Hondrostrong az ízületek esetében: megment a fájdalomtól és a gyulladástól!

Hondrostrong az ízületek esetében: megment a fájdalomtól és a gyulladástól!

 • Készült egyedi zöld kagylóból
 • Gyártás mindössze 1500 csomag évente
 • Megszabadít a fájdalomtól és ödémától az ízületekben
 • Visszaállítja az ízületeket és szöveteket
 • Segít az artritis és artrosis ellen
 • Hatékony az osteochondrosisnál
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Mi a zöld kagyló?

Hondrostrong az ízületek esetében: megment a fájdalomtól és a gyulladástól!

Zöld kagyló – ezek a kagylók az Új Zéland partjain él. Kagyló maori lakosok hagyományos étele. Maori lakosságánál gyakorlatilag nem találhatóak az ízületi megbetegedések és gerinc problémák még az idős korban sem. Lefolytatott kutatások kimutatták, hogy ez a tény kagylókhoz kapcsolható, melyekből a bennszülöttek elég sokat fogyasztanak. Kagylók tartalmazzák nagy mennyiségű mukopolisacharidből, mely az emberi szervezetben kötőszövet sejtek között lévő anyagjának összetevőjeként szerepel (ide értve a porcszövetet is), ennek köszönhetően jótékony hatással bírnak az ízületekre.

Kivonat kinyerésének a folyamata – elég sok munkát igénylő folyamat, mivel az elkészítésénél nem használható a hőmérséklet növelése és a kémiai összetevők. Hamar ki lett fejlesztve gyártási technológia a kagylók kivonatának elkészítésére, mely megtartja a kagylók gyógyhatását. Kivonat kinyerési folyamata – meglehetősen munkaigényes folyamat és nem kevés időt vesz igénybe, mivel elkészítésénél nem lehet alkalmazni a hőmérséklet növelését és a kémiai összetevőket.

Hondrostrong krém formulája el van látva erőteljes összetevőkkel:

 1. Apitoxin (méh méreg) – Rendelkezik erős fájdalomcsillapító hatással, visszaállítja roncsolt porc szövetet az ízületekben, beindítja a szövetek regenerálódását.
 2. Magyal levél leve – Sikeresen gyógyítja artritist és reuma fájdalmakat. Rendelkezik gyulladás elleni és antibakteriális hatással a Streptococcus baktériumok ellen, melyek rendszerint felelősek a reuma kialakulásáért.

Mivel jobb a Hondrostrong krém más ízületi gyógykészítményektől ?

Jelenleg a porc szövet megbetegedések, olyanok, mint: artritis, artrosis, poliartritis, kosartrosis, osteochondrosis, vezető helyen állnak világszerte a lakosság megbetegedései között. Sajnálatos módon, nem rég a kór adatai átléptek a korhatárt. Magyarországon a helyzet katasztrofális, alakosság 50% rendelkezik valamilyen ízületi problémákkal.

 

De a legfélelmetesebb az, hogy az emberek előnybe részesítik “nem hagyományos” gyógykezelési módszereket, ami gyakran az állapot súlyosbodásához vezet. Ezért ahhoz, hogy elkerüljük a helyzet romlását, javasoljuk jelenleg legújabb és a leghatékonyabb készítményt “Hondrostrong”, mely ki lett fejlesztve a porc szövetek visszaállítására.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Hondrostrong – krém a ritka zöld kagylók kivonata alapján készült az ízületek visszaállításához

Hondrostrong az ízületek esetében: megment a fájdalomtól és a gyulladástól!

Hondrostrong készül maori nép csoport, Új Zéland őslakosok, ősi receptjei alapján. A receptet generációról generációra továbbítják és a legnagyobb titokban tartják. Polinéziai nép csoport a cégünkre bízta ezt a receptet egy feltétellel – a krém gyártása nem lépheti túl 1500 darab üveggel évente.

A krém összetétele értékes zöld kagylók kivonatát tartalmaz, mely gazdag az apitoxin tartalommal, kardamom kivonattal, amaránt olajjal és magyal fa levelek levével. Az injekciókkal ellentétben a készítmény alkalmazásánál nem roncsolja a puha szöveteket és ízületi szerkezetet, ellenkezőleg, bekerül az ízületi üregbe ozmózis által , ugyanakkor táplálja és visszaállítja ízületi szerkezetet. Ilyen hatás érhető el a “Hondrostrong” titkos formulájának köszönhetően.

Hondrostrong hatékonysága páciensek által alá van támasztva

Nagy István Felső kategóriás sebész

Csak javasolni tudom a pácienseimnek, akik küzdenek az ízületi megbetegedésekkel különböző okokból és a betegség különböző stádiumánál a “Hondrostrong” krémet. Természetesen nem mindenki meg tudja szerezni, mivel korlátozott a gyártási száma. Krém helyileg hat, bekerül közvetlenül ízületi üregbe és célzattan hat a betegség megszüntetésére. A “Hondrostrong” készítmény egyedi összetétele regenerálja roncsolt porc szövetet, megszünteti az ízületi fájdalmakat és gyulladást, visszaállítja az ízületek normál működésbe. Kiválóan megfelel az osteochondrosis , artritis, artrosis kezelésére, mozgásszervi rendellenességek kezelésére.

Vásárlók visszajelzései a “Hondrostrong” krémről

Attila, 45 éves

Úgy 3 évvel ezelőtt februárban megfájdult a térdem. Először leröntgeneztek és azt mondták, hogy artritisem van. Alig tudtam járni. Mint egy mozgássérült. Orvosok térd műtétet javasolták. Én nem akartam műtő asztalra feküdni. Elkezdtem önállóan tanulmányozni a problémát. Még jó, hogy nem hallgattam az orvosokra. Megtudtam az új krémről “Hondrostrong”, megrendeltem a hivatalos weboldalról. Olyan 7 nap múlva meg is kaptam, kenegettem úgy, ahogy a használati útmutatóban le van írva. 11-ik napra elmentem városi maratonra készülni. Térdem többé nem fáj!!

Anna, 30 éves

Kórházba kerültem chondrosisszal és váll ízületi fájdalommal (feldagadt). Sok kezelésen átmentem, infúzióval, vitaminokkal, mágnes kezelés, matrac kezelés (gerinc nyújtás), tő és masszázs kezelésen. Végül is kiírták dolgozni,de a kezem továbbra is fájt. Rendelésnél neurológus javasolt, ahogy ő fogalmazott utolsót, amit még ki lehet próbálni, új fejlesztést. Krém “Hondrostrong”, 3 szor naponta bekentem. Nekem segített, most már nyugodtan tudok dolgozni és tánccal foglalkozni.

Viktor, 62 éves

Most már látom, hogy nem csak nekem egyedül segített krém “Hondrostrong”! Ennek örülök. Azt hittem már, hogy műtétre kell mennem, de egy értelmes orvoshoz kerültem, aki felírt nekem ezt a készítményt.3 kezelési kurzus alatt az ízületekben minden visszaállt, nincs többé fájdalom, sem ödéma. Kiváló krém, nincs is mit mondani.

Szállítás és fizetés:

 1. Hagyja a rendelését az oldalon
 2. 15 percen belül
 3. Önnel kapcsolatba lép az ügyfél kapcsolattartó a rendelésének megerősítése miatt
 4. Mi csomagoljuk és elküldjük a rendelését
 5. 7-14 nap elteltével megérkezik a postán
 6. Megkapja és kifizeti a terméket a postán
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: