Eroman: a péniszt egy hónap alatt garantáltan 5 cm-rel megnöveli

Eroman: a péniszt egy hónap alatt garantáltan 5 cm-rel megnöveli

  • NÖVELI A HOSSZÚSÁGOT ÉS A VASTAGSÁGOT!
  • 1 MILLIÓ ELÉGEDETT VÁSÁRLÓ!
  • BIZTONSÁGOS ÉS EGYSZERŰEN HASZNÁLHATÓ!
  • PUMPA ÉS TÖLTŐANYAG NÉLKÜL
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

HOGYAN MŰKÖDIK A EROMAN

Az összetételt alkotó speciális fermentumok előnyösen befolyásolják a pénisz szövetére, amelyek ártalmatlanul kitágulnak s velük együtt a nemi szerv szövevényes testének kamrái is, ami elősegíti a tényleges nagyobbodást mind a hosszúságot,mind a körméretet illetően.

A sprayt masszírozó mozdulatokkal kell felvinni az erekciós állapotba hozott nemi szervre.

Ön garantáltan 5 cm-rel növeli majd meg a pénisz hosszúságát a EroMan sprayyel való masszírozás után.

A legjobb hatás érdekében a sprayt félórával a nemi aktus előtt vigye fel. Ez kiegészítő stimulációt nyújt a pénisz növekedéséhez ahogy a hosszúságot, úgy a körméretet illetően is.

Eroman: a péniszt egy hónap alatt garantáltan 5 cm-rel megnöveli

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

SZAKÉRTŐI ÉRTÉKELÉS

A mellékhatást elő nem idéző spray nem vált ki allergiás reakciókat, és a EroMan nem vált ki függőséget, és ami a legfontosabb, az alkalmazása után elért eredmény örökre az öné marad.

A spray segítségével ön egyszer s mindenkorra jelentős változást ér el a pénisz méretében, ami közvetlenül tükröződik az ön szexuális életében: földön túli örömhöz fog jutni a nőkkel való érintkezéstől, és őket erős és hosszan tartó orgazmusokkal ajándékozza meg.

A Ero Man sprayyel ön mindig teljes harckészültségben lesz!

Egy bukaresti klinika urológia osztályának főorvosa

  1. GARANTÁLJUK A PARTNERE EKSZTÁZISÁT. Ön tudja, mit akar a nő, és hogy kell ezt neki megadni. A EroMan sprayyel ön elérheti, hogy egyre csak azt kérje: még … még!!!
  2. EGÉSZ ÉJJEL MINDEN ÉJJEL! Ön Ász lesz a szexmaratonban a több órán át tartó hatásnak és az acélos erekciónak.
  3. HATALMAS SZEX MOZGATÓ ERŐ. Az egyedülálló formula emeli a tesztoszteron szintjét a vérben, a hormonét, annak ami a sikeres férfiak erejének titka!
  4. GYORS EREDMÉNY MELLÉKHATÁSOK NÉLKÜL. Mindössze néhány nap múlva ön kőkemény erekciót és erőteljes orgazmusokat fog tapasztalni.

Eroman: a péniszt egy hónap alatt garantáltan 5 cm-rel megnöveli

MIKOR VÁLNAK LÁTHATÓVÁ AZ EREDMÉNYEK?

2 HÉT. Az erekció hosszabb ideig tart és keményebb lesz, a nemi szerv érzékenysége kétszeresére nő. A pénisz hossza és körmérete akár 1,5 cm-rel is nő.

3 HÉT. Az ön pénisze észrevehetően NAGYOBB, alakja anatómiailag megfelelővé válik. A nemi aktus ideje 70%-kal nő!

4 HÉT. A pénisz 4-5 cm-rel hosszabb lesz! A szex minősége többszörösen javul. Az orgazmus gyorsabban bekövetkezik és akár 5-7 percig tart!

Vélemények

Korábban úgy gondoltam, hogy a 15,5 cm teljesen normális méret. Természetesen a szex nem mindig volt káprázatos, a EroMan sprayre az interneten bukkantam rá, és arra gondoltam, miért is ne adjak hozzá egy pár centimétert. Másfél havi mindennapos használat során csak nem 3 cm-t adtam hozzá, ami mellett a pénisz észrevehetően vastagabb és keményebb lett.

Norbert, 23 éves

A péniszem izgalmi állapotban is alig ért el 12 cm-t, a maga idejében sorra próbáltam az összes tablettát és pumpát, amire elment a teljes fizetésem, az eredmény pedig semmi. De két heti rendszeres használat után eredményt láttam: a pénisz 1,5 cm-rel hosszabb lett. Az érzékenysége egyszerűen kolosszális, az erekció pedig sokkal erősebb lett!

Ambrus, 42 éves

A partnerem egyszer elégedetlenül azt mondta nekem:
“Mda: Lehet arról szó, hogy ma éjjel nem lesz mese…”
Végig mentem a pokol mind a hét körén, hogy szánalmas másfél centiméterrel nagyobb legyen (műtéttel). A sprayyel viszont a pénisz 3,9 cm-rel nőtt! Most már csak minőségi szexben van részem.

Horváth, 32 éves

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: