Dr.Derm pikkelysömör ellen: egészséges bőr problémák nélkül

Dr.Derm pikkelysömör ellen: egészséges bőr problémák nélkül

 • Gyorsan enyhíti a viszketést és a hámlást
 • Gyógyítja a pikkelysömörös foltszerű elváltozásokat
 • Megszünteti a pikkelysömör okait
 • Megakadályozza a betegség terjedését betegség
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

TÖBBÉ NEM KELL ELREJTENIE A BŐRÉT A VILÁGTÓL!

 1. Helyreállítja a sérült szövetet
 2. Azonnal enyhíti a viszketést
 3. Megállítja a gyulladásos folyamatot

A krém természetes alkotóelemeinek kölcsönhatása javítja a szervezet anyagcseréjét, amelynek eredménye a gyógyulás. És emellett a viszketés és a hámlás már az első használat után elmúlik. Az DR.DERM krémmel történő kezelés megkezdése után megáll a betegség terjedése, és a bőrgöbék által károsított szövetek regenerálódni kezdenek. Egy kúra elvégzése után a bőr teljesen megújul. Helyreáll a sejtosztódás természetes folyamata egy 28 napos ciklussal.

Dr.Derm pikkelysömör ellen: egészséges bőr problémák nélkül

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Az DR.DERM egy univerzális, természetes krém, amely segít minden pikkelysömörnél:

 • egyszerű;
 • pusztulózus;
 • könnycsepp forma;
 • exudatív

Miért hatékony az DR.DERM?

 1. zsálya. Antiszeptikus hatással bír, enyhíti a dagadást, a hámlást és részt vesz az pikkelysömörös foltok felszívódásában.
 2. shea vaj. Csökkenti a szárazságot , elősegíti a papulák gyógyulását, helyreállítja a bőr természetes textúráját.
 3. kaliszía. Segít fenntartani a normál pH-értéket , tonizál, gyulladásgátló és nyugtató hatást gyakorol az érintett bőrre. Frissítő és pihentető hatású, megtölti a bőrt a szükséges nedvességgel.
 4. fehér fenyőmag-olaj. Antibakteriális, antioxidáns és regeneráló hatású. Növeli a bőrfelület tónusát, szilárddá és rugalmassá teszi a bőrt.
 5. száraz aloe kivonat. Segít fenntartani a normál pH-értéket tonizáló, gyulladásgátló és nyugtató hatást gyakorol az érintett bőrre. Frissítő és pihentető hatású megtelíti a bőrt a szükséges nedvességgel.

Dr.Derm pikkelysömör ellen: egészséges bőr problémák nélkül

Mindössze 4 hét

és nem kell többé elrejtenie a bőrét a világtól!

 • 1. HÉT. Elmúlik a gyulladás, a viszketés, a hámlás, a lepedék növekedése megáll.
 • 2. HÉT. Megindul a sérült szövetek regenerálódásának folyamata, mivel a sejtosztódási ciklus normalizálódik.
 • 3. HÉT. A test pH-ja normalizálódik, a bőr tónusa javul. A bőr feszes lesz és rugalmas.
 • 4. HÉT. Az étrend betartásával a betegség nem tér vissza többé a betegség.

Szakértői vélemény

Dr.Derm pikkelysömör ellen: egészséges bőr problémák nélkül

A pikkelysömörnél fontos, hogy a kezelés a lehető legegyszerűbb legyen. A természetes krémek a pikkelysömör kezelésének jövője, és szerencsére már kaphatók ilyen krémek. A hormonok, az immunszuppresszánsok és a fototerápia nem csak gyors függőséget alakítanak ki, de a bőr atrófiáját is előidézik, amely később rákká is alakulhat.

A DR.DERM krém a szokásos külsőleg alkalmazható terápiáktól abban különbözik, hogy nem tartalmaz szteroidokat és függőséget okozó komponenseket. A természetes összetétel nemcsak a foltok (kevésbé komolyak és komolyabbak) gyógyulását segíti elő, hanem megakadályozza a pikkelysömör további terjedését is.

A DR.DERM krém kúraszerű használata lehetővé teszi a pikkelysömör visszatérésének elkerülését és így lehetővé teszi a teljes értékű életet.

Dr. Péterdi András, az orvostudományok doktora, magasan kvalifikált orvos, dermatológus

Vélemények az DR.DERM krémről

A pikkelysömörben a legrosszabb az az, hogy morálisan is tönkre vág. A foltok leválnak, viszketnek, növekednek, tehát mindenki undorral néz rád. Már belefáradtam az emberek reakcióiba. Ami pedig a ruhákat illeti, arról inkább ne is beszéljünk, csak természetes szöveteket és nagyon szabad ruhák. A legrosszabb az volt, amikor a pikkelysömör megjelent a fejemen is. Lehetetlen ezzel együtt élni. Depressziós lettem volna előbb vagy utóbb, ha nem próbáltam volna ki a DR.DERM-t. Amit ez a krém csinált a bőrömmel, az egy csoda. Ez az egyetlen gyógymód, amely hosszútávon is segített nekem. Végre teljes értékű embernek érezhetem magam. Köszönöm!

Barabás Anna, 31 éves

A pikkelysömör miatt igazi remete lettem. A súlyosbodás időszakaiban még a házból sem mertem kilépni. Mindent kipróbáltam: kenőcsöket, krémeket, betekertem a testemet, sókezeléseket is próbáltam, orvosi üdülőhelyekre is eljártam. Segítettek, de csak egy rövid ideig. Mindig azt gondoltam, hogy hogy lehet az, hogy a jóval komolyabb betegségek már gyógyíthatók, hogy lehet az, hogy a pikkelysömörre nem tudnak kitalálni egy gyógyszert? És az imáim meghallgattattak. Amikor az DR.DERM a kezembe került, nem fűztem nagy reményeket hozzá. És hogy ez a soron következő krém segíteni fog nekem! Három hét után a foltok kivilágosodtak, a szárazság megszűnt, alig több mint egy hónap elteltével pedig teljesen eltűntek. Már fél éve tiszta a bőröm!

Heller Lilla, 40 éves

A pikkelysömör fiatalkoromban kezdődött egy vizsgaidőszakban, úgy néz ki, a súlyos stressz miatt. Hámlással kezdődött, és két hónap múlva már csak hosszú ujjú felsőket viseltem, mivel a kezem még a legnagyobb horror rajongókat is megijesztette. Ezek már nem valamilyen sebek, hanem már valamiféle hús volt. Az orvosok azt mondták, hogy pikkelysömör. Hormonális kenőcsöket, krémeket, pirulákat és még injekciókat is felírtak. De mind hiába. Csak a jeges víz enyhítette a viszketést. Nagyon sokáig gyógyult, de aztán megint kiújult. Engem az DR.DERM krém és a diéta mentett meg. Hamarosan négy hónap elteltével már el is felejtettem, és szavakkal ki sem tudom fejezni, milyen boldog voltam.

Simon Ádám, 28 éves

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: