Fungolock gomba ellen: természetes alapú gél külsőleges alkalmazásra

Fungolock gomba ellen: természetes alapú gél külsőleges alkalmazásra

A köröm- és lábgomba gyors kezelése és megelőzése szarkofág-szerűen történik, amely fokozza a gombaspórák elpusztítását

 

Első használat után:

 • Megszűnik a viszketés és a bőr nem hámlik tovább
 • Enyhíti az izzadságszagot

A kúra után:

 • A körömlemez teljes mértékben helyreáll
 • A sarok és a lábujjak közötti repedezettség begyógyul
 • Helyi immunitás képződik a gombás fertőzésekkel szemben
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

A készítmény legfőbb célja, hogy a lehető leggyorsabban orvosoljuk a következő problémákat:

 1. Sérült körömlemez
 2. A köröm formájának megváltozása
 3. A köröm színbeli elváltozása (sárgulás, feketedés)
 4. A köröm leválása a körömágytól
 5. Barázdák és a fehér foltok a köröm
 6. Repedés és hámlás
 7. Viszketés és égő érzés
 8. A bőr elszarusodása
 9. Kellemetlen szagok
 10. Hólyagok a lábon
 11. Zsibbadás és bizsergés
 12. Bőr gyulladásos tünetei a lábfej területén

Fungolock gomba ellen: természetes alapú gél külsőleges alkalmazásra

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Hogyan fejti ki hatását az «Fungolock®» gél?

Lágyítja a körömlemezt, az aktív anyagok behatolnak a köröm érintett területébe és megsemmisítik a gomba spóráit, ami lehetetlenné teszi a további szaporodást. A főbb aktív összetevők és tulajdonságaik:

 • Narancseper lé + kukui dió olaj — fertőtleníti és megsemmisíti a gombás fertőzés szerkezetét, megszünteti a viszketést és a kellemetlenséget valamint felgyorsítja a sérülések és repedések gyógyulását.
 • Chaga kivonat + lapacho kivonat — megakadályozza a kórokozók szaporodását és növekedését, táplálja és hidratálja a bőrt, enyhíti a túlzott izzadást és a kellemetlen szagokat.
 • Kendermagolaj + teafa olaj — védőréteget képez, melynek révén megakadályozza a baktériumok szaporodását, erősíti a körömlemezt.
 • Hernyógomba + betulin — erősíti az immunrendszert, hozzájárul a krónikus gombás betegségek gyógyításához, javítja a bőr állapotát.

Használati útmutató

 1. Vigye fel a gélt az érintett bőrfelületre és a körömre. Azonnal felszívódik, és a szövetek mély rétegeiben sejtek szintjén fejti ki hatását, majd véglegesen elpusztítja a kórokozókat
 2. A fertőzés miatt sérült lábujjak végére húzzon gumikesztyűt, biztosítva ezzel a megfelelő mikroklímát, így a gél hatóanyagai nem párolognak el a felületről, hanem mélyen behatolnak a bőr és a körmök szerkezetébe, ezáltal nagyobb hatást képesek kifejteni.

Miben különbözik az «Fungolock®» gél a többi gombaellenes készítménytől?

 • A gél az érintett területet víztaszító tulajdonságú védőréteggel látja el, amely szarkofág módjára viselkedik. A gombaspórákat az ezt követő 20 óra alatt elpusztítják.
 • Folyékony kivitelezésének köszönhetően a gél a körömcsatornákon keresztül eljut a fertőzés forrásához, és helyben pusztítja el a gombát.
 • A készítmény hatóanyagai felhalmozódnak a testben, melynek köszönhetően immunitást képez a gombafertőzésekkel szemben. Az újbóli megfertőződés esélye egyenlő a nullával.

Fungolock gomba ellen: természetes alapú gél külsőleges alkalmazásra

Nézzük, mit mondanak a hivatásos szakemberek:

A készítmény hatékonysága régóta bizonyított. Legfőbb erénye, a komplex hatás. Még akkor is, ha a felsorolt tüneteket csak részben tapasztalja, érdemes elkezdeni használni az «Fungolock®» gélt megelőzés céljából. A lábgomba szédületes gyorsasággal terjed! Ma még csak egy kicsit hámlik és viszket, holnap pedig már napi 5-szöt kell antibiotikumot szednie. Ne húzza tovább! Kezdje el a kezelést most. A gomba ráadásul fertőző. Ha a közeli hozzátartozója fertőzött, akkor ön is könnyen elkaphatja!

— Dr. Balogh András, Bőrgyógyász, kozmetikus, mikológus professzor

Mennyi időn belül várható eredmény?

Első használat után megszűnik a viszketés és a bőr hámlása, enyhül az izzadás és a kellemetlen szag. 14 nappal később megszűnik a sarok és a lábujjak közötti repedezettség. A további felhasználással a körömlemez teljesen helyreáll és immunitás képződik a gombás fertőzésekkel szemben (a szervezet egyéni tulajdonságaitól függően, általában 1-3 hónap alatt)

Nézzék meg, hogyan segített az «Fungolock®» gél másoknak:

Az «Fungolock®» előtt azt gondoltam, hogy a gomba már csak ilyen: előjön, aztán almúlik és így tovább… Csomó minden t kipróbáltam már. A tünetek elmúltak, de a gomba csak nem szűnt meg. Orvoshoz kellett mennem, aki az «Fungolock ®» gélt írta fel. Azóta fél éve semmi bajom.

Mariann, Pécs

Olyan sima a bőröm, mint fiatalkoromban! Sokat járok uszodába. Amikor megtudtam, hogy gombám van nem csodálkoztam, hiszen a fürdő közös, a zuhanyzókban, öltözőkben sok ember megfordul. Ez már csak ilyen. Nálunk már mindenki tudja, hogy az «Fungolock ®» gélnél nincs jobb! Mindenki ezt használja és azóta semmi bajunk sincs!

Anikó, Szombathely

A gomba hozzászokik azokhoz a szerekhez, amivel kezeljük. A férjemnek nagyon izzadt a lába, emiatt a gomba sem múlt el. Éppen emiatt esett a választásunk az «Fungolock ®» gélre. Mert az mindkettőt kezeli. 3 hónapig kentem. Azóta elmúlt!

Katalin, Budapest

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: