ÉleverBrow szemöldökhöz: természetesen gyönyörű szemöldök permanens smink nélkül

ÉleverBrow szemöldökhöz: természetesen gyönyörű szemöldök permanens smink nélkül

Szabadulj meg az aszimmetriától, és hozd ki a szemöldököd teljes formáját

 • Biztonságos használat
 • Klinikailag bizonyított hatékonyság
 • Elégedettségi garancia

Ha az álmod a gyönyörűen megrajzolt, kifejező szemöldök, akkor az ÉleverBrow egy tökéletes megoldás számodra. Most örülhetsz az egészséges, erős és vastag szemöldöknek, amelytől fenomenális lesz a megjelenésed.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Az elmúlt néhány évben a mindennapi smink egyik kulcselemévé vált a szemöldök

Sajnos sok nőnek nincs szépen megrajzolt szemöldöke.
Nagyon gyakran előfordul, hogy maguk gyengítették meg az előző évtizedek kánonja és trendjei szerinti hosszan tartó szőrtelenítéssel, vagy a természet nem adta meg nekik azt, amit szeretnének. A permanens smink iránti folyamatosan növekvő érdeklődés vagy a szemöldök ápolására és hangsúlyozására szolgáló kozmetikumok egyre növekvő száma tükrözi, hogy mekkora figyelmet fordítanak az emberek erre a problémára.

 1. Hatások. Elég néhány hét ahhoz, hogy a szemöldök teljesen új dimenzióba kerüljön. A szemöldök természetes növekedését megfelelően stimulálva megadhatjuk neki a számunkra legmegfelelőbb formát. Az idő múlásával a szemöldök erősebbé, vastagabbá és sokkal kifejezőbbé válik. A kinövő szőrszálak megfelelően tápláltak és sötétebbek lesznek.
 2. Biztonság. Az ÉleverBrow kondicionálót bőrgyógyászati és szemészeti szempontból is bevizsgálták. Az elvégzett ellenőrzések nagyon magas hatékonyságot mutattak az egyidejű biztonságos használat mellett. Az ÉleverBrow nem tartalmaz a bőrre veszélyes allergéneket vagy a szem környékét irritáló anyagokat.
 3. Hatékonyság. Az elvégzett fogyasztói tesztek megerősítik, hogy a felhasználók 92%-a különbséget lát szemöldöke megjelenésében, 89%-uk pedig ajánlaná a terméket a legjobb barátnőjének. Az elégedett ügyfelek százai bizonyítják a legjobban az ÉleverBrow hatékonyságát.
 4. Működés. Az ÉleverBrow feladata a szőrhagymák stimulálása. A hatóanyagok befolyásolják a szemöldök tápanyag pótlását, ezzel javítva az állapotát. A szemöldök elasztikusabbá válik, a szőrszálak könnyebben elrendeződnek és ellenállnak a sérüléseknek. A készítmény lehetővé teszi a ritka, hiányos és természetes hibákkal rendelkező szemöldök helyreállítását, amelyek a nem megfelelő ápolás, öregedési folyamatok, túlzott szőrtelenítés vagy genetikai hajlam miatt következtek be.

ÉleverBrow szemöldökhöz: természetesen gyönyörű szemöldök permanens smink nélkül

Az ÉleverBrow a koncentrált receptúra miatt rendkívül hatékony és precízen befolyásolja a szőrszálak regenerálódását. Jelenleg az egészséges, szabályos, nagy szemöldök a legfontosabb trend. A szemöldök adja meg az egész arc formáját és harmóniáját.

Az ÉleverBrow mindenek előtt egészséges bőrre használható, amely lehet száraz, zsíros és kombinált is. A bőrtípus nem befolyásolja a végeredményt. Az ÉleverBrow biztonságos és hatékony készítmény, ha betartjuk a gyártó utasításait.

Hogyan használjuk?

 • Mosd le a sminket és alaposan szárítsd meg a bőrt
 • Vidd fel a kondicionálót a szemöldöködre az applikátor végén található szivaccsal
 • Vidd fel a kondicionálót arra a helyre, ahol szeretnéd, ha új szőr nőne ki
 • Várd meg, amíg a kondicionáló jól felszívódik, és ne töröld le
 • Élvezd a gyönyörű, teljes és természetes szemöldököd

A kezelést este, a nappali smink lemosása után végezd el

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Szakértői vélemény

ÉleverBrow szemöldökhöz: természetesen gyönyörű szemöldök permanens smink nélkül

Az erősen kihangsúlyozott szemöldök az utóbbi idők igazi slágere. Sok ügyfelem kérdezi azt tőlem, mit tegyek, hogy a szemöldököm sűrűbb és vastagabb legyen. Nemrégen még az egyik megoldás a tartós smink volt, de mióta megláttam, hogyan működik az ÉleverBrow, másoknak is ezt ajánlom. Az ÉleverBrow természetes módon, a saját otthonában vastagítja meg és teszi sűrűbbé a szemöldökét. Egy adag több hónapra elegendő, így a kezelés havi költsége igen alacsony. Ez egy nagyon jó befektetés. A kondicionáló hatékony, biztonságos, nagyon könnyen használható és meglepő eredményeket hoz. A szemöldök alakja teljesen megváltoztathatja az arckifejezést, arányosabbá teheti az arcot. A megjelenés egyik legfontosabb eleme.

Kamila Tadriyan, Makeup Artist

GYIK – LEGGYAKRABBAN FELTETT KÉRDÉSEK

1. Mi az az ÉleverBrow?

Az ÉleverBrowegy egy hatékony kondicionáló, amely táplálja, erősíti, regenerálja és ösztönzi az egyes szemöldök szálakat, így azok optimálisan sűrűkké, sötétebbé és kifejezővé válnak.

 

2. Hogyan kell használni az ÉleverBrow-t?

Este, a smink lemosása után ajánlott használni a terméket. Fontos, hogy a szem környéke tiszta és száraz legyen. Egy speciális applikátorral vidd fel a kondicionálót a szemöldökre és várd meg, amíg teljesen beszívódik. Kezdetben mindennap végezd el a műveletet. A megfelelő eredmény elérése után elég hetente csak 2-3 alkalommal, a megfelelő hatás fenntartása érdekében megismételni a kezelést.

 

3. Mennyi készítmény van egy csomagban és mennyi ideig elég?

Az ÉleverBrow 3 ml-t tartalmaz és ez egy 2-6 hónapos teljes kezelésre elegendő. A kezdeti időszakban a legjobba napi szinten használni az ÉleverBrow-t. Az első időszak addig tart, amíg a szemöldök kielégítőnek nem tűnik, ami teljesen egyéni elvárástól függ. Az eredmény fenntartása érdekében elég 2-3 naponta használni a készítményt.

 

4. Biztonságos az ÉleverBrow?

Az ÉleverBrow biztonságos termék. A klinikai vizsgálatok bebizonyították, hogy nem okoz irritációt vagy allergiát. Érdemes megjegyezni, hogy a terméket soha sem vizsgálták állatokon.

 

5. Mikor látom meg az első eredményt?

Az ÉleverBrow rendszeres használatával az első eredmény már a 2. héten észlelhető. A legnagyobb változások a kondicionáló 8-10 hetes használat után jelentkeznek.

 

6. Ki használhatja az ÉleverBrow-t?

Az ÉleverBrow szemöldök kondicionálót a 18. életévüket betöltött nők és férfiak egyaránt használhatják. Az ÉleverBrow látási problémák, kontaktlencse és műszempilla használata vagy permanens smink esetén is alkalmazható. A finom és érzékeny bőrűek is használhatják, mert az ÉleverBrow nem okoz irritációt sem allergiát. Terhes nőknek és szoptatós anyáknak viszont nem ajánlott a használata, mivel erre vonatkozóan nem elegendő a termék biztonságát igazoló vizsgálatok száma.

 

7. Sminkelhetek az ÉleverBrow kúra közben?

Nincsen semmilyen ellenjavallat. Egyedül annyi, hogy az ÉleverBrow használatát a nappali smink lemosása utáni időszakban, este ajánljuk. Más sminkhez vagy ápoláshoz használt kozmetikumok nem befolyásolja az ÉleverBrow hatékonyságát. A szempillatus pedig szépen kiemelheti az elért eredményeket.

 

8. Mi az ÉleverBrow kondicionáló összetétele?

Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Panthenol, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Polysorbate 20,Biotinoyl Tripeptide-1, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Caesalpinia Spinosa Gum, Euphrasia Officinalis Extract, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Keratin, Alcohol, Ethyl Ester of Hydrolyzed Silk, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, DMDM Hydantoin, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Disodium EDTA.

ÉleverBrow szemöldökhöz: természetesen gyönyörű szemöldök permanens smink nélkül

Visszacsatolás

Emlékszem a 2000-es évre. De jó volt akkor. Az egyik emlékem erről az időszakról az, hogy kölcsönösen tépdestük egymás szemöldökét a barátnőimmel. Ez volt a divat… Szemöldök helyett két vonal. Borzalom! Évek óta ceruzával húzgáltam ki a szemöldökömet vagy frufrut növesztettem szégyenemben… Most már néhány hónapja használom az ÉleverBrow-t és nagyon ELÉGEDETT vagyok. Az egész pofim másként néz ki. Szebben, sokkal természetesebben. Sajnos – a grafikámmal mindig „rémisztő” volt az arcom. Most kifejezőbb, ugyanakkor finomabb. Használom az ÉleverBrow-t és az ÉleverLash-t (ugyanettől a cégtől a szempillára) és néha egyáltalán nem festem ki magam és mégis jól nézek ki. Elég a határozott szempilla és szemöldök és minden O.K.

Szamanta, Szeged

Anyámmal egyszer szempilla-kondicionálót vettünk magunknak. Annyira megtetszett, hogy ÉleverBrow-t is vásároltunk a szemöldökünkhöz. Az anyámé már régen elvékonyodott, az enyém pedig mindig nagyon világos és finom volt. Összességében henna vagy ceruzák nélkül szinte láthatatlan. Bocsánat! Láthatatlan VOLT. Most gyönyörű. Nagyon szeretem. Elég reggel megfésülni és extra jól néz ki. Néha azért az erősebb sminkhez egy kicsit kihúzom ceruzával. Már 2-3 hét után láttam a különbséget, 3 hónap után pedig új arcom lett. Sokkal kifejezőbb, és még az arcom formája is egészen más lett.

Margó, Vasvár

Semmilyen kozmetikai újdonságot sem tévesztek szem elöl. Ismerem az összes lehetséges TOP terméket, amelyek megjelennek a piacon. Naprakész vagyok, ha egy terméket keresek, ki tudom választani a legjobb ajánlatokat. Tartós rúzs? Ilyen! Mi kell a száraz bőrre? Ez! És mi a legjobb szemöldök-kondicionáló? ÉLEVERBROW! Nem tudom, hogyan élhettem nélküle… A kozmetikusom nem tudja megérteni, hogyan tudott 2 hónap alatt így megváltozni a szemöldököm. A szőrszálak sötétebbek, könnyen rendben tarthatók, a szemöldököm végre szimmetrikus, jó formájú és teljes. Ahogy lennie kell. Tiszta szívemből ajánlom az összes Élever terméket.

Dóra, Zalaegerszeg

Tiszta szívemből ajánlom. Z-S-E-N-I-Á-L-I-S. Egyszer permanens szemöldököt csináltattam magamnak. Isten ments… Nem akarok erre emlékezni. Egy hétig sírtam. Úgy néztem ki, mint egy színes pojáca. Bohóc. Szomorú bohóc. Fizettem egy halom pénzt azért, hogy eltorzítottak. És ugyanannyit veszítettem, amikor eltávolíttattam ezt a „remekművet”. Szerencsére megtaláltam az ÉleverBrow-t. A kinövő szőrszálak egészségesek, fényesek és nagyon jól néznek ki. Végre szép formát tudtam adni a szemöldökömnek.

Olga, Kecskemét

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: