban megtalálható a környezetbarát összetevők szuper erős koncentrátuma. Úgy lett tervezve, hogy gyorsan elpusztítsa a testzsírt. Fogyasszon naponta maximum 3 adagot a teljes zsírégetéshez. Ne feledje, hogy a Dietonus nem enyhe orvosság, hanem egy erőteljes fogyasztó koncentrátum! Elpusztítja a zsírt és csodaszép testet varázsol.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

MIT EGYEK HOGY FOGYJAK? SZEDJ EGY HÓNAPON ÁT MINDEN NAP Dietonus!

Dietonus a fogyás: kapszula 2 héten belül feloldja akár 10 kg zsírt!

 • A barátaid megdicsérik az alakodat
 • A ruhák tökéletesen állnak rajtad
 • Nem akarsz állandóan, megállás nélkül enni
 • A férfiak végre észrevesznek
 • Nem szégyelled többé úgy a tested, mint korábban

A dietetikus véleménye

Sajnos hazánkban csak a szépség kedvéért fogynak, elfelejtve, hogy a túlsúly fenyegetést jelent az életre! A súlyproblémák okozta női halálozás 27% -kal nőtt az előző évtizedhez képest. Cukorbetegség, magas vérnyomás, stroke, szívrohamok, vérrögök, májhájsejtek Ha úgy érzed, hogy a testsúlyod nem normális – azonnal tegyen lépéseket! Ne várjon szívmegállást! A fejlett országokban a DIETONUS gyógyszer már régóta az egyik legbiztonságosabb és legnépszerűbb gyógyszer. Mindenkinek ajánlom, aki javítani kívánja az egészségét és fogyni.

Bátri Márta

Dietetikus

A nők ezrei visszanyertés egészségüket és harmóniájukat 36 vagyok, DIETONUS -el 2 hónap alatt lefogytam. Senki sem hitte, hogy én vagyok! Mondták hogy kicseréltek:))))

Zsuzsa, Budapest

41 vagyok. Barátom ajánlotta kapszula kúrát. A leginkább kellemes diéta, amelyen ültem. 3 hónap alatt – 25 kg. Az álmom valóra vált!

Kata, Beregszász

52 vagyok, megelőzésére minden évben DIETONUS használom. És most 3 évig a súlyom stabil 60 kg. És valamikor 89 kg voltam.

Viktória, Vác

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Comments: 0
 1. Kitti Star

  Én is használtam, és az egy hónapban csökkent 12 kg. Ilyen hatás nekem egyik diéta sem ad. Úgy, hogy teljes mértékben támogatja, és ossza meg örömét!

 2. Mitru Diána

  Tök jó. Olvasstam errúl a gyógyszerről Dietonus a napokban egy híres budapesti szakorvos blogjában, de azt hittem hogy ez nem igaz. Ki kell próbálni, ha működik. És nem is drága.

 3. Aniko Nemmondommeg

  Nekem csak 4 nap alatt érkezett Pécsbe! És az eredmények – mínusz 9 kg az első hónapban , most kinyitottam a második csomagot , továbbra is fogyni fogok. Jól érzem magam, semmi rosszat nem vettem észre. Úgy eszek,

 4. Olga Cukorka

  Engem nem érdekel, ki és mit mond, nekem ez a komlex nagyon ségít. Két évvel ez előtt, vesztettem 18 kg-t. Az elmúlt télen volt a sok stressz, és én újra visszahoztam, körülbelül 5-6 kg. Újra használom a komplexet, és mínusz 11 kg!!! 11!!!! Nagyon örülök, hogy van ilyen eszköz, lányok! lefogyni szupergyorsan,a különböző diéták nélkűl, és a bőr is megszépül , ázért mert a szervezet könnyen jól tisztítható. Bármi is divatos most, detox.

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: