HEAR COMPLEX meghallgatásra: a hallás hatékony helyreállítója

HEAR COMPLEX meghallgatásra: a hallás hatékony helyreállítója

2 HÉT ALATT TELJESEN HELYREÁLLÍTJA A HALLÁST

 • A HATÁS MÁR AZ ELSŐ HASZNÁLAT UTÁN ÉSZREVEHETŐ
 • ENYHÍTI A FÜLEKBEN LÉVŐ FÁJDALMAT
 • MEGELŐZI A FÜLFERTŐZÉSEKET
 1. NEHEZEN HALLJA A BESZÉDET?
 2. FÜLZÚGÁS ZAVARJA?
 3. ÁLLANDÓ SZÉDÜLÉS KÍNOZZA?
 4. GYAKRAN VAN HÁNYINGERE?

A PROBLÉMA NAGYON SÚLYOS!

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

HEAR COMPLEX meghallgatásra: a hallás hatékony helyreállítója

HA NEM TESZ SEMMIT, AKKOR TELJESEN HALLÁSVESZTÉS VÁR ÖNRE

A világ népességének több mint 5%-a , vagyis 466 millió ember (432 millió felnőtt és 34 millió gyermek) szenved a halláskárosodástól. A becslések szerint 2050-re több mint 900 millió ember fog szenvedni a csökkent hallás miatt. A hallásvesztést úgy definiálják, hogy a jobb hallású fülben a hallásvesztés meghaladja a 40 dB -t felnőtteknél és 30 dB -t a gyermekeknél. Körülbelül minden harmadik 65 feletti idős ember szenved a hallási fogyatékosságtól. Az egyik vagy mindkét fül esetében kialakulhat, és nehézségeket okozhat a beszélt nyelv vagy a hangos hangok hallásában. A hallásvesztés enyhe vagy súlyos halláskárosodásra utal. A siket emberek általában súlyos halláskárosodástól szenvednek, amelynek esetén nagyon keveset vagy egyáltalán nem hallnak.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

A HEAR COMPLEX EGYEDI FORMULÁJA

 • Ginkgo biloba levélkivonat. Erősíti a vér mikrocirkulációját a hallószervekben
 • Rózsagyökér-kivonat. Megóv az oxidatív stressztől és gyulladáscsökkentő hatással bír
 • Magnézium-szulfát. Nyugtató hatással van a központi idegrendszerre
 • B 6 vitamin. Biztosítja a központi és perifériás idegrendszer normális működését
 • А vitamin. Biztosítja a test immunrendszer normális működését

HASZNÁLATI MÓD: NAPONTA KÉTSZER 1 KAPSZULA

A SZAKÉRTŐK AJÁNLÁSÁVAL: HEAR COMPLEX

HEAR COMPLEX meghallgatásra: a hallás hatékony helyreállítója

A WHO becslései szerint 2050 – re több mint 900 millió ember fog szenvedni a csökkent hallás miatt.A hallásvesztés genetikai okokból, szülési komplikációk következtében, bizonyos fertőző vagy krónikus fülbetegség szövődményeként, néhány gyógyszer mellékhatásaként vagy a túlzott zajnak való kitettség és az öregedés következményeként alakulhat ki.

Szerencsére a hallási problémák korai diagnosztizálása előnyt jelent az emberek betegség elleni küzdelmében. A “HEAR COMPLEX” használata nem csak megállítja a halláskárosodás kialakulását, de műtét nélkül is képes teljes mértékben megküzdeni a süketséggel.

Kecskeméti András, otolaringológus, magasan képzett orvos, az orvostudományok kandidátusa , 35 éves tapasztalattal

VÁSÁRLÓI VISSZAJELZÉSEK

Pár évvel ezelőtt észrevettem, hogy a hallásom rosszabbodik. Nagyon kínos volt róla beszélni, mert ezt a szerzett halláskárosodást az öregedés újabb jeleként érzékeltem. Megpróbáltam elrejteni és valahogy alkalmazkodni ehhez. A rokonok azonban észrevették, hogy vagy nem válaszolok a megjegyzésekre, vagy gyakran kérdezek vissza. Rávettek, hogy menjek el egy orvoshoz. Nagyon féltem, azt gondoltam, hogy majd drága hallókészüléket kell vásárolnom, vagy kés alá kell feküdnöm. Végül az orvos azt csak tanácsolta nekem, hogy szedjem a HEAR COMPLEX et. Szó szerint a készítmény egy hónapos szedése után minden rendbe jött. Néha úgy tűnik, hogy még jobban hallok, mint korábban.

Sándor, 53 éves

24 éve lakatosként dolgozom egy gyárban. A folyamatos zaj a műhelyben ártott a fülemnek. Egyszer észrevettem, hogy alig hallom a TV-t azon a hangerőn, amelyen a feleségem nézi. Nagyon megrémültem. Nem akartam úgy meghalni, mint a nagyapám, egy magányos idős emberként, aki a sükettsége miatt teljesen elszigetelődött a világtól. Elmentem egy fül-orr-gégészhez. Azt mondta, hogy ha egy kicsit tovább haboztam volna, már nem biztos, hogy tudott volna segíteni. A HEAR COMPLEX et ajánlotta nekem. Hogy meglepődtem, amikor rájöttem, hogy megint mindent tökéletesen hallok. Olyan volt, mintha a víz alól kerültem volna a felszínre! Most már jobban odafigyelek a hallásomra.

Péter, 44 éves

A hallásom drámai módon kezdett romlott azután, hogy átestem egy agyhártyagyulladáson.Nagyon komoly dolog volt.Örültem, hogy végre véget ért. A gyógyulás öröme azonban nem tartott túl sokáig.Rájöttem, hogy alig hallok valamit. Azt hittem, ez már örökre így marad. Egy csomó pénzt költöttem drága hallókészülékekre, pedig nem is akartam hordani őket. Úgy néztem ki velük, mint egy öregasszony. Úgy döntöttem, hogy keresek valami alternatívát. És így találtam rá az interneten a HEAR COMPLEX -re. Úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Szó szerint már néhány hét elteltével is sokkal jobban éreztem magam. Mintha a világ ismét kinyílt volna és kézzelfoghatóbbá vált. Másfél hónappal később újra rendesen hallottam! Szavakkal le se tudom írni ezt a csodát. Ismét boldog voltam!

Edit, 27 éves

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: