HeartTonus a magas vérnyomás: védi a szív és az erek az elkövetkező években!

HeartTonus a magas vérnyomás: védi a szív és az erek az elkövetkező években!

Esténként feldagad a lábad? Talpad duzzadt, lábad vastag, bokáidon pedig foltok vannak? Ezek a tünetek vaszkuláris ödémára utalnak, az ödémát körülvevő folyadék pedig keresztül megy az erek gyenge, eltömődött falain. Az ödémát izomfájdalom és görcsök kísérik. Ez utóbbiak a káros véráramlás következményei. Mindenki tudja, hogy a sztrók és a szívroham a koleszterinnel eltömődött vérerek velejárója. Szív- és érrendszeri betegségek…

 

Azzal azonban azzal csak kevesen vannak tisztában, hogy ezek mind csak a jéghegy csúcsai. Az eltömödött erek 10-ből 9 esetben felelősek bizonyos gyógyíthatatlan, krónikus betegségek kialakulásáért. Fejfájás és vérnyomás-ingadozás. Gyakori ízületi fájdalmak és ropogás, nehézkes nyakforgatás- és hajlítás. Lábaid esténként gyakran bedagadnak, arcod reggelente felpuffad, csöng a füled, ujjaid zsibbadnak, lábaid és kezeid pedig hidegek. A látásod nem olyan jó, memóriád egyre pontatlanabb. Szinte már semmire nincs elég energiád. Sokan azt gondolják, hogy a felsorolt tünetek az öregség tünetei. Ez azonban nem igaz.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Mit használjunk ereink koleszterintől, vérrögtől és egyéb lerakódásoktól való megtisztítására?

HeartTonus a magas vérnyomás: védi a szív és az erek az elkövetkező években!

Szakértői tanácsot szeretnénk kérni. Például: Az 57 éves, házas, Szegeden élő Kovács Rózsa túlsúlyos és visszerei is vannak. Éghajlatváltozás esetén egy légnyomásmérőhöz hasonló pontossággal reagál: fájnak az ízületei, gyenge és álmos lesz, valamint fejfájással küzd. Hogyan tudnánk segíteni Rózsának? Hogyan tudja megtisztítani az ereit, ha nem akar felkeresni egy orvost, hogy meghallgassa a következő szokásos tanácsokat: “Fogynia kell.”, “Többet kéne sportolnia”, “Egészségesebben kellene étkeznie.”, “Már ennyi idős?..” stb.? Az orvosi és gyógyszerészeti termékek többsége haszontalan, csak csődbe kergetnek és függőséget okoznak. Sajnos így működik a magyar egészségügy. Meg tudom érteni az emberek orvosi konzultációtól való idegenkedését. Rózsa azonban egyedül is meg tudja oldani problémáját. Csak egy olyan terméket tudok megemlíteni, amely biztonságosan ki tudja tisztítani az ereket, ez pedig nem más, mint a gyógyhatású HeartTonus.

A HeartTonus körülbelül 11-17 évvel képes megnövelni az élettartamot, energiával lát el, megkönnyebbülést eredményez, megszabadít a kínoktól és nem szívja el az erőd. Teljesen ártalmatlan, mivel ez egy olyan gyógynövényes tea, amely a 2. helyen szerepel a gyógyító kezelések között, az erek sebészeti úton történő tisztítása után. A szikés módszerrel ellentétben, a készítmény nem okoz komplikációkat és mellékhatásokat. A termék melletti kezelés biztosítja az erek kitisztítását a nagy artériáktól egészen az apró, törékeny hajszálerekig.

A HeartTonus-ban lévő gyógynövények keveréke a vízzel való érintkezés során aktiválja az élő molekulákat. Ezek az elővigyázatos tisztítók eltávolítják az erekben található koleszterint, az érfalakra ragadt vérrögöket, a kalcium lerakódást és a gyógyszerek után maradt elemeket, tehát minden olyan anyagot, amely gátolná a vérkeringést. Az évek során felhalmozódó, szervezetünket és életünket mérgező koszt a HeartTonus mindössze 1,5-2 hónap kezeléssel kimossa.

Az előkészítés lépése

HeartTonus a magas vérnyomás: védi a szív és az erek az elkövetkező években!

A HeartTonus 6 hét alatt feloldja és eltávolítja a 4 kg-nyi koleszterin lerakódást, fellágyítja a 900 g – 1 kg súlyú vérrögöt, és száműzi a 350-400 g-nyi kalcium-kloridot. Ezzel a készítménnyel könnyedén búcsút inthetünk a fejfájásnak és a fülzúgásnak.

 • Az agy végre megfelelő mennyiségű tápanyaghoz jut, ezért egy szuperszámítógéphez hasonló sebességben működik. A gondolatok világossá válnak.
 • Az érzékelő rendszerek felerősödnek, a hangokat olyan kellemesnek fogjuk érezni, mint még soha. Hallásunk javulni kezd és végre a másik szobában zajló beszélgetéseket is meg fogjuk érteni. Az illatok új színben tündökölnek.
 • Az orrdugulás, a krónikus rhinitis és az allergia is megszűnik. A légutak ismét erősek, a lélegzés pedig könnyed és szabad lesz. A tüdőt megtöltő friss levegő kellemes hullámként, lágy eufóriát okozva szeli át az egész testet. Az ízek erősebbek és teltebbek lesznek.
 • Az átlagos ételek fogyasztása is átlagon felüli élvezettel fog járni. Kevesebbet fogunk enni, ezért hamarabb is leszünk tele. Az édességek és zsíros ételek utáni sóvárgás elmúlik.
 • Az ízületeink hálásak lesznek, , megszűnnek fájni, többet nem ropognak és az ízületi folyadék helyreállásának köszönhetően a mozgás is könnyebb lesz.
 • Mintha csak olajat cseréltek volna egy autóban: egy régi fémdarabokat tartalmazó sötét folyadék helyére egy tökéletes haladást biztosító, friss, tiszta olaj kerül. Lenyűgöző! Őszintén, én még soha nem hallottam a HeartTonus-ról .

Csak néhány általános tényt tudok az ilyen gyógyhatású szerekről. Japánban és Izraelben például az ehhez hasonló készítmények a legalapvetőbb kezelésként vannak számon tartva. Magyarországon azonban a gyógyhatású szerekre még mindig szkeptikusan tekintenek az emberek. Biztos vagyok benne, hogy Rózsa is már több száz terméket és pirulákat kipróbált csak azért, hogy elkerülje a gyanús hírnevű termékekre való pénzkidobást.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Tegyük fel, hogy megvásárlom a HeartTonus-ot , kinyitom a készítmény puha dobozát, kiveszem az üveget és 1,5 teáskanálnyit feloldok a termékből egy pohár vízben… Mi fog történni ekkor? Hogyan működik a HeartTonus?

HeartTonus a magas vérnyomás: védi a szív és az erek az elkövetkező években!

Amint a termék a vízbe kerül, egy természetes laboratóriumként kezd el működni. Nátrium-hidroxid – egy természetes eredetű, bányákból kivont szóda, amely a vízzel való reakcióba lépés után megkezdi a HeartTonus-ban található természetes kivonatok oxigéndúsításának folyamatát. A peroxid hatása (oxigéndúsítás) – oxigéngazdag tulajdonságának köszönhetően hozzájárul a molekulák abszorpciójához. Az immáron vízben és oxigénben gazdag kivonatok átveszik a peroxid tulajdonságait – oxigéndúsítás. A HeartTonus-ban lévő molekulák olyanok, mint egy oxigénnel teli bombák. Felrobbantják az érben lévő koleszterin lerakódást ezzel nyílt teret biztosítva a vérkeringésnek. A HeartTonus oldata kissé zavaros, enyhén sárgás árnyalatú.

A termék fanyar, kissé keserű, csipetnyi csillagánizs és kapor ízű. 5 percünk van a keverék elfogyasztására, ennyi ideig működnek az oxigéndúsító reakcióval aktivált kivonatok molekulái. Ennek köszönheti a HeartTonus a hatékonyságát, hiszen olyan élő kivonatokat viszünk általa a szervezetbe, amelyek aktív üzemmódban működnek, ezzel szemben más gyógyszerekben csak élettelen, inaktív molekulák vannak. A peroxid hatása biztosítja az élő molekulák azonnali beolvadását. Mivel az oxigénben gazdag kivonatok már a nyelőcső falain keresztül is könnyedén felszívódnak, ezért a HeartTonus nem okoz gyomorégést, böfögést, nincs keserű íze, nem irritálja a beleket és megvédi a gyomrot. A termék még a gyomorfekélyben szenvedők számára is megfelelő. HeartTonus .

A készítmény eltávolítja a felesleges maradványokat. Tibeti lofant – eltávolítja a koleszterin lerakódásokat. A lofantban található molekulák vésőként tűntetik el a vérerek falaira tapadt koleszterin-részecskéket. A megtisztított erekben szabadon áramlik a vér és a szervek végre tápanyaghoz tudnak jutni. A porcszövetek életre kelnek vízzel és oxigénnel lesznek tele és automatikusan belekezdenek a félépülési folyamatokba, rugalmasságuk pedig visszatér. A nyak fordításakor hallható zajok eltűnnek, térdünk és ujjaink pedig nem fognak fájni az éghajlatváltozás miatt. Búcsút inthetünk az ödémának. A lábaink nem lesznek többé felduzzadva még akkor sem, ha egész nap mozgunk. A bőr vérkeringése helyreáll, a látható érhálók és kiálló erek pedig eltűnnek. A visszerek véglegesen felszívódnak az aranyeres csomók pedig leszáradnak.

Pillangóhatás

HeartTonus a magas vérnyomás: védi a szív és az erek az elkövetkező években!

A HeartTonus olyan, mint egy lenyűgöző eseményekkel teli láncreakciót okozó szárnycsapás. Az erekben lerakódott, több éven át felhalmozódó maradékok eltávolításával a HeartTonus lépésről lépésre előidézi a szervezet felépülési folyamatának láncreakcióját. A HeartTonus 1 hónapos kezelésével úgy érezzük, mintha újjászülettünk volna.

 1. Könnyű ébredés Könnyen ébredünk fel és kelünk ki az ágyból, valamint nem kell várnunk arra, hogy lábaink, hátunk és nyakunk felépüljön a kezdeti zsibbadástól. Testünk már a reggel első pillanatától kezdve energiával és erővel teli lesz az erek teljes tisztasága és a szervek éjszaka lezajló táplálása miatt. Minden testrészben megfelelő lesz a vérellátás, amely elegendő erőt ad egy új nap elkezdéséhez.
 2. Ízletes reggeli Egy szelet vajas kenyeret és rántottát eszünk, amit májunk és gyomrunk is egyaránt hasznosít. Többé már nem fog gyötörni minket a keserű íz vagy az akut gyomorfájdalom. A HeartTonus olyan mértékben megtisztítja a gyomor táplálására szolgáló eret, hogy az akár a körmöt is meg tudná emészteni.
 3. Erős, mint egy bika Amint kilépünk otthonról, nem kell többet aggódnunk a lábunk miatt, és még egy egész napos séta után sem fáradnak el vagy dagadnak be. A cipők és zoknik többé nem hagynak nyomot a lábunkon.
 4. Abszolút nyugalmi állapot Nyugodt és kiegyensúlyozott leszel. A tudatot is elhomályosító, koncentrációt gátló állandó fájdalom teljesen eltűnik. A fájdalom elmúlásával a már megszokott hangok és illatok sokkal intenzívebbek lesznek.
 5. Irigylésre méltó életerő Még egy kemény, dolgos nap után is tiszta fejjel fogunk hazatérni. Agyunk svájci óraműpontossággal fog működni és egyáltalán nem fog elfáradni.
 6. Kellemes alvás Az ágyba menetel után szinte azonnal el fogunk szenderedni, nem úgy, mint régen, amikor az egész éjszakát forgolódással és semmi alvással töltöttük. Most már minden sokkal egyszerűbb lesz – te döntöd el, hogy mikor fogsz aludni menni és a test szinte azonnal reagálni fog.

A HeartTonus megrendelési feltétele a programon belül:

 • A HeartTonus megrendelése személyes használatra A vásárlónak és a címzettnek ugyanannak az embernek kell lennie. Ez fontos, hogy fel lehessen venni a harcot azokkal a közvetítőkkel, akik megpróbálnak nagy mennyiségben rendelni a HeartTonus-ból és drágábban akarják eladni azt
 • A program hivatalos megrendelői lapján keresztül rendeljük meg a terméket A gyártó oldalán lévő hivatalos megrendelői lappal garantáltan az eredeti áron jutunk a termékhez, és megvéd bennünket a csalfa közvetítőcégektől

Visszajelzések

Kovács Péter

Tavaly alkalmaztam, és a kezelés teljes összege 116 850 Ft-ba került, amikor a HeartTonus a gyógyszertárban volt kapható. Őszintén, egyáltalán nem sajnálom! Még akkor is, ha ez az ár nagynak számít, egy év alatt ugyanannyit tudtam megtakarítani, mint más gyógyszerek mellett. Annyira jól érzem magam, hogy a pénz már egyáltalán nem számít! 52 éves létemre öregúrként léteztem. Mindig kéznél volt a gyógyszerem, nem gondoltam volna, hogy megélem a nyugdíjas kort, hasogatott a fejem és sokszor úgy éreztem, talán jobb volna meghalni… Ezzel a csodaszerrel azonban 2 hónap leforgása alatt megfeledkeztem magas vérnyomástól, most pedig fiatal és egészséges FÉRFIKÉNT érzem magam (remélem tudjátok, mire gondolok). Mindezt figyelembe véve a termék még az eredeti áron is megéri a pénzét, ti sem fogjátok megbánni! Van egy olyan érzésem, hogy a HeartTonus terméket be fogják tiltani a közeljövőben, hiszen túl sok vállalat elől veszi el a pénzt.

Bihari Brenda

HeartTonus – A LEGJOBB TERMÉK! Először Adelfant, majd Erinitet szedtem. Tudom, hogy ezek a gyógyszereket túlbecsülik, de nem igazán szeretek orvoshoz járni és úgy gondoltam, hogy a problémám nem túl komoly. Alkalmanként a vérnyomásom megemelkedésekor és a mellkasi fájdalmak előfordulása esetén szedtem az említett gyógyszereket. Egy idő után azonban egyik pirula sem működött. Kénytelen voltam felvenni a kapcsolatot az orvosommal, aki a HeartTonus használatát ajánlotta (ez a fiatalember egy volt az olyan szakértők közül, akik úgy gondolják, a gyógykészítmények az emberek megsegítésére, nem pedig a pénztermelésre valók). A HeartTonus már az első naptól kezdve segített, a vérnyomásom azonnal lecsökkent, ettől eltekintve az orvos javaslatát követve továbbra is folytattam a termék alkalmazását. 3 héttel később teljesen megfeledkeztem a magas vérnyomásról. Sikerült meggyógyítanom a visszereimet, amik egyébként már 10 éve gyötörtek! Volt pár nőgyógyászati panaszom is, aminek szintén elmúlt. Pontosan úgy érzem magam, mint egy fiatal lány!

Mohácsi Katalin

A közelmúltban az anyukám ujjai zsibbadtak, ezért egy orvos barátja azt ajánlotta neki, hogy tisztítsa meg az ereit. Sztatinokat írt fel neki, de én erről a szerről azt olvastam, hogy vastagbél rákot okoz, és nem akartam kockáztatni. Véletlenül találtam rá a HeartTonus termékre. Ezt követően azonnal megvásároltam a HeartTonus nevű készítményt, és 117 010 Ft-ot fizettem érte. Rövidesen felfigyeltem az első pozitív hatásokra, megváltozott a bőrszíne, a haja minősége, a körmei és a szervezete általános egészségügyi állapota is jelentősen jobb volt. 14 nap alatt az ujjzsibbadása gyakorlatilag teljesen abbamaradt. Egy és fél hónapon belül a zsibbadás végérvényesen megszűnt és anyukám vérnyomása is ismét normális volt. Most nagyon jól és sokkal energikusabban érzi magát, javult a memóriája és még a rossz időjárás ellenére sem fájnak az ízületei. Ez a csodaszer tényleg fantasztikus, bátran ajánlom mindenkinek!

Üllési Franciska

Azonnal megvásároltam a vérnyomásjavító HeartTonus készítményt, mivel a fejem minden este fájt és még a fájdalomcsillapítók sem tudtak segíteni rajtam. Később kiderült, hogy a rosszulléteim mögött a magas vérnyomás állt. Egy régi kollégám ajánlotta nekem a HeartTonus-ot , amit szerencsére akciós áron sikerült megvennem. 2 hónap alatt egy teljesen új ember lett belőlem! Csak ez után jöttem rá, hogy az ereim megtisztítása előtt nem is éltem igazán! A fejem már nem fáj, a visszereim eltűntek és AMI A LEGFONTOSABB: 18 KG-OT FOGYTAM! 85 voltam, és 67 kg lettem! És ezt mind a vérnyomásom helyreállításának köszönhetem! Most már bűntudat nélkül bárkinek tudom ajánlani a HeartTonus kipróbálását!

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: