Hemorrhostop aranyér ellen: felesleges operációk és fájdalmas eljárások nélkül

Hemorrhostop aranyér ellen: felesleges operációk és fájdalmas eljárások nélkül

Megszabadulás az aranyértől a «HemorrhoSTOP»

 • Receptek és drága gyógyszerkészítmények nélkül, otthon
 • Mellékhatások nélkül
 • Gyors hatás, azonnali enyhülés
 • Kizárólag természetes összetevők, kemikáliáktól mentes
 • A betegség kiújulása, visszatérése – kizárt
 • Nem hagy foltot a fehérneműn könnyed állagú, gyorsan felszívódik
Megrendelés kedvezménnyel

Aranyér ellen a «HemorrhoSTOP» krém a mentőöv

Nem tud normális életet élni? Szégyelli magát, fájdalom kínozza, már nem bírja elviselni? A vér és a fájdalmas aranyér a végbélrepedés jelei. A következő veszélyeket hordozza magában: gyulladás, sipolyok és a fertőzés szétterjedése az egész szervezetben. Kell lennie egy „mentőövnek”, amely megszünteti a fájdalmat és a gyulladást, enyhíti a duzzanatot, meggyógyítja a szöveteket és lehetővé teszi, hogy elfelejtsük a problémát. Az aranyér elleni krém külsőleg alkalmazandó. A túladagolás kizárt, nem alakul ki hozzászokás és allergiás reakció. Hatékony szer a betegség kezelésére és megelőzésére. Mindössze 1 tubus aranyér elleni krém – és visszatérhet a normális életbe!

Hemorrhostop aranyér ellen: felesleges operációk és fájdalmas eljárások nélkül

Megrendelés kedvezménnyel

Hogyan segít aranyér ellen a «HemorrhoSTOP»

Az aranyér fő okának a visszértágulat és a normális véráramlást megakadályozó vérrögök tekinthetők. A krém rendszeres alkalmazása biztosítja:

 • Az erek állapotának javulását
 • Az erek tónusának fokozódását
 • A vénák falának erősödését

A biztonságos és hatékony aranyér elleni krém csillapítja a fájdalmat, megszünteti a helyi gyulladást, csökkenti a duzzanatot és a viszketést. Ön elfelejtheti az idegentestérzést a végbélnyílásban, a vért, a fájdalmat és az ismeretlentől való félelmet.

A krém megvéd az aranyér kiújulásától, a betegség nem tér vissza.

Krém aranyér kezelésére «HemorrhoSTOP» 100%-ig természetes

 1. PROPOLISZ KIVONAT. Csökkenti a duzzanatot és a fájdalmat a végbél környékén, megerősíti a vénák falait, megkönnyíti a vérrögök felszívódását és a csomók visszahúzódását.
 2. VADGESZTENYE. Csökkenti a gyulladást és gyógyítja a kisebesedett bőrt. Ez a növény mindig is erősen ajánlott volt erekkel kapcsolatos problémák kezelésére, mint amilyen az aranyér csomó is. A vadgesztenye helyreállítja a vénák rugalmasságát és megerősíti őket.
 3. SZŐLŐMAG OLAJ. Csökkenti az égető érzést. Az olaj hatékonyan stimulálja a vérkeringést, helyreállítja a sérült ereket és a legyengült érfalakat.
 4. BORSMENTA OLAJ. Megszünteti a fájdalmat, a viszketése és az irritációt mindenütt: belülről kifelé. Emellett bőrvédő hatású és megelőzi a gyulladások kialakulását.
 5. MÉHVIASZ. Regeneráló hatású, hatékonyan megállítja a vérzést és a viszketést.
 6. SHEA VAJ. Segít megszüntetni a gyulladást, a fájdalmat, a duzzanatokat és a viszketést. Enyhíti és meggyógyítja az erősen irritált bőr okozta kényelmetlenségeket.
 7. CSERSZÖMÖRCE OLAJ. Segíti a gyorsabb bőrmegújítást, miközben a bőrt rugalmasabbá teszi, megerősíti annak a gyulladással szembeni öngyógyító képességeit. A cserszömörce olaj fájdalomcsillapító és vérzéscsökkentő hatású.
 8. ALOE VERA. Egy természetes gyógyír, amely javítja a bőröd állapotát, segíti az allergia és ekcéma kialakulásának elkerülését. Az Aloe vera levelének a nedve csökkenti az irritációt és fokozza a szervezet védekező mechanizmusát, hogy megelőzze az újabb aranyér okozta tünet-együttesek kialakulását.

Miért ajánlható a «HemorrhoSTOP» aranyér elleni krém mindenkinek?

Az aranyér elleni krém megszünteti a duzzanatot, a fájdalmat és az égő érzést a végbélnyílás környékén. Szabályozza a szövetek regenerációját, ami lehetővé teszi a gyorsabb felépülést és a betegség elfelejtését.

 • Javítja a vérkeringést
 • Megszünteti a duzzanatot
 • Gyorsan helyreállítja az érfalat és megállítja a vérzést
 • Felhígítja a vért
 • Erősíti a vénás falat
 • Megszünteti a vérrögöket – az aranyér okát
 • Tisztítja és helyreállítja a vénákat a medencében
 • Meggyógyítja a nyálkahártyát

Hemorrhostop aranyér ellen: felesleges operációk és fájdalmas eljárások nélkül

Mit mondanak a proktológusok a aranyér elleni krémről «HemorrhoSTOP»

« … Épp tegnap jött be egy beteg. Két héttel az aranyér elleni krém kiírása után jött vissza. Kontrollvizsgálatot végeztem. A mély végbélrepedés visszahúzódott, ott kötőszövet képződött, egy kis heg marad, nem lesz észrevehető. Váladék nincs, a beteg nem panaszkodik viszketésre, és kívül volt egy nagy lila csomó, amely felszívódott. A hatás szemmel látható és a beteg beszámol a teljes felépüléssel kapcsolatos érzéseiről. »

Pankucsi Márta, proktológus, 17 év tapasztalat, Szombathely.

«HemorrhoSTOP» Tapasztalatok

«Szülés utáni aranyér, nagy magzat. Először semmit sem csináltam (gátmetszést végeztek nálam, ezért minden és mindenhol fájt.) Amikor a műtéti utáni heg begyógyult, a csomók felé fordítottam a figyelmemet. 2 darab volt, dörzsölődtek és kitüremkedtek a nyíláson kívülre, ujjal visszaraktam, de így is vérzett. Tablettákat szedtem, félév múlva a csomók ismét kiestek.

Amikor kipróbáltam az aranyér elleni krémet, eleinte nem éreztem semmit. Beszívódott és kész, rögtön be akartam kenni még egyszer. Aztán, 3-4 nap múlva észrevettem, hogy nincs vér a WC használata után. Végül megszűnt a viszketés is, és egy hónappal később már megelőzés céljából kentem. Most már csak néha kenem, de minden rendben van.»

Lázár Mónika, 32 éves, könyvelő

«Már 12 éve szenvedek az aranyértől, 3. stádiumú van, félek a műtéttől. Kipróbáltam a krémet és megtetszett a hatása, a csomók gyorsan visszahúzódnak. Már harmadik hónapja használom, rendszeresen, hogy a betegség ne térjen vissza. Kellemes érzést érzek a használata után, nem ragad, nem zsíros, nincs allergia.»

Kruzslicz Tódor, 52 éves, hengerész

«Először jött ki az aranyerem, a versenyek után. Orvoshoz nem mentem, megvettem a krémet. Senkinek sem szóltam, magam kentem. Két hét múlva abbahagytam, mert elmúlt. A krémet a hűtőben tartom, még maradt egy fél tubussal. Az aranyér a nagy versenyek után volt, most már előre fogom kenni, megelőzés céljából.»

Hedvig, hallgató, triatlonista

Megrendelés kedvezménnyel

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: