Fresh Fingers a köröm gomba: ne legyen félénk a lábad!

Fresh Fingers a köröm gomba: ne legyen félénk a lábad!

Kezdésként szeretném leszögezni, hogy semmi bajom nincs Magyarországgal, a magyar kultúrával és az országban élő emberekkel. Tény, hogy az európai orvosok többsége ledöbbent a gombás fertőzésre szakosodott kezelési módszereiteken. Az itt alkalmazott gyógyszerek többségében található anyagok teljesen másra valók az általános bőrgyógyászatban. Tudod, mit ajánlanak a magyar orvosok a gombás fertőzés kezelésére? A Terbinafinhoz, klotrimazolhoz és az Exoderilhez hasonló készítményeket…

 

Az európai orvosok többsége azonban pontosan tudja, hogy képtelenség leküzdeni a fertőzést az ilyen típusú gyógyszerekkel. Az említett termékek eredménytelenségét már évekkel ezelőtt bebizonyították! Ezek a készítmények csak rövid időre, felületesen kezelik a gombás fertőzés tüneteit. Később, a hatás csökkenésével, a fertőzés tünetei még inkább felerősödnek. A kellemetlenségek elkerülése érdekében, egész életünkben kellene alkalmaznunk a szóban forgó termékeket. A magyar betegek pontosan ezt teszik…

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Meglepődnél, ha azt mondanám, hogy Európa többi országában körülbelül már 5-7 éve búcsút intettek az ilyen típusú kezelési módszereknek?

Nálunk a fent felsorolt gyógyszereket csak nagyon ritkán, szükség esetén, a betegség külső tüneteinek gyors eltüntetésére használják. De miért van ez másként itt? Az egyetlen magyarázat az, hogy a magyar orvosoknak nem érdeke a beteg gombás fertőzésének meggyógyítása. Sokkal jövedelmezőbb számukra, ha mindig fogadhatják a pácienseket és felírhatják nekik a drágábbnál drágább gombaölő készítményeket.

Németországban hogyan kezelik a gombás fertőzést?

Fresh Fingers a köröm gomba: ne legyen félénk a lábad!

A német betegek többsége teljes életet tud élni és egészségesnek érzi magát a betegség után és szerencsére, a visszaeső páciensek 60%-a is kiegyensúlyozottan él a kezelés után. Egy, a Magyarországon tapasztaltaktól teljesen eltérő kezelési módszerrel végérvényesen le lehet számolni a gombás fertőzéssel.

Szabályosan felállt a szőr a hátamon, amikor megláttam a magyar orvosi statisztikákat. Tudtad, hogy a gombás fertőzés a rákos megbetegedések után a harmadik helyen áll a leggyakrabban előforduló betegségek listáján? A két dobogós helyezett többnyire a túlsúly vagy genetikai hajlam miatt alakul ki. Az itt élő emberek többsége nagyon fiatalon hal meg, a páciensek 80%-a átlagosan 60 évet él!

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Egy olyan gyógyszer sem kapható Magyarországon, amely képes lenne meggyógyítani a betegséget?

Az Európában használt gyógykészítményeket Magyarországról is be lehet szerezni. A magyar betegeknek a Fresh Fingers használatát ajánlom. A Fresh Fingers nevű készítményt meglepő módon egy magyar tudós fejlesztette ki, 2015-ben. A termék spray formátuma a könnyű alkalmazást segíti. A készítmény használata mellett az égő, viszkető érzés átlagosan 20-30 perc alatt elmúlik. A páciensek többsége két hét alatt teljesen búcsút tud inteni a gombás fertőzésnek!

A Fresh Fingers a magyar drogériákban is kapható?

Fresh Fingers a köröm gomba: ne legyen félénk a lábad!

A probléma az, hogy sajnos nem, pedig a modern technológiát használó bőrgyógyászok többsége ismeri a Fresh Fingers jótékony hatását. Én úgy tudom, hogy a Fresh Fingers gyártói szerették volna, ha termékük a magyar gyógyszerekkel együtt kerül árusításra, de nem jártak sikerrel. Mint azt már említettem, a magyar orvosoknak nem érdekük meggyógyítani a gombás fertőzésben szenvedőket. A gyógyszerészeti ipar egész Európában az üzletről szól! Magyarország kivételével azonban többnyire előtérbe helyezik a páciensek egészségügyi állapotát.

Mennyi ideig tart az akció?

A kedvezmény a készlet erejéig tart. Szeretnék figyelmeztetni mindenkit! Lassan elfogynak az akciós áron vásárolható termékek. Az elmúlt napokban egyre több rendelés érkezett a készítményre. Valószínűleg, a magyar betegek is megismerték a Fresh Fingers más gyógyszerekkel szembeni kiemelkedő hatását.

Hozzászólások

Farkas Andrea

Ismerem ezt a termék, 2017 körül már használtam (az egyik bőrgyógyász barátom ajánlotta nekem)! Egy hét alatt szabadultam meg a gombás fertőzéstől! :)

Boros Péter

Közel 20 éve szenvedek gombás fertőzésben, szinte az összes körmömet elveszítettem!!! Holnap fog megérkezni a Fresh Fingers csomagom a postára! Ez a termék az utolsó reményem!!!

Sós Daniella

Van, aki már rendelt ebből a termékből? Osszátok meg az eddigi tapasztalataitokat, légyszi!

Orosz Milán

Nekem tegnap érkezett meg a csomagom. Először kételkedtem az akcióban és úgy gondoltam, hogy átverés az egész. Miután megérkezett a készítmény, szinte azonnal elkezdtem alkalmazni azt. Már most megtérült a termék árának a fele!

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: