FungaFix gombából: FELEJTSE EL A KÖRÖMGOMBÁT ÖRÖKRE!

FungaFix gombából: FELEJTSE EL A KÖRÖMGOMBÁT ÖRÖKRE!

 • Azonnal kiküszöböli a kellemetlen tüneteket
 • Mélyen behatol a bőrbe és elpusztítja a körömgomba okozóját
 • Teljes gyógyulás már az első használat után
 • Meggátolja a körömgomba újabb kialakulását
 • Teljesen biztonságos és természetes összetevők
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

FUNGAFIX – HATÉKONY FEGYVER A KÖRÖMGOMBA ELLEN

FungaFix gombából: FELEJTSE EL A KÖRÖMGOMBÁT ÖRÖKRE!

Egy hét használat után:

 1. Dermatológus választás 100%-an megöli a micellás gombákat az érintett területen
 2. Kiváló bőrt, hajat és körmöket kap
 3. Normalizálódik az alvás és eltűnik az ingerlékenység
 4. Védőréteget képez a bőrön, ami nem engedi a körömgomba kialakulását

HOGYAN RENDELHETEK?

 • LÉPÉS 1 Töltse ki a lenti űrlapot
 • LÉPÉS 2 Valamelyik kollégánk 60 perccel később kapcsolatba lép önnel
 • LÉPÉS 3 Gondosan becsomagoljuk a megrendelést és aznap kiszállítjuk
 • LÉPÉS 4 A fizetés a termék kézhezvétele után történik
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

HOGYAN MŰKÖDIK A FUNGAFIX?

FungaFix gombából: FELEJTSE EL A KÖRÖMGOMBÁT ÖRÖKRE!

 • LÉPÉS 1. A termék behatol a bőr mély rétegeibe Az innovatív formulának köszönhetően a FungaFix mélyen behatol a bőr rétegeibe és közvetlen kihatással lesz a körömgombát okozó baktériumra. Az undecilén és a szalicilsav megöli ezeket a baktériumokat, fertőtleníti a bőrfelületet, miközben csökkenti a faggyútermelést.
 • LÉPÉS 2. FÁJDALOM ÉS BŐRPÍR KIKÜSZÖBÖLÉSE A kámfor és a mentol azonnal enyhíti az égés és viszketés kellemetlen érzését, ami pozitívan befolyásolja a bőr receptorokat. A propoliszban, lanolinban (gyapjúviasz), méhviaszban és orbáncfűben lévő olaj eltávolítja a bőrpírt és a hámlasztást. A bőr természetes árnyalatot kap.
 • LÉPÉS 3. REGENERÁLÁS ÉS TÁPLÁLÁS A FungaFix-nek természetes hatóanyagai vannak, amelyek sejt regenerálást és tápanyag szállítást biztosítanak a bőrben. A négy olaj kombinációja gyógyító, csillapító és fertőtlenítő hatású. Meggátolják a körömgomba kialakulását.

SZAKÉRTŐK VÉLEMÉNYE

Minden dermatológus világszerte áttörésként ismeri el a FungaFix-et az orvostudományban. Mivel mélyen behatol a bőr rétegeibe, ez az innovatív farmakológiai felfedezés nemcsak a tüneteket küszöböli ki, hanem a kellemetlen érzés okozóját is. Szó szerint megöli a baktériumok molekuláit. 10 esetben mind a 10 alkalmával javulást lehet tapasztalni. Minden páciensnek ajánlom a FungaFix-et, és a kollégáimmal is megosztom ezt az orvosi áttörést.

Dr. Brown, “Eitermed” klinika fő dermatológusa, 19 év tapasztalat

Az emberek vizuális története megerősíti a krém hatékonyságát

Mindig is szép akartam lenni és jól kinézni. Egy napon körömgombával fertőztem meg egy manikűrösnél. Először nem értettem, miért piros minden. Az orvosom a FungaFix-et javasolta, mivel a tünet határozottan a körömgombára utalt. Nem tudtam elhinni, hogy két nap használat után a bőröm már nem hámlott és a pír is eltűnt!

Tamara, 29 éves

Már nagyon untam a viszkető és égető érzést a lábaimon. A munkahelyemen lehetetlen cipőben lennem. Már mindent kipróbáltam, púdert, különböző krémeket, de csak a barátom egyik tanácsa bizonyult sikeresnek! A Fungalix valóban segít! Ezt semmi túlzás nélkül írom, ugyanis, ha valami fáj, a legjobb kezelést kell választani! Én 100%-ban ajánlom!

Péter, 33 éves

Folyamatosan zavart a lábaim viszketése és kellemetlen szaguk. Még a barátaim is mondták, hogy ez nem normális. Miután több mindent is kipróbáltam, rendeltem néhány tubus krémet. Féltem, hogy nem lesz elég. De a harmadik napon észrevettem, hogy eltűnt a kellemetlen szag. Köszönöm a termék gyártóinak!

Dániel, 42 éves

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: