Hallu Motion a hallux valgus a láb: 28 nap múlva a lábfejeden nyoma sem lesz a bütykökek!

Hallu Motion a hallux valgus a láb: 28 nap múlva a lábfejeden nyoma sem lesz a bütykökek!

Nem számít, mennyi idős vagy, és mióta vannak problémáid a bütykökkel. Nem számít, hogy a lábad már eldeformálódott vagy a bütyök még csak kialakulóban van-e. Nem számít, hogy örökölted-e a bütyköket az anyukádtól, rossz cipőt hordtál, túlsúlyosan hosszú ideig végeztél álló munkát (vagy bármely más tényező befolyásolta). Még ha az orvos azt is mondta volna, hogy műtétre és hosszú gyógyulásra vagy ítélve, és nem biztos benne, hogy egyszer majd megszabadulsz a bütyköktől… Tudd meg, hogy 28 nap elteltével a lábad 100%-osan hatékony és szép lesz. A bütykök és a fájdalom megszűnik!

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Ezért, ha gyorsan, biztonságosan és hatékonyan szeretnéd:

 • megszüntetni a bütyköket és a lábujjferdeséget még akkor is, ha már évek óta megvan;
 • legyőzni a fájdalmat – még akkor is, ha jelenleg járni sem tudsz tőle;
 • legyőzni a lábfejed miatti szégyent – feszültség nélkül levenni a cipődet egy meleg napon vagy az uszodában;
 • magassarkú cipőben, szandában, papucsban vagy mezítláb járni – végre fájdalom és szégyenkezés nélkül; szép cipőket vásárolni a csúnya, drága ortopédiai lábbelik helyett;
 • vissza szeretnéd állítani lábfejed 100%-os hatékonyságát análkül, hogy gyakorlatokat végeznél, futnál vagy bicikliznél
 • és ezáltal visszanyerni az életkedvedet!

Elmondom miért van az, hogy az általam létrehozott motorikus módszer tökéletes alternatvája az eddig alkalmazott hatástalan bütyök elleni módszereknek:

Hallu Motion a hallux valgus a láb: 28 nap múlva a lábfejeden nyoma sem lesz a bütykökek!

 1. azonnal megszünteted a fájdalmat a kényelmetlenséget, így visszatérhetsz egykori fizikai aktivitásodhoz;
 2. felveszed a küzdelmet a láb sérülései ellen, amelyeket a piacon kapható kínai bütyökkorrektorok idéztek elő;
 3. elkerülöd a hosszú lábadozást, fájdalmat és a mindennapi életbe való visszatérést, amely egy bötyükműtét után lépne fel, ez akár több hónapot is jelenthet;
 4. megspórolod az időt, amelyet a felesleges lábfejgyakorlatokra szánnál;
 5. megszűnik a szégyenérzet, amelyet a csúnya ortopédiai cipők idéznek elő és amelyek csak kis mértékben enyhítik a fájdalmat járás közben és nem gyógyítják a lábfejet;
 6. több százezer forint maradhat a zsebedben, rossz minőségű korrektorok használata helyett, amelyek csak kikezdik a lábadat;
 7. örökre megszünteted a bütyköket és biztos lehetsz benne, hogy nem térnek vissza!
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Egy olyan természetes módszert dolgoztam ki, amely megszünteti a bütyköket és visszaadja a lábfej tökéletes működését

Hallu Motion a hallux valgus a láb: 28 nap múlva a lábfejeden nyoma sem lesz a bütykökek!

Hála neki nem kell csúnya ortopéd cipőt felvenned, hogy bevásárolhass vagy sétálhass… Felejtsd el a szégyent, amit a lábadra nétve érzel. Többé nem kell kerülnöd az úszómedencét vagy a strandot, és örömmel mész majd a kozmetikushoz. Végül egyujjas papucsot, szandált, sőt még magas sarkú cipőt is használhatsz. Újra 100%-ban nőnek érzed majd magad! És mindez annak köszönhető, hogy sikerült egy olyan módszert kidolgoznom, amely gyors, egyszerű és biztonságos módon szünteti meg a lábak legnagyobb deformációját is. Hogyan csináltam? Szerettem volna a feleségemet megszabadítani a fájdalomtól

A legújabb kutatások szerint Magyarországon minden harmadik, 24-95 éves személy bütyökkel rendelkezik. Ezek az emberek gyakran nem veszik észre a betegséget, azt hiszik, hogy a kiálló csont fájdalma annak az eredménye, hogy leveszik az új cipőt, amit „még be kell járatni”. Sokak lábfeje teljesen eldeformálódik, és próbálják elrejteni azokat szégyenükben. Nem veszik észre, hogy ily módon rokkantságot is előidézhetnek!

Sajnos a feleségemet is elérte a betegség. Kezdetben abbahagyta a magas sarkú cipő hordását, mert nem tudott járni a fájdalomtól. Aztán a lábát zoknival takargatta (abban is aludt), többé nem járt nyitott orrú cipőben. Ez később csak rosszabbodott…

Háromszoros fegyver a bütykök ellen

Hallu Motion a hallux valgus a láb: 28 nap múlva a lábfejeden nyoma sem lesz a bütykökek!

Engedd meg, hogy röviden elmagyarázzam, miért olyan szokatlanul hatékony a Hallu Motion. Nos, amikor megalkottam a bütykök elleni motorikus eszközt, 3 elemet hoztam létre egymás után. A feleségemmel teszteltem a prototípusokat. Mindegyik csodálatos hatékonysággal rendelkezett, és az eszközöm látványos sikerét ennek a 3 elemnek az összekapcsolásával érhettem el! Ezek a következők:

 1. Intelligens orvosi nanoszálas párnázat – megszünteti a fájdalmat és a gyulladást. A hozzá csatlakozó pánt egymáshoz közelíti a lábközépcsontokat egyúttal a korai lúdtalp leküzdésével együtt. Ez az elem visszaállítja a nagylábujj-szabályozó izom megfelelő működését. Segítségével az ízület szinte automatikusan áll vissza eredeti pozíciójába, mivel a nagylábujjat a megfelelő helyzetbe kényszeríti.
 2. Biomechanikai ízület – két módon fejti ki hatását. Először is csökkenti a nagylábujj alapízületére nehezedő nyomást. Ezután lehetővé teszi, hogy a lábat a megfelelő, természetes mozgási pálya mentén tudjuk behajlítani. Ennek köszönhetően, amikor gyalogolsz, a lábad nem deformálódik, és megszilárdul a lábfej egészséges helyzete. A biomechanikai ízület változó motorikus erőt fejt ki az ízületre és a körülötte lévő területre. Ily módon a szervezet kénytelen elkezdeni a gyulladás és az ízületek megfelelő pozíciójának beállítását.
 3. Nagylábujjpánt – korrigálja a nagylábujj helyzetét. Eltávolítja a többi lábujjtól és a helyes helyzetbe állítja, így napról napra egyre természetesebb formát vesz fel. Rögzül a nagylábujj helyes helyzete és az eszköz megakadályozza a bütyök újbóli kialakulását.

100%-BAN BIZTONSÁGOS ÉS GYEREKJÁTÉK A HASZNÁLATA

Az eszköz ultra-modern kialakítása miatt teljesen biztonságos a lábak számára, és nem okoz sérülést. Meggyőződtem arról, hogy az eszköz működése egyszerű, és bárki képes a kezelést otthon, egyedül is elvégezni.. A napi feladatok ellátása során csak vedd fel néhány órára. Ez elég ahhoz, hogy megszabadulj a fájdalomtól és a duzzadástól, majd megfigyeld, hogyan csökken a bütyök, és a lábfej hogyan nyeri vissza természetes, szép alakját.

Mindenki, aki megszokta, hogy torz és csúnya lábaid vannak, le lesz döbbenve az átalakulásodon. Amikor meglátják az egészséges, szép és jól ápolt lábadat, nem fogják elhinni, hogy még 28 nappal ezelőtt a bütyök megkeserítette az életedet!

Orvosi visszajelzés

Orvostechnikai eszközöket gyártó amerikaai és japán nagyvállalatok szó szerint foggal-körömmel harcolnak az én motorikus módszerem levéséséért. Amikor sikerül levédetnem, az eszköz az egész világon kapható lesz, viszont az is biztos, hogy nagyon sokba fog kerülni.

 

Ezt megelőzendő úgy döntöttem, hogy először Magyarországon teszem elérhetővé a kedvezményklubban való részvételért pénzügyi támogatással44%-tal olcsóbban. Mindez azért, hogy segítsek hazámban minél több embernek abban, hogy egyszer és mindenkorra megszabaduljanak a bütyköktől.

 

Ezért azt javaslom, hogy használd ki ezt a lehetőséget! A kedvezményklub megrendelése egyszerű. Nem kell pénzt küldened online, vagy kártyával fizetned a Hallu Motion megszerzéséhez. Mindössze annyit kell tenned, hogy kitöltöd a formanyomtatványt 2 perc alatt, és néhány nap múlva kapsz egy csomagot, amelyet kényelmesen kifizetsz a futárnak vagy a postásnak.

 

Köszönöm, hogy elolvastad az üzenetemet. Sok szerencsét kívánok az új életedben, amelyben élvezheted a 100%-ban hatékony és szép lábfejed adta örömöt… 28 nap múlva el is fogod felejteni, hogy a közelmúltban még a bütyök miatt szégyenkeztél és szenvedtél!

prof. Lévai Oszkár

Vásárlói vélemények

Ez az egyetlen ennyire hatékony módszer, amit ismerek. Már nemcsak nekem segített, hanem anyukámnak és a szomszédomnak is. A legjobb!

Paula Vác

A Hallu Motion kezelésnek köszönhetően táncolni szeretnék örömömben! Még soha nem éreztem magam ilyen jól, még fiatalkoromban sem. Nagyon hálás vagyok.

Anikó Békéscsaba

A panaszom tönkretette az életemet. De ez már a múlté. A Hallu Motion kezelésnek köszönhetően új esélyt kaptam – mintha újra 25 éves lennék.

Melinda Tiszaújváros

Ez pontosan olyan, mintha valaki új életet adott volna nekem! Az emberek közé mentem, a családom meg nem ismer rám – annyira energikus és lelkes vagyok. Ajánlom!

Anna Kecskemét

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: