Formelan a potenciaért: 28 nap múlva a péniszed 4 perc alatt készen fog állni

Formelan a potenciaért: 28 nap múlva a péniszed 4 perc alatt készen fog állni

 • megszabadulni a gyenge erekció okozta problémáktól vagy annak hiányától – természetes és az egészségre veszélytelen módon
 • növelni a szex adta örömöt és a partnerednek egymás után 5 orgazmust okozni
 • kőkemény erekciót elérni minden alkalommal, amikor szexre vágysz,
 • erőteljes erekciót fenntartani hosszabb ideig – olyan 45 percig,
 • megnövelni a libidód és a tesztoszteronszinted és ezáltal energiára szert tenni és tovább bírni az ágyban…

Nem számít, hány éves vagy és mennyi ideje küzdesz merevedési gondokkal. Mindegy, hogy a merevedési gondokat az életkorod, a stressz vagy genetikai adottságaid váltják-e ki. Még ha az orvos azt is mondta, hogy esélyed sincs… Tudd, hogy 28 napon belül már élvezheted is az intenzív szexet, úgy, mintha egy beizgult 20 éves lennél. Pumpák, kenőcsök és vegyi tabletták nélkül!

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Az Formelan ezért olyan tökéletes alternatívája a megerőltető, péniszstimuláló egyéb módszerekkel szemben.

 1. többé nem fenyeget majd az a kockázat, hogy péniszed vérerei megsérülnek, megszabadulsz ejakulációs problémáidtól és a visszafordíthatatlan impotenciától, amely a péniszpumpát használó férfiakat érinti,
 2. elfelejted a szégyent és kellemetlen érzést, amelyet akkor érzel, amikor a barátnőd előtt mutatkozol mesterséges, rövid ideig tartó erekcióddal,
 3. visszatér az életedbe a hosszabb, vad és spontán szex adta öröm,
 4. kőkemény merevedésed lesz egészen addig, amíg el nem élvezel,
 5. több százezer forintot spórolsz meg, ahelyett, hogy olyan használhatatlan eszközökre költenéd, amelyek elromlanak és cserélni kell őket.

Formelan a potenciaért: 28 nap múlva a péniszed 4 perc alatt készen fog állni

Azok a férfiak, akik megszokták a péniszpumpák használatát, csodálkoznak az új formula hatékonyságán. Miért? Teljes merevedés 4 másodperc alatt, ami 45 percig tart!
Hogy is szalaszthatnád el ezt az esélyt, hogy mostantól mindig erőteljes erekciót érj el, amikor csak szeretnéd?

 • GARANTÁLTAN AKCIÓRA KÉSZ LESZEL BÁRMILYEN FELTÉTEL MELLETT
 • KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ
 • a barlangos testek tér9fogata legalább 71,4%-kal nő
 • TÖBB SZÁZEZER FORINT MEGTAKARÍTÁS
 • 100%-os szexuális hatékonyság
 • a tesztoszteronszint és az erekció időtartama megnő

Háromszoros elégedettségi garancia

 1. Eredetiségi garancia – a Formelan makro-molekuláris kezelés formulájába a péniszben lévő barlangos testekre legerősebb hatást kifejtő anyagokat zárták be. Hatékonyságát, azaz a barlangos testek genetikai méretük maximális megnövelését klinikai vizsgálatok igazolják. Ez az egyetlen ilyen innovatív formula. Ezért biztos lehetsz benne, hogy az eredeti terméket kapod meg, amely kizárólag az alábbi weboldalon keresztül érhető el.
 2. Minőséggarancia – a makro-molekuláris formula fejlett gyártástechnológiának köszönhetően a Formelan a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelel. Az egészséged és a jó közérzeted érdekében az aktív hatóanyagok koncentrációját úgy válogattuk össze, hogy a kezelés tökéletesen biztonságos legyen. Mindezt azért, hogy 100%-ban megfeleljen az elvárásaidnak.
 3. Elégedettségi garancia – számos laboratóriumi és fogyasztói teszt erősíti meg a Formelan kezelés nagyfokú hatékonyságát. Ezekre az eredményekre alapozva, a kezelést a világ legismertebb specialistái is dicsérik. Meggyőződésük, hogy 28 nap alatt hosszan tartó, kemény erekciókat idéz elő bármikor, amikor azt szeretnéd.
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Formelan a potenciaért: 28 nap múlva a péniszed 4 perc alatt készen fog állni

Szakértői vélemény

A természetes összetevők csodákat tesznek – elég, ha a tudomány kifejleszti a tökéletes összetételét! Ez lebegett a szemem előtt, ez vezetett ahhoz, hogy kidolgoztam a potencianövelő formulát. A kezelés kizárólag természetes, biztonságos, és szuper-hatékony összetevőket tartalmaz. Erekciós gél formájába helyeztem, hogy mindenki gond nélkül otthon is elvégezhesse a kezelést. Ezt a készítményt igen egyszerű használni, elég az együttlét előtt bekenni vele a péniszedet, hogy azonnal hosszan tartó, erős merevedésben legyen részed, 4 hét után pedig hosszú és vastag péniszed legyen.

prof. Masaru Kimura

Vélemények

Unalom az ágyban? Amióta ezt a kezelést használom, az ágyamban unalomnak nincs helye. A csajok ájuldoznak a gyönyörtől!

Robi, 37 éves, Salgótarján

Egy hónap elteltével a péniszem szex közben olyan jó 45 percig állt. Ezenfelül minden alkalommal orgazmust váltottam ki a partneremnél. Gyakran 2-szer egymás után. A komplexusok és a szégyenkezés már a múlté! Ajánlom!

Barnabás, 31 éves, Zalakaros

A szexuális életem nem volt túl sikeres. Pontosan tudtam, hogy mi a probléma. Ilyen erekciós problémákkal nem tudtam orgazmust adni a feleségemnek. Végül megunta és csalódottságában már nem is kívánta velem a szexet. A hidrogélt választottam a pumpák és más furcsa „kínzó eszköz” helyett a péniszem számára, így észre sem vette, hogy elkezdtem a kezelést. A Formelan-gel sokkal jobban indul minden együttlét, és tovább tart. Most egymás után háromszor is csináljuk, csak úgy nyög a gyönyörtől.

Szabi, 42 éves, Eger

Szeretem látni, amikor valóban azt kapom, amiért fizettem. Ezért minden nap dokumentáltam a kezelésem eredményeit. Az első napon az erekcióm nem 15, hanem 20 percig tartott. Egy hét után intenzív szexet folytattam fél órán keresztül, és 14 nap múlva a feleségem 40 perc elteltével kért, hogy tartsunk szünetet, mert már nem bírja tovább… Csak egy módon tudom kommentálni: WOW!

Tamás, 45 éves, Székesfehérvár

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: