Fleximed ízületek esetén: segít a test megfelelő működésében!

Fleximed ízületek esetén: segít a test megfelelő működésében!

Minden második magyar ember, tehát 47%-uk küzd mozgásszervi fájdalommal, de csupán 11%-a jár gyógytornára, pedig a gyógyulás egyik kulcsa a mozgásfunkciók visszaállítására hivatott, személyre szabott mozgásterápia.

 

A fájdalom hátterében számos ok lehet: helytelen testtartás, nehéz csomagok hordozása az egyik kézben vagy a vállon, mozgás szegény életmód.

 

A FlexiMed egy egyedülálló norvég recept alapján készült, amely 8 hatóanyagra épül, amelyet kifejezetten az ízületi porc, a csontok és az izmok támogatására fejlesztettek ki. Most, hogy a FlexiMed-et bevezetjük a magyar piacra, egy egyedi ajánlatunk van az Ön számára.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Egyedülálló ajánlat

Fleximed ízületek esetén: segít a test megfelelő működésében!

 • Havi étrend-kiegészítő INGYEN
 • A postaköltség csupán
 • Kézbesítés egyenesen az Ön postaládájába

A FlexiMed segít a szervezet működésében

Fleximed ízületek esetén: segít a test megfelelő működésében!

 1. Csontok
  A Kálcium, Magnézium, Mangán és D-vitamin segítenek megtartani a csontok egészségét.
 2. Ízület
  A C-vitamin serkenti a kollagén képződést és biztosítja az egészséges ízületi funkciókat.
 3. Izmok
  A Kálcium, Magnézium és a D-vitamin hozzájárulnak a normál csontozat fenntartásához.
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Ügyfeleink véleménye:

Arianna, Kistarcsa

“A kisfiam születése előtt is igyekeztem az egészséges életmódot választani. A sporttal és a szénhidrát-csökkentett étrenddel ez könnyen kivitelezhető volt. Mióta állapotos vagyok második gyermekemmel, azóta még inkább figyelnem kell a csontozatom egészségére, hisz tudom, hogy még több kálciumra van szüksége testemnek ahhoz, hogy kisbabám megfelelően fejlődjön!”

Erika, Budapest

„Munkámból adódóan figyelnem kell a testem jelzéseire, nem hanyagolhatom el, ha úgy érzem fáj a térdem, vagy nehezemre esik egy hosszabb sétát megtenni. Ezért úgy döntöttem, nem hagyom annyiban és teszek azért, hogy idősebb koromban is élvezni tudjam a mozgás adta örömöket. A squash új szemszögből mutatta meg nekem, hogy a kor csak egy szám és ha karban tartjuk testünket meghálálja azt.”

Katalin, Budapest

(egyikük az “én étrend-kiegészítőm” játékunk nyertesei közül)„Régebben voltak izomgörcseim, fáradékony voltam, rossz alvó, ezáltal kicsit ingerlékenyebb is, koncentrációs készségem egyre csökkent. Manapság már, bár elmúltam ötven éves, remek a közérzetem, évek óta nem voltak izom görcseim, az alvásom is pihentető. A mozgást nem hanyagoltam el. Az életmódváltásnak köszönhetően mostanra elmondhatom, jobb a fizikai és a szellemi állóképességem, enyhültek az erős frontérzékeny fejfájásaim, az ízületi gyulladások már a múlt kellemetlen emlékei.”

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: