Imosteon ízületekhez: szabaduljon meg a fájdalomtól és a gyulladástól!

Imosteon ízületekhez: szabaduljon meg a fájdalomtól és a gyulladástól!

Amint publikációk jelentek meg a kezelési módszeremről, azonnal elkezdtek ajánlatokat tenni az ötletem eladásával kapcsolatban. Először egy francia csoport jelentkezett, és 120 ezer eurót ajánlottak fel. Az utolsó egy amerikai gyógyszeripari holding volt, ők 35 millió dollárért akarták felvásárolni. Mostanra megváltoztattam a telefonszámomat és nem használom a közösségi médiát, mert naponta kapok a különféle csatornákon keresztül vásárlási ajánlatokat.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Valóban segíthet az izületi bántalmak kezelésében?

Imosteon ízületekhez: szabaduljon meg a fájdalomtól és a gyulladástól!

Péter ötlete egy új megközelítés az ízületek és a periarticularis szövetek kezelésében. Végtére is, hogyan működnek a régi készítmények? Csak egy kis időre enyhítik a fájdalmat, anélkül, hogy sejtszinten befolyásolnák a szervezetet. Így nem szüntetik meg a fájdalom okát, az ízületeket és gerincet a kezdeti szörnyű állapotban hagyják, és néha az ilyen gyógyszerek még rontanak is a páciens egészségén.

Péter új módszere megkezdi a porc és a csontszövet helyreállítását, megállítva a károsodás folyamatát, és lezárva a fertőzés forrását. Ez visszaállítja a vér szabad áramlását a csontszövetbe és az ízületekbe, így megkezdve a regenerációt. Emellett pótolja az ízületi folyadék hiányát, ami helyreállítja az ízület hatékonyságát, és növeli rugalmasságát. Ilyen nagyszámú orvos és szakember erőfeszítésére volt szükség ahhoz, hogy a javasolt képlet alapján olyan hatékony gyógyszert hozzunk létre, amely az ízületeket bármely szakaszban és bármely életkorban kezeli.

De ha a gyógyszer nincs a gyógyszertárakban, hogyan lehet megszerezni?

Imosteon ízületekhez: szabaduljon meg a fájdalomtól és a gyulladástól!

Úgy döntöttünk, hogy ha a szokásos gyógyszertárak nem akarnak hallani rólunk, megleszünk nélkülük is. És létrehoztuk az “Imosteon” közvetlen elosztó rendszerét. Gyógyszertári közvetítő nélkül. Számos lehetőséget megvitattunk, és a leghatékonyabbat választottuk. Az a személy, aki ki szeretné próbálni az Imosteont, hagy egy kérelmet az 1. sz. call centernek, amit követően felveszik vele a kapcsolatot, konzultálják és elküldik a terméket. Magyarország Egészségügyi Minisztériumának rendelete alapján 29 iunie 2020 működik az online call center. Manapság szinte mindenkinek van internete. Még akkor is, ha valakinek nincs számítógépe, van mobilja internet-hozzáféréssel. Bárki hagyhat kérelmet.

Bárki, aki kérelmet hagy 28 iulie, kap egy csomag Imosteont 50%-os kedvezménnyel. Kardiológusok és reumatológusok egy csoportja ezt az akciót azért biztosítjuk, hogy felhívjuk az emberek figyelmét a készítményre. Reméljük, elterjed a híre, és mindenki, aki pozitív eredményeket tapasztalt, ajánlani fogja az ismerőseinek.

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Hozzászólások:

Sándor Szabó

néhány évig ízületi betegségben szenvedtem, amíg nem rendeltem meg ezt a gélt! Már kerekesszék használatán gondolkodtam, hogy ne terheljem tovább a lábamat és a derekamat. Most feléledtem, mintha 10 évet fiatalodtam volna. Nem is értem, hogy tudtam eddig venni azt a sok gyógyszertári szart. Arról nem is beszélve, hogy mit ajánlottak teszteléshez.

Váry Zsuzsa

nekem nincsenek gondjaim az ízületeimmel, de édesanyám egyfolytában ettől szenved. Megrendelem neki, hátha segíteni fog. Különösen jó, hogy ma akciós 50%-os kedvezménnyel elérhető

Marsi Krisztina

véletlenül olvastam róla egy cikket egy orvosi magazinban. Valamilyen a “szakértő véleménye”-féle cikk, valamilyen ismert reumatológustól.

Hajdú Alexandra

az Imosteon tényleg hatásos! Rendeltem egyet, amikor már nem bírtam elviselni a fájdalmat. Néhány nappal az alkalmazás után, a fájdalom eltűnt!

MEGRENDELÉS 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL

Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: