Flexumgel: az ízületek komplex kezelése 21 nap alatt

Flexumgel: az ízületek komplex kezelése 21 nap alatt

 • Visszaállítja a csont- és porcszövetet,
 • Azonnal csökkenti a fájdalmat
 • Megállítja a gyulladásos folyamatot
 • Megszünteti az ízületek fájdalmát és duzzanatát
 • Elpusztítjaa fertőzést
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

MILYEN BETEGSÉGEKKEL KÜZD AZ FLEXUMGEL®?

Flexumgel®— Egyedülálló komplex az ízületi betegségek ellen, amely páratlan a magyar piacon.

Ennek oka – egy különleges összetétel a fő hatóanyaggal – Cosamin . Értéke a vitaminok és nyomelemek (foszfor, kálium, nikkel, kalcium, szilícium, nátrium stb.) Gazdag tartalmának köszönhető, valamint a 22-ből természetben létező 18 aminosav.

A FLEXUMGEL ® KOMPLEX TERÁPIÁBAN GARANTÁLTAN GARANTÁLTAN MEGSZABADULHAT AZ ALÁBBI BETEGSÉGEKTŐL:

 • Arthritis és arthrosis
 • Synovitis
 • Osteochondrosis és osteoporosis
 • Bursitis

Flexumgel: az ízületek komplex kezelése 21 nap alatt

 1. Természetes érzéstelenítő
 2. Azonnal enyhíti a fájdalmat
 3. Elősegíti a csontregenerációt
 4. Helyreállítja a porc működését
 5. A problémás területet hiányzó vitaminokkal és ásványi anyagokkal telíti
 6. Kompenzálja az ízületi (csont) folyadék hiányát
 7. Javítja a tápanyagok emészthetőségét
 8. Méregteleníti a testet

HASZNÁLJA FLEXUMGEL® NAPONTA KÉTSZER 21 NAPIG – — ÉS FELEJTSE EL A BETEGSÉGET ÖRÖKRE

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

FÜGGETLEN KUTATÁS

2019-ban 1700 önkéntes részvételével végeztek tanulmányokat, akik különböző mértékben elhanyagolták az ízületi betegségeket. A feltételek szerint az első 30 napban naponta kétszer Flexumgel ® krémet alkalmaztak. Ezt követte a 30 napos pihenés, és szükség esetén a tanfolyam megismétlése. A kísérlet végén a kapott adatok alapján statisztikákat állítottunk össze.

 • A résztvevők 97% -a tapasztalta azonnali fájdalomcsillapítást
 • A betegek 84% -a legyőzte a betegséget egy kúra során
 • 66% visszatért az aktív életbe a kúra befejezése után egy héttel
 • 81% -uk általános javulást mutatott a jóllétben és az erő erősségében

A SEBÉSZ MEGJEGYZÉSE:

Általában az emberek a betegség ezen szakaszában fordulnak hozzám , amikor sürgős intézkedésekre van szükség. Mielőtt a betegség végtelen gyötrődéssé válik, a betegeket megmentik a kétes hatékonyságú improvizált eszközök.

Fontos két dolgot megérteni: 1) minél hamarabb kezdődik a kezelés, annál hatékonyabb lesz az eredmény, 2) az ízületi betegségek önmagukban nem gyógyíthatók fájdalomcsillapítókkal . Ezért az ízületek kezelésében vezető szerepet játszik a külső alkalmazásra szánt gyógyszerek közvetlenül a gyulladásos fókuszon. Míg a kenőcsök, a tablettákat úgy tervezték, hogy enyhítsék a görcsöket, enyhítsék a fájdalmat.

Az ízületi betegségek kezelésére racionális választani egy átfogó megoldást.. A bizonyítékokon alapuló gyógyászatban az ízületi betegségek elleni küzdelem leghatékonyabb eszköze ma a Flexumgel ®krém . Tapasztalat szerint azt mondom, hogy a betegek 90% -a teljesen gyógyítható egyetlen kúra során. Számomra, mint orvos, ez egy nagy szám, ezért a betegeknek Flexumgel®.tanácsolom

Nemes Csaba, Traumatológus, az Articularis sebészet és Artroszkópia Tanszék sebésze

KRÉM KÜLSŐ HASZNÁLATRA:

 1. Szabadítsa fel a test érintett területét a ruházattól.
 2. Nyomjon egy kis krémet a kezére és dörzsölje a kezét.
 3. Vékony réteget kell felvinni az érintett területre.
 4. Ismételje meg az eljárást 2-3 hétig

Flexumgel: az ízületek komplex kezelése 21 nap alatt

ÖSSZETÉTEL FLEXUMGEL

A krém zárt mikrokapszulákat tartalmaz, amelyek megtartják az aktív összetevők jótékony tulajdonságait. A krém alkalmazása közben közvetlenül szakadnak, és a friss összetétel mélyen behatol a szövetbe, maximalizálva a gyógyszer hatását.

 • Tengeri sün kivonat. Erősíti a porcot, az inakat, a szalagokat, enyhíti a gyulladást és a duzzanatot, elősegíti a porc aktív regenerációját
 • Ördöggyökér-kivonat. Növeli az ízületi mobilitást, harcol a fertőzések ellen, eltávolítja a pangásos formációkat, javítja a véráramlást
 • Boswellia serrate. Megakadályozza az ízületek és ínszalagok pusztulását, teljes mértékben erősíti a kezelés eredményét
 • Cosamin. Enyhíti az ízületi fájdalmat, táplálja a kötőszövetet
 • Tengeri csillagkivonat. Megállítja a vérzést, hozzájárul a védőfólia kialakulásához a gyulladt szöveteken

NÉHÁNY A 7 588 VÉLEMÉNYBŐL:

Két éven át a könyököm borzasztóan fájt, nincs idő az orvoshoz. A kenőcs jól ment, könnyebbnek tűnt,aztán hirtelen a könyökénél volt egy dudor, mint a bursitis. Rémült – szenvedély! Hála a feleségemnek, ragaszkodott hozzá, hogy úgy bánjanak velem, ahogy kellett volna. Pár napig a duzzanat eltűnt, a fájdalom teljesen megállt. Végre teljes jogú embernek érzem magam!

Barbár András, 46 éves

Egy cisztát találtak a térdem alatt, az orvos azt mondta, hogy nem tehet semmit, nem tudta elérni.Elment egy másik orvos, Flexumgel írta ki a térdre.A fájdalom három hét alatt elmúlt.Hat hónappal később kiderült, hogy a ciszta csodával határos módon megoldódott!

Kovács Erzsi, 39 év

Eltörtem a lábam, és hosszú ideig feküdtem a kórházban terhességi csíkokon, az orvos azt mondta, hogy járni fogok, de meg kell szoknom a periodikus fájdalmakat. Azonban a szenvedés elviselhetetlen volt, minden lépés, mint egy teszt. A szövet visszaállítására megvásároltam a Flexumgel. A fájdalom azonnal csökkent. Remélem, hamarosan elmennek.

Sücs Katalin, 54 év

A gerincet fájtam, nem nagy jelentőséget tulajdonítottam rá, amíg türelmetlen volt – annyira, hogy nem tudtam kiegyenesíteni magam. Megkezdtem a Flexumgel-es sürgősségi kezelést. Egy hét alatt visszatértem a normális életbe!

Vadász András, 27 év

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: