HairGrow hajnövekedést serkentő tea: erős és fénylő haj!

HairGrow hajnövekedést serkentő tea: erős és fénylő haj!

 • töredeznek a hajvégek?
 • ritkul a haj?
 • korpásodik?
 • törékeny?
 • fakó hajszín?
 • túlzottan zsíros??
Megrendelés kedvezménnyel

Hajöblítő zsíros hajra

HairGrow hajnövekedést serkentő tea: erős és fénylő haj!

A kozmetikai eljárások során figyelembe kell vennie a haj jellemzőit, mivel a különböző típusú hajak eltérő ápolást igényelnek. A zsíros haj öblítésére szolgáló infúzió elkészítéséhez teára, citromlére és vodkára lesz szüksége adalékanyagok nélkül.

Forrázza le a teafüvet hogy erős főzetet kapjon, keverje össze egy teáskanál citromlével és ugyanennyi vodkával. Oldja fel a keveréket egy liter meleg vízben, és minden hajmosás után öblítse le ezzel a haját.

Már egy hét múlva a haja dús és selymes lesz.

Az okok

HairGrow hajnövekedést serkentő tea: erős és fénylő haj!

 1. környezetszennyeződés
 2. munkahelyi stressz
 3. helytelen táplálkozás
 4. allergiás reakciók
 5. „kemény” víz
 6. kialvatlanság
Megrendelés kedvezménnyel

Szakorvos tanácsai

Dr. Nemesi Balázs hajgyógyász

Nem mindenki képes a kopaszság témájáról elfogulatlanul beszélni. Sok férfi stresszel és gátlásokkal van tele emiatt és nehézségekbe ütközik a másik nemmel való kommunikációban.

 

Korábban a kopaszodást csak hajátültetéssel tudták orvosolni, de manapság vannak sokkal egyszerűbb megoldások is erre a problémára! Van egy szer, amit akár otthon is használhat – a HairGrow! Természetes összetevői megelőzik a kopaszodást, erősítik a hajszálak szerkezetét, selymessé és fényessé változtatják a hajat.

 

Ajánlottam a pácienseimnek a HairGrow kúrát és most mindegyikük boldog, hogy a hajhullás problémája megoldódott számukra!

Az ügyfeleink visszajelzései A teás hajmaszk hatékonysága 98%-ot ér el

Gergő, 36 éves 100%

Már minden reményem odaveszett. Azt vettem észre, hogy napról napra egyre jobban hullik a hajam. Kis csomók maradtak a fésűmben és a hajam gyorsabban hullott, mint amennyire nőtt. Attól tartottam, hogy teljesen kihullik. Köszönöm HairGrow, teljesen megváltoztattad az életem!

Géza, 28 éves 96%

Pár évvel ezelőtt észrevettem, hogy a hajam elkezdett hullani. Eleinte nem tulajdonítottam ennek semmi jelentőséget, de elég hamar egy nagyobb kopasz folt keletkezett fejtetőmön. Hirtelen öregnek éreztem magam és komolyan elgondolkodtam azon, hogy kopaszra borotválom a fejem, de pont időben fedeztem fel a HairMax-ot. A hajam újranőtt, hála ennek a készítménynek.

Jenő, 45 éves 99%

A családomban nincsen örökletes hajhullás, de egy évvel ezelőtt észrevettem, hogy hullik a hajam. Különböző termékeket próbáltam ki és megváltoztattam a samponomat, de semmi sem működött. Nem tudtam mi tévő legyek, míg egy barátom nem ajánlotta a HairGrow-t. Miután elkezdtem használni, drasztikus változást tapasztaltam már az első hónap után.

Megrendelés kedvezménnyel

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: