FITOTEA a fogyás: egy ciklus alatt nehézségek nélkül égeti el a felesleges zsírt

FITOTEA a fogyás: egy ciklus alatt nehézségek nélkül égeti el a felesleges zsírt

 1. Csökkenti a túlsúlyt kellemetlen diéták és edzések nélkül.
 2. Csökkenti az étvágyérzetet.
 3. Eltávolítja a felesleges zsírt a testből
 4. Normalizálja az anyagcserét
 5. Nehezen elérhető helyeken is égeti a zsírt
 6. Nem hagy striákat.
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

A FITOTEA alvás közben is működik

 • Alvás közben számos életfolyamat fordul elő. A metabolikus folyamatok és az étel felszívódása alvás közben jelentősen lelassul. A FITOTEA Cleanse Detox az alvás közben is működik.
 • A FITOTEA életmódjától, étrendjétől és fizikai aktivitásától függetlenül működik.
 • A FITOTEA készítményt úgy tanulmányozták, hogy a nap folyamán történő fogyasztás során az étel ne zsírré, hanem energiává alakuljon. A termék befolyásolja az élelmiszer-tulajdonságok és az energiafelvétel százalékát. Ez a legfontosabb dolog, ehhez nem kell semmit tennie.

FITOTEA a fogyás: egy ciklus alatt nehézségek nélkül égeti el a felesleges zsírt

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

A FITOTEA az aktív biokomponensek hatékony kombinációja

 1. Chlorella kivonat. Gátolja a gyors szénhidrátok felszívódását és elindítja a test „öntisztulásának” folyamatát – az oldalakon és a hason felhalmozódott belső zsír aktív feldolgozását.
 2. Aloe vera kivonat. Normalizálja az emésztést, felgyorsítja az anyagcserét, eltávolítja a méreganyagokat a testből, energiát szolgáltat és javítja a teljesítményt, javítja a bőr állapotát, rugalmasságát.
 3. A citruspektin. Egyedülálló termék a test komplex tisztításához sejt szinten, könnyedén méregteleníti a különféle etimológiájú és méretű toxinokat anélkül, hogy a testre káros hatással lennének, miközben a vitaminokat és ásványi anyagokat nem mossa ki a szevezetből.
 4. Kapor kivonat. Megakadályozza a zsír 85%-nak a felszívódását az ételekből és felhalmozódását a testben, biztosítja a belső zsír biztonságos lebontását, feldolgozását és eltávolítását

Hogyan működik a FITOTEA?

NÖVÉNYI KIVONATOKBÓL ÉS 100% -BAN TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐKÖN ALAPULÓ TERMÉK.
Naponta háromszor étkezés előtt segít normalizálni az anyagcserét, és kiküszöbölni a túlsúly és a zsír megjelenését.

CSÖKKENTI AZ ÉHSÉGET
Ezzel a készítménnyel nemcsak fogyni fog, hanem javítani fogja az egész test egészségét is egyaránt, az egyes adagokban található csodálatos antioxidáns receptnek köszönhetően.

FITOTEA a fogyás: egy ciklus alatt nehézségek nélkül égeti el a felesleges zsírt

Szkértői vélemény

“Számos klinikai vizsgálat eredményei alapján világossá vált, hogy az elhízás problémája Európában egyre növekszik. Az elhízott emberek száma minden évben folyamatosan növekszik. Az elhízott embereknek nagyobb a veszélye olyan betegségek kialakulásának, mint például a cukorbetegség, magas vérnyomás, szívkoszorúér betegség és még a máj betegségei is. Hosszú ideig olyan terméket kerestünk, amely égeti a zsírt és helyreállítja a test normális szintjét. Végül sikerült létrehoznunk a FITOTEA-t.”

Dr. Kurta Krisztián, Diétológus

Általános eredmények

 • Általános egészségjavítás – 100% A pácienseknél
 • Minden típusú gyomorfájás teljes eltűnése – 100% A pácienseknél
 • A zsigeri zsír eltűnése – 98% A pácienseknél
 • Csökken a bőr alatti zsír és narancsbőrt – 95% A pácienseknél

Hozzászólások

Gyerekkorom óta kövér voltam. Ezért voltak nehézségeim a srácokkal. Próbáltam sok gyógyszert, és az eredmények nem voltak túl jók.Voltak egészségügyi problémáim. Nemrégiben egy barátom tanácsolta nekem a dietetikust, és ő azt mondta, hogy két hét alatt több, mint 7 kg-ot veszített el!

Eleinte nem hittem el, de amikor láttam, nem ismertem meg. Tényleg elvesztette ezeket a kilókat! És így természetesen meg is vásároltam, és az utasításokat követve egy teljes kúrát választottam.
Köszönöm a FITOTEA!

Izabella, 35 éves

Nagyon sok kilogrammot szedtem fel a terhesség után, és minden szabadidőm az edzőteremben töltöttem azzal a reménnyel, hogy visszatérhetek a korábbi, kezdő súlyomhoz.

Csak 2 kg-t veszítettem, de ezek a kg-ok hamarosan kétszeresen visszatértek.Arra is gondoltam, hogy zsírleszívást alkalmazzak, de ez túl drága mulatság. A fórumon olvastam egy cikket, amely leírja a FITOTEA-t , ez azonnal felizgatott, ezért úgy döntöttem, hogy megrendeltem. Csak egy hónap használat után tért vissza a régi súlyom, de több mint 10 kg-t elvesztettem, és ilyen eredményekre nem jutottam el az edzőterembe. Soha nem értem el ilyen eredményt ilyen rövid idő alatt.

Anna, 27 éves

Ha csak modellek vannak körülötted, és a sport nem neked szól, akkor minden nagyon szomorú.

Amikor orvosa azt mondja, hogy a hasad egy párnának tűnik, és ez nem túl jó az egészségére, akkor eléggé elkezdel aggódni. Ezután véletlenszerűen meglátja a terméket, és úgy dönt, hogy megpróbálja. Majdnem egy hónapot használtam a FITOTEA-t, és a hasam visszaállt, és a méretek gyorsan csökkentek! Soha nem gondoltam volna, hogy a problémámnak ilyen egyszerű megoldása van! Nagyszerű termék, mindenkinek ajánlom.

Mária, 47 éves

Mindig vékony voltam, de az idő múlásával a súly növekedni kezdett, és ez természetesen nem újdonság.

Mindent kipróbáltam, beleértve a táplálkozási diétákat is. Mindig stresszeltem amiatt, hogy nem tudom enni a kedvenc ételeimet. 2 hónap, és 4 kg-ot elvesztettem. Úgy kezdtem újra enni, mint korábban, és egyre többet! Az eredmény + 6 kg két hét alatt. Akkor beszéltem egy orvossal, aki ismerte a FITOTEA Cleanse Detox-ot, és ő tanácsolta nekem. Majdnem egy hónapot szedtem, és a terméknek köszönhetően eltűnt állandó éhségérzetem, és megjelent a könnyedség. Eszem, mint mindig, és nem hízom!

Dóra, 26 éves

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: