Exodermin a gomba a láb, köröm: megsemmisíti a lábgombot 4 hét alatt!

Exodermin a gomba a láb, köröm: megsemmisíti a lábgombot 4 hét alatt!

 • Enyhíti a viszketést és megszünteti a hámlást már az első alkalmazás után
 • Megakadályozza az izzadást és megszünteti a kellemetlen szagot
 • A kúra elvégzése után:
 • Egy teljes kúra elvégzésével helyreállítja a körömlemezt
 • Helyi immunitást fejleszt ki a gombás fertőzésekkel szemben
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Hogyan hat azкрем «Exodermin»?

Exodermin a gomba a láb, köröm: megsemmisíti a lábgombot 4 hét alatt!

 1. Korallvirág + Mumijo kivonat: fertőtlenítenek és szétroncsolják a gombás fertőzés szerkezetét, megszüntetik a viszketést és a kényelmetlenséget, valamint felgyorsítják a sebek és a repedések gyógyulási folyamatát.
 2. Propolisz + Aloe levelek: megakadályozzák a patogén mikroflóra elszaporodását és növekedését, táplálják és hidratálják a bőrt, valamint enyhítik a túlzott izzadást és a kellemetlen szagot.
 3. Kamilla + Monarda olaj: védőfóliát képeznek és megakadályozzák a baktériumok szaporodását, így erősítik a körömlemezt is.
 4. Tűlevél + Körömvirág kivonat: helyreállítják az immunrendszer működését, hozzájárulnak a krónikus gombabetegségek gógyulásához, javítják a bőr állapotát.

Hogyan kell alkalmazni

 • Távolítsa el a köröm érintett részét, amennyire csak lehetséges, fertőtlenített eszközzel.
 • Vigye fel az “Exodermin” naponta kétszer az érintett körömre, a lábujj körüli bőrre és a szomszédos körmökre.
 • Ismételje meg az eljárást minden nap 2 héten keresztül a betegség tüneteinek teljes eltűntetése érdekében.
 • Használja tovább az “Exodermin” krémet és alkalmazza 4 hónapig, hogy teljesen megvédhesse magát az ismételt gombás fertőzésektől.
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Miben különbözik az «Exodermin» más gombaölő szerektől?

Exodermin a gomba a láb, köröm: megsemmisíti a lábgombot 4 hét alatt!

 1. A krém az érintett területen egyfajta víztaszító réteget alkot, ami egy szarkofág hatását kelti. A gomba spórái 20 órán keresztül a hatóanyagok pusztító hatása alatt vannak.
 2. Egy speciális formulának köszönhetően a krém mélyen behatol a szövetekbe, teljesen a fertőzés gócpontjáig, és véglegesen elpusztítja a gombát.
 3. A gyógyszer hatóanyagai felhalmozódnak a szervezetben. Ennek köszönhetően immunitás alakul ki a gombás fertőzésekkel szemben. Az újrafertőzés esélye közel a nullához.

Praktizáló bőrgyógyászok is ajánlják, mert:

Ez a készítmény már rég bizonyította hatékonyságát. Legfőbb előnye a komplex megközelítés és ápolás. Még ha nincs is jelen minden tünet, azonnal meg kell kezdeni az “Exodermin” alkalmazását megelőzés céljával. Ugyanis a lábat megtámadó gomba nagyon gyorsan fejlődik! Ma még csak kicsit hámlik és viszket, holnap viszont már a klinikára kell mennie és naponta ötször antibiotikumokat kell szednie. Ne késlekedjen! Kezelje időben a problémát! Ezenkívül a gomba fertőző is. Ha Ön vagy egy közeli, Önnel élő hozzátartozója beteg, az egész család nagyon nagy eséllyel elkaphatja.

— Dr. Lakatos Tamár
bőrgyógyász, kozmetológus. A Semmelweis Orvostudományi Egyetem doktora

Az “Exodermin” krém már több mint 7389 betegnek segített:

Marina, Pécs

Az “Exodermin” előtt azt gondoltam, hogy a gombát csak ideiglenesen lehet eltüntetni, és mindig újra és újra megjelenik, azt gondoltam, ez normális … Kipróbáltam egy csomó más készítményt is. A tünetek megszűntek, de a gomba megmaradt. Aztán kénytelen voltam orvoshoz menni, ő írta fel az “Exodermin”. Már hat hónapja semmire sincs panaszom.

Anita, Nyíregyháza

A sarkam olyan, mint egy baba popsija! Folyamatosan uszodába járok. Amikor megtudtam, hogy gombám van, nem nagyon lepődtem meg, hiszen közösek a zuhanyzók, az öltözők, és a klór nem ment meg a gombától. Mit lehet tenni. Minden lány tudja az öltözőben, hogy jobb Exodermin használni, és ez a legjobb szer! Mindannyian használjuk, és egyikünk sem beteg!

Kata, Budapest

A gomba hozzászokik a kezeléshez, a használt gyógymódokhoz. A férjem lába rettenetesen izzadt, és a gomba emiatt nem múlt el. Két tulajdonsága miatt választottuk az Exodermin-t. Mert segít a verejtékezés megszüntetésében és végleg eltünteti a gombát. 3 hónapokig kente vele a lábát. Minden elmúlt!

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: