Green Acne Stick akne: alkalmazza, várjon 5 percet, törölje le! Nincs több mitesszer!

Green Acne Stick akne: alkalmazza, várjon 5 percet, törölje le! Nincs több mitesszer!

 • Könnyű és ártalmatlan pórustisztítás
 • Férfiak és nők számára
 • A családi költségvetés megtakarítása
 • Halmozott pórusösszehúzó hatás
 • Természetes krém egy kényelmes pálcikában
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Miért kell megszabadulni a mitesszerektől?

Green Acne Stick akne: alkalmazza, várjon 5 percet, törölje le! Nincs több mitesszer!

 • Teljesen eltömíti a pórusokat és károsítja a bőr hidrolipidköpenyét.
 • Lelassítja a bőr “légzését”, ami gyorsabb öregedést okoz.
 • Pattanásokat, gyulladásokat okoz a bőrön.
 • Veszélyes baktériumok és mikrobák halmozódnak fel a mitesszerekben.

A Green Acne Stick az MVE japán kozmetológusainak egyedülálló fejlesztése

Csak a felkelő nap országában lehet ilyen csodálatos krémet készíteni! Az eljárás után mindössze 5-10 perccel a bőr úgy néz ki, mintha a szalonban professzionális kémiai hámlasztást végeztek volna rajta.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Ártalmatlan összetétel és bőrre gyakorolt előnyök

Green Acne Stick akne: alkalmazza, várjon 5 percet, törölje le! Nincs több mitesszer!

Összetevők:

 1. Zöld tea kivonat
 2. Padlizsán kivonat
 3. Tokoferol (E-vitamin)
 4. Kaolin
 5. Glicerin

Egyszerű használat

 • Vigye fel a krémet a bőrre a kényelmes pálcika segítségével.
 • Várjon 5-10 percet, amíg a krém feloldja a zsírt.
 • Törölje le a krémet egy közönséges zsebkendővel, a mitesszerek a szöveten maradnak.

Kozmetológusok a Green Acne Stick-ről

Konkova Maria, bőrgyógyász-kozmetológus, 18 éves szakmai tapasztalattal

Pórustisztítóként a Green Acne Stick maximális egyszerűséget és kiváló hatékonyságot biztosít. A Green Acne Stick ugyanolyan hatékony a pórusokat kitöltő faggyú ellen, mint a mosogatószer az edényeken lévő zsír ellen. Egyszerűen vigye fel a bőrre, várjon egy keveset, majd törölje le.

 

Ezután a bőr teljesen tiszta, sima és egyenletes lesz, a pórusok pedig megszabadulnak a szennyeződésektől és az elhalt sejtektől. Az arca felfrissültnek és üdének fog tűnni. Ha mitesszerekkel küzd, mindenképpen próbálja ki a Green Acne Stick. Jelenleg ez a legjobb megoldás a mitesszerek ellen”.

Vevői vélemények

“Kiváló orvosság! Rendkívül elégedett vagyok, nem számítottam ilyen eredményre. Felkentem, vártam és letörölgettem. A mitesszerek eltűntek, a pórusok tiszták! Most már rendszeresen használom a Green Acne Stick-et. Mindenkinek ajánlom”.

Júlia

“Ez elképesztő, de tényleg! A Green Acne Stick-et egy kozmetikus barátnőm ajánlotta nekem, így tudtam, hogy segíteni fog, de nem gondoltam volna, hogy ilyen hatékony lesz! Már 2 hete használom, és a mitesszerek száma jelentősen csökkent. Korábban az egész orromat mitesszerek borították, most gyakorlatilag eltűntek. A pórusok szűkültek és már nem tömődnek el. Ez a legjobb mitesszeroldat, amit valaha használtam. Egy próbát mindenképpen megér! ”

Olga

“Az utasításban leírtak szerint alkalmaztam. Ennek eredményeként a homlokomon és az orromon lévő mitesszerek eltűntek (különösen az orr szárnyán volt különösen sok). Az arcom felső részén volt néhány nagyon kitágult pórus, amelyek összeszűkültek. A Green Acne Stick minden szempontból tetszett, beleértve a könnyű alkalmazhatóságot is.”

Áron

“Igazi megmentés számomra! Nagyon tág pórusaim vannak, ezért a foltok egyszerűen hatalmasak. Többféle módon próbáltam eltávolítani a mitesszereket, többek között préseléssel. Ezután általában sok pattanás jelenik meg, amelyek gennyesek. A Green Acne Stick sokkal hatékonyabban távolítja el a mitesszereket! Semmi sem gyullad be vagy szárad ki. A bőr ideális. Ilyen áron ez tökéletes megoldás. Ajánlottam a krémet a barátaimnak, és mindannyian imádták”.

Dorina

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: