ECO SLIM a fogyás: hatékony eszköz a gyors zsírégetés!

ECO SLIM a fogyás: hatékony eszköz a gyors zsírégetés!

 • 10-12 kilós fogyás havonta
 • Nem befolyásolja a szív- és idegrendszer működését
 • Minőségi garanciával rendelkezik, teljesen környezetbarát
 • 100%-ig természetes összetételű
 • Megcélozza a zsírlerakódásokat
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Miért hízol folyamatosan?

Többször hallottad már, hogy az elhízás legfőbb okai a hormonális rendellenességek, az ülő életmód, vagy az ökológia hiánya? Ezek csak közvetett tényezők. Az esetek 90%-ban a túlsúly kialakulásának közvetlen oka a nem megfelelő táplálkozás! A boltokban megvásárolható termékek tartósítószereket, szintetikus ízfokozókat, vagy ételfestékeket is tartalmazhatnak. Ezek a vegyi anyagok komoly problémákat okozhatnak az emésztésben, ami a zsírrétegek lerakódásához és káros anyagok felgyülemléséhez vezet.

Az ásványi anyagok hiánya a túlsúly legfőbb oka!

ECO SLIM a fogyás: hatékony eszköz a gyors zsírégetés!

Azt hihetnénk, hogy a növények nem elég hatékonyak a zsírégetéshez… De a tudományos tények mást mondanak!

 • B2 Helyreállítja a test hormonegyensúlyát
 • B6 Normalizálja az anyagcserét, megerősíti a bőrt, a hajat, és a körmöket
 • B12 Felgyorsítja az anyagcserét, segít a tápanyagok feldolgozásában
 • B5 Segíti a szénhidrátok és zsírok lebontását
 • B8 Csökkenti a koleszterinszintet, szabályozza az emésztőrendszer működését
 • Taurin Beindítja az emésztést, elégeti a zsírt
 • Koffein Borostyánkősav Kiválasztja a méreganyagokat és a felesleges folyadékot , elégeti a zsírt, és elindítja a test sejtjeinek megújulását.
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

A te jövőbeli eredményeid: Csak egy pohár víz, és pár csepp Eco Slim , és az alakod napról-napra változni fog!

Dr. Szilágyi Laura

A testednek segítségre van szüksége! Dietetikus szakvélemény «A test megtisztításához csepegtessünk egy keveset az Eco Slim-ből egy pohár vízbe, majd fogyasszuk el étkezés közben vagy után, napi egy alkalommal. A különbség hamar érezhetővé válik, már egy héttel később lecsökken a testsúly, valamint a gyomor- és emésztési zavarok is eltűnnek. És ami a legmegnyugtatóbb: ezt az egyedi terméket a Táplálkozástudományi Világszervezet fejlesztette ki. A komplex összetett vitaminok sokkal hatékonyabbak és biztonságosabbak, mint bármilyen vegyi keverék. A taurin, koffein, és guarana kivonat kombinációja nyugodt szívvel hívható igazi áldásnak minden fogyni vágyó ember számára, mivel ez az összetétel mindössze néhány nap alatt lebontja a zsírrétegeket a problémás helyeken .»

Vásárlói visszajelzések

Szatmári Brigitta 24 éves

Egész életemben kövér voltam, aztán egy hónap alatt karcsúvá változtam, hihetetlen! Nagyon elégedett vagyok az Eco Slim-mel. Finom az íze, csökkenti az étvágyat, és még a gyomrom nehézségérzetét is teljesen megszüntette. Ez az első készítmény, aminek a segítségével sikerült 13 kilót lefogynom! Eleinte lassan csökkent a súlyom, aztán minden nap újabb 1 kilótól szabadultam meg.

Báthory Ferenc 32 éves

Valójában a lányom kedvéért fogytam le, mert már nem bírtam játszani és futkározni vele, még lehajolni is megerőltető volt. Könnyedén ledobtam egy jó 10 kilót, aztán elkezdtem kondizni. Az Eco Slim egy fantasztikus termék. Még mostanában is fogyasztom, amikor kimarad egy edzés, vagy ha túl sokat eszek az ünnepek alatt.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: