Easy Black Latte a fogyáshoz: fogyjál annyit, amennyit szeretnél!

Easy Black Latte a fogyáshoz: fogyjál annyit, amennyit szeretnél!

A Te kávéd ezt nem tudja! Kóstold meg az Easy Black Latte-t és…

  • Adj túl a zsírodon és vedd fel újra a kedvenc farmeredet!
  • tisztítsd meg a szervezetedet minden méreganyagtól
  • fékezd az étvágyadat
  • védd magad a szmog és a környezetszennyezés ellen

Az Easy Black Latte egy aktív szenet tartalmazó finom instant kávé. Igyál ebből egy csészével az eddigi kávéd helyett, és nézd meg a hatását, amelyről egy normál kávé csak álmodhat! :)

Már az első korty után elkezd dolgozni a szervezetedben az aktív szén, kiszívja a zsírt a szöveteidből. Ennek köszönhetően elkezdesz fogyni. Az aktív szén ezen kívül elintézi a baktériumokat, a szennyeződéseket, a mérgeket és egyéb szemetet, amelyek megakadályozzák a szervezetedet, hogy megmutassa az összes lehetőségét!

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Easy Black Latte a fogyáshoz: fogyjál annyit, amennyit szeretnél!

Elég egy csészével naponta!

Erőteljes fogyókúra támogató
Szeretnél megszabadulni ezektől a szörnyű zsírpárnáktól? Nagyon jól kinézni a strandon vagy az uszodában? Újra felvenni a kedvenc farmeredet? Magadra vonni a figyelmet? Csodálatot és féltékenységet ébreszteni? Az aktív szén nagyszerű módszer még a legellenállóbb zsírszövetek számára is. Felszívja, majd lebontja a zsírt és ennek köszönhetően az alakod kezd éppen olyanná válni, mint amilyennek megálmodtad. Az aktív szénnel történő méregtelenítés lehetővé teszi a szervezeted számára, hogy több zsírt égessen el. A hatékonyabban működő sejtek könnyebben megbirkóznak a zsírsejtek lebontásával.

 

A szervezet teljes méregtelenítése
A felhalmozódott méreganyagok szó szerint megmérgezik az életedet. Hatásukra a sejtek nem végezhetik megfelelően a munkájukat. Az egész szervezet rosszul működik, és ez fejfájást, rossz közérzetet, koncentrációs problémákat okoz. Egy nagy adag aktív szén megszabadít Téged ettől! Az aktív szén olyan, mint egy szivacs, ami mindent beszív, ami rossz a szervezetben. Megtisztítja, segít a mérgezéseknél, megköti a méreganyagot, a fémeket, a káros baktériumokat, a vegyszereket és eltávolítja őket a szervezetből. Jobban fogod érezni magad! Meglátod, milyen érzés bőséges energiával rendelkezni a céljaid eléréséhez. Nagyobb sebességgel fogsz dolgozni, és több időd marad a szórakozásra.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Az aktív szenet imádják a hírességek!

Kim Kardashian, Gwyneth Paltrow és Shailene Woodley. Ez csak néhány olyan híresség, akik értékelik és rendszeresen használják az aktív szenet az étrendjükben. Nagyon jól ismerik a tulajdonságait és a jó közérzetre gyakorolt hatását. Itt az ideje, hogy Te is meggyőződj róla.

Egy kávé, amely karcsúsít!

Szeretnénk a lehető legtermészetesebb módon karcsúvá tenni és megtisztítani a szervezetedet. Az összetételében nemcsak aktív szenet találsz,
hanem fontos MCT olajokat is!

Az MCT olaj
Az MCT olaj a számunkra kedvező középes láncú zsírsavakat tartalmaz. Nagyon gyors energiaforrás, de nem halmozódik fel zsírként. Egyes vizsgálatok szerint éppen ellenkezőleg – az MCT támogatja a termogenezis folyamatát, azaz a tárolt zsír energiává alakítását! Az MCT zsíroknak köszönhetően hosszabb ideig tart a teltségérzetünk.

Easy Black Latte a fogyáshoz: fogyjál annyit, amennyit szeretnél!

Miért értékelik legjobban az Easy Black Latte-t?

Arra biztatjuk az ügyfeleinket, hogy osszák meg velünk az Easy Black Latte termékünkről alkotott véleményüket. Végül is, nekik köszönhetően tökéletesíthetjük ezt a terméket, és mi is büszkék vagyunk, amikor elmondják, hogy miként segített nekik az Easy Black Latte!

  • A használók 97%-a értékeli kedvezően az Easy Black Latte hatékonyságát
  • A felhasználók 92%-a értékeli kedvezően az elkészítés egyszerűségét
  • A felhasználók 90%-a értékeli kedvezően a hatás sebességét
  • A felhasználók 87%-a értékeli kedvezően az ízét

Van kérdésed? Nézd meg alább!

Kinek ajánljuk az Easy Black Latte-t?

Az Easy Black Latte azok számára készült, akik szeretnének lefogyni és egy komoly méregtelenítést végezni – megtisztítani a szervezetet a méreganyagoktól és a szennyeződésektől. Ezek az eredmények a nagy mennyiségű aktív szén valamint az MCT-olaj hatására jönnek létre.

 

Mit tartalmaz az Easy Black Latte?

Az Easy Black Latte összetétele: savópor (tejből), instant arabica-robusta kávé, csomósodás-gátló anyag – szilícium-dioxid, közepes láncú zsírsavakat tartalmazó MCT olajpor, sűrített tej aroma, csokoládé aroma, édesítőszer – szukralóz, (kókuszdióból származó) aktív szén.
A termék nyomokban egyéb diófajtákat is tartalmazhat

 

Miért olyan hatékony az aktív szén?

Az aktív szén a kitűnő tulajdonságairól jól ismert anyag. Felszívja és semlegesíti a zsírt, valamint az összes negatív és káros anyagot, például toxinokat, szennyeződéseket, káros baktériumokat és kémiai vegyületeket. Biztosan emlékszel arra, amikor gyermekkorodban aktív szenet kaptál hasfájásra – akkor is a szén felsorolt tulajdonságai kerültek kihasználásra a gyógyításhoz.

 

Hány adagra elég egy doboz Easy Black Latte?

Egy dobozban kb. 12 adagra elegendőtermék található.

 

Hogyan kell elkészíteni az Easy Black Latte-t?

Szórj 3 mérőkanál (15 g) port a csészébe és önts rá 150 ml forró, nem forrásban lévő vizet. Ne keverd össze az oldatot a mellékelt mérőkanállal. Nem ajánlatos túllépni az ajánlott napi adagot. Egy adag termék 84 mg instant kávéból származó koffeint tartalmaz.

 

Hogyan kell tárolni a terméket?

A terméket zárt dobozban, száraz, közvetlen napsugárzástól védett helyen, 18-25 °C-on kell tárolni. Kisgyermekektől távol tartandó. A terméket a felnyitástól számított 90 napon belül el kell fogyasztani.

Vásárlói vélemények

1 000 000-szor köszönöm!! Néhány év óta először nézek ki és érzem magam igazán jól. Tudtam, hogy az aktív szén segíthet nekem, de ilyen eredményre nem számítottam :). Fogytam 9 kilogrammot csak azzal, hogy naponta megittam 1 csészével! Most a barátnőimnek ajánlom az Easy Black Latte-t, végül is az én megjelenésem a legjobb ajánlás számukra :)

Mónika

Szeretem a jó latte-t, de soha sem gondoltam, hogy le is fogyhatok vele. Egy hónap elteltével a combom sokkal soványabb lett, a hasam már nem dudorodik ki, és lapossá vált. Jobban érzem magam, például jobban alszom, mint korábban, több energiám van, még a fejem is jobban működik. Nagyon ajánlom mindenkinek, mert kávét ilyen hatásokkal én még soha sem ittam.

Márta

Kár, hogy nem tudom megmutatni, milyen szörnyen éreztem magam egészen a közelmúltig, mielőtt elkezdtem inni az Easy Black Latte-t. Nem tudtam magamra nézni, mert ömlött belőlem a zsír. Állandóan fájt a fejem. Szeretem a latte-t, gyakran iszom, tehát amikor tudomást szereztem az Easy Black Latte-ról, egyből tudtam, hogy ez egy nekem teremtett termék. Elmondhatom, hogy minden csészével jobban éreztem magam, enyhült a fejfájásom, és éjszaka aludtam, mint egy gyerek :). De az igazi forradalom a súlyom volt! Eleinte csökkent az étvágyam, hosszabb ideig éreztem magam jóllakottnak. És azután kiló kiló után egyre kevesebb lett belőlem. Nincs más magyarázatom erre, csak egyszerűen az Easy black latte :)

Zsuzsa

Rendeltem magamnak egy Easy black latte-t, hogy egy méregtelenítést végezzek. Működött, de szerettem volna eldicsekedni más eredménnyel is. Lefogytam! Nem sokat, csak néhány kilót, de nem is gondoltam ilyen eredményre, tehát ez egy nagyon kellemes meglepetés.

Paulina

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: