Friocard a magas vérnyomásból: segítség magas vérnyomás esetén meleg évszakban!

Friocard a magas vérnyomásból: segítség magas vérnyomás esetén meleg évszakban!

  • Segít csökkenteni a szív, az erek és a légzőrendszer megterhelését a meleg évszakban
  • Elősegíti a vérnyomás normalizálását
  • Segít javítani a vér áramlását az agyba
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Friocard kapszula – természetes összetétel segítség magas vérnyomás esetén

Friocard a magas vérnyomásból: segítség magas vérnyomás esetén meleg évszakban!

  1. Citromfű segít megnyugtatni és lassítani a légzést, normalizálni a szív- és érrendszer működését
  2. Közönséges galagonya elősegíti a vérnyomás csökkentését, segít enyhíteni az ingerlékenységet és a fáradtságot, a szívritmuszavart
  3. B6-Vitamin segít normalizálni a vérnyomást, javítani a véráramot az agyba, megnyugtatni az idegrendszert, elősegíti az értágítást
  4. Fokhagyma segít megelőzni a vérrögök kialakulását, megerősíteni az érfalakat, segít megelőzni eltömődésüket, csökkenteni a vérnyomást

Hogyan kell szedni a Friocard szert?

  • Szedje 1 kapszulájával 2 alkalommal egy nap étkezés közben
  • Ismételje meg naponta az egész kúra alatt
  • Rögzítse a kúrát 2-3 hónap múlva
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Friocard – segítség a magas vérnyomással szemben a meleg évszakban

A meleg évszak rendkívül veszélyes azon emberek számára, akiknek magas vérnyomás problémáik vannak. A magas hőmérséklet megnehezíti a szív működését, ami viszont súlyos szövődményekhez vezethet. Ezt segít elkerülni a Friocard szer.

 

Ez egy egyedülálló szer, amelyet meleg évszakban való szedésre fejlesztettek ki, amikor a szív- és érrendszer keményen dolgozik.

 

Német szakértők tudják, hogy a Friocard segít normalizálni a szív- és légzési ritmust, elősegíti az értágítást és segíti az idegrendszer megnyugtatását. Óvatosan és a szervezet károsítása nélkül segíti elő a vérnyomás csökkentését és normál keretek közti fenntartását.

Walter Berger
endokrinológus egy berlini magánklinikán

Friocard vásárlók visszajelzései

R. Mária
A Friocard megszabadított a fejfájástól

Minden nyáron vérnyomásproblémáim kezdődtek. Mindez amiatt, mert örökletes hipertóniám van. Fájdalomcsillapítót szedtem, de tudtam, hogy nem ez a megoldás a problémára. A problémát a Friocard kapszula oldotta meg. Amióta szedem ezt a szert, a hipertónia nem zavar. Ezen a nyáron egy napot sem fájt a fejem.

L. Pál
Már régóta nem éreztem ilyen jól magam

Friocard – megváltoztatta az életemet. Régebben vérnyomás problémáim voltak, fájdalomcsillapítót szedtem, beteget jelentettem a munkában és egész nap ágyban feküdtem. De a Friocard kúra után a vérnyomásom normalizálódott, még nagy forróság idején sem emelkedik. Többet már nem aggódom az egészségemért és sok időt töltök a barátaimmal.

V. Marik
Javult a memória és a látás

Jó szer vérnyomásra, fokozatosan és biztonságosan csökkenti. Észrevettem a szer egy érdekes hatását. Jobb lett a memóriám, jobb lett az ítélőképességem. Elkezdtem jobban látni, nagyon érdekes hatás.

M. Alex
Többé nem félek a hőségtől

A magas levegő hőmérséklet mindig rossz hatással volt rám. Nevezetesen, a vérnyomásom hirtelen megemelkedett. Emellett szörnyen éreztem magam: állandó levertség. De miután elkezdtem szedni a Friocard szert, a helyzet megváltozott. A vérnyomás többé nem emelkedik, bármilyen meleg is legyen, csodálatosan érzem magam.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: