Iconskin ránctalanító: állítsa meg az öregedést még ma!

Iconskin ránctalanító: állítsa meg az öregedést még ma!

 • Kisimítja a ráncokat a szem és az ajkak körül, valamint a homlokon
 • Megakadályozza az újabb ráncok megjelenését
 • Biztonságos és természetes termék
 • Nem kelt maszk hatást
 • Az eredmények azonnal láthatóvá válnak!
MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

RÁNCOK CSÖKKENTÉSE, RUGALMASSÁG ÉS RAGYOGÁS

 1. A csiganyálés az aranykolloid tulajdonságainak kvintesszenciája a legjobbat nyújtja a nőknek, amit sikerült elérni a fiatalság megőrzésének és a bőr hosszú élettartamának területén.
 2. E két alkotóelem értékes tulajdonságai hatékonyan veszik fel a harcota bőr öregedésének valamennyi jelével szemben.A kínai yam kivonat elősegíti a minőségi fiatalodást, az alga kivonat rendkívül hatékony hatást fejt ki a bőr alatt és felgyorsítja a bőrsejtek regenerációját.
 3. Az öregedés valamennyi látható jele mérséklődik: a bőr rugalmasságot nyer és feszessé válik, a ráncok kisimulnak, az arcszín egységes és világos lesz.

Iconskin ránctalanító: állítsa meg az öregedést még ma!

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

ICONSKIN HATÉKONY ÉS BIZTONSÁGOS RÁNCTALANÍTÓ SZER!

Semlegesíti a felesleges pigment melanint, aktiválja a kötőszövet anyagcseréjét és serkenti az újkollagén rostok képződését

 • Az Iconskin megszünteti a mimikai ráncok kialakulásának legfőbb okát
 • Felváltja a szalonokban megszokott komplex ápolást
 • Az Iconskin nem tartalmaz toxinokat és nem kelti a befagyott arckifejezés hatását
 • Az eredmény már az első használat után észrevehető és rendszeres használat mellett állandósul.

RENDSZERES HASZNÁLATA VISSZAADJA AZ ÖN FIATALSÁGÁT ÉS SZÉPSÉGÉT

1 HÉT. Kiegyenlítődik a bőr tónusa, eltűnnek az életkorral járó pigmentfoltok

2 HÉT. A mimikai ráncok sokkal kevésbé észrevehetők

3 HÉT. Az arc formája feszesebbé, élesebbé válik

4 HÉT. Kisimulnak a korral járó mély ráncok. Ön 15 évvel fiatalabbnak néz ki!

SZAKÉRTŐI VÉLEMÉNY AZ ICONSKIN-RŐL

A modern fiatalító eljárások nem nyújtanak rossz eredményt, az esetek többségében azonban számos mellékhatással járnak: duzzanatok, allergiás reakciók, még ideg becsípődés és az arcizmok artrófiája is előfordulhat. Mindez a nem megfelelő módon befecskendezett injekciók miatt alakulnak ki. Sajnos nincs semmilyen garancia arra, hogy ezek a kellemetlenségek elkerülik önt. Ezért sokkal biztonságosabb ezeket az injekciókat külsőleg alkalmazni.

A szem környékén, az ajaknál és a homlokon megjelenő ráncok az arcizom rendszeres összehúzódása miatt alakulnak ki. Az Iconskin megszünteti a ráncok kialakulásának legfőbb okát, köszönhetően az aranykolloidnak, a kínai yam kivonatnak, csiganyál kivonatnak és a tengeri algakivonatnak. Felejtse el az injekciókat és a műtétet! Az Iconskin új irány a fiatalító kozmetológia fejlődésében.

Kovács Mariann, kozmetikus

Az Iconskin csodálatos hatása köszönhető:

Iconskin ránctalanító: állítsa meg az öregedést még ma!

 • Tengeri alga kivonat. Az algák ásványi összetétele integrálódik a fizikai folyamatokba és a sejtek szintjén indítja be a szövetek regenerációját. Serkenti a nyirokrendszert, meghúzza az arc vonásait, csökkenti a ráncok megnyilvánulását.
 • Aranykolloid. Áthatol az epidermis keratinrétegén, fokozza a vérkeringést és felgyorsítja a sejtek megújulási folyamatait. Visszaadja a bőr feszességét, beindítja a sejtek intenzív regenerációját. Sokszorosára fokozza más összetevők hatását.
 • Csiganyál kivonat. Megállítja a sejtek öregedési folyamatát, aktiválja a kollagén és az elasztin működését. Csökkenti a korral járó mély ráncokat, megállítja a mimikai redők kialakulását.
 • Kínai yam kivonat. Lassítja az epidermis öregedését és gyengéden ápolja a száraz vagy sérült bőrt. Helyreállítja a víz-só egyensúlyt a sejtekben, rugalmasabbá teszi a bőrt, kiegyenlíti a tónust.

Hogyan kell használni az Iconskin-et?

 1. Tisztítsa meg az arcbőrét a szokásos módon
 2. Vigyen fel egy kis mennyiséget az Iconskin-ből az arcára
 3. Dörzsölje gyengéd, körkörös mozdulatokkal, amíg teljesen felszívódik
 4. Használja az Iconskin-et reggel és este a kúra teljes időtartama alatt
 5. Élvezze a fiatal, ragyogó, ránctalan bőrt!

Eredmény itt és most!

”Az Iconskin teljesen lenyűgözött! Tökéletes eszköz, ami napvilágra jött. Vékony rétegben felviszed és a szemed láttára változik meg az arcod. A bőr feszesebbé válik, a ráncok kisimulnak, valamennyi hiba azonnal elmúlik. A feszesítő hatás pedig akár 8 óráig is eltart!”.

Mónika, 38 éves

”Szeretem a kozmetikumot, mert azonnal látszik a hatása. Szóval az Iconskin nekem tökéletesen bevált. Bekentem és elmúltak a kis duzzanatok, ráncok, a bőröm friss, sima és egyenletes lett”.

Dominika, 41 éves

”Az Iconskin teljesen észrevétlenül és kiválóan hat. Szerintem bizonyos mértékig felváltja a plasztikai sebészetet, mert miután felviszem, teljesen más lesz tőle az arcom. 10 évvel fiatalabb!”

Erzsébet, 35 éves

”Az Iconskin nálam tökéletesen bevált! A készítmény az összes ráncomat kisimítja, feszesebbé teszi az arcom körvonalát, felfrissülve és megfiatalodva nézek ki. Számomra ez a legjobb döntés, mert most már nem kell megvennem egy csomó kis tubust és szalonokba járni ahhoz, hogy valamennyire rendbe tegyem magam!”

Anna, 56 éves

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: